- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #35.261
aşkolsun papatya yani insan iki lafı üstüste koymadan gidermi taaa nerden geliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:bbo: Bugün cok susadım yaff
evet duru ilk denememiz,aynen bende senin gibiyim bir tarafım al test diyor diğer tarafım korkuyor.benim bugün tam 30. günü geçen ay 28 gün de olmuştum. eğer adet olmazsam pazar sabahı yapıcam testi negatif çıkarsa deeyeceğizyerimseniben ama ya pozitif çıkarsa akşama kocama doğum günü hediyesi olarak vericemo testi. eşim aslında adet olmazsam ayı 5 i gibi test yapıcamı biliyor.söylemedim ona .30 ağustos bizim zaferimizin bayrammı olur inşallah:kedi:bu arada belim bir ağrıyor bir azalıyor anlamadım ben.
inş.hamileyizdir ne diyim hayırlısı bakalım.
bende doğum günü hediyesi verdim aşkıma bebiş müjdesini hayırlısı olur işallah :))
tatlım hayırlısı olsun diyorumkızlarrr günaydınnnn nabersinizzz ben bu sabah idrar testi yaptım çizgi yok ama olsun sağlık olsunnn herşeyde vardır bı hayır diycem çünkü dün güzel bir gelişme oldu ben evi kredili almıştım oranlar düştü ve 20 bın lıra kara geçiyoruz.....
ay kızlar sizi görünce anılarım aklıma geldi geçen sene aynı bu ayda bende bu topikte eylül hamişi olmak için eklemiştim kendimi defalarca değişik değişik aylara eklediğim halde olmamıştı bu topiğe eklediğimde kendimi 1.5 senedir anne olmak istiyordum artık ümidimde kalamanıştı biz arkadaşlarla salavatla birlikte ihlas falnda çektik o ay eylül 12 di adet tarihim il deva günüm geldiğinde olmamıştım aldım yaptım tek çizgi bir kaç gün daha geçti ayın 16 sında çift çizgiyi gördüm aman alalhım mucizesini gerçekleştirmişti sabahta bir kan tahlili evet hamileyim anlayacağınız başınızı ağırtımda ben bu topikte hamile kaldığımı öğrenmiştim uzun zaman üstüne buranın başka bir anlamı var benim için
olsunya çalışmak güzeldir eşim bana müsade etmiyor etse hemen bir işe gireceğim ama izin vermiyor
ama ben gene boş durmuyorum bir ara evde bluzlere boncuk işiliyordum şimdide saklaba kabları satıyorum evimde gelen misafirlerime kaydirigubbakcemile3
hiç sevmem boş durmayı
bende doğum günü hediyesi verdim aşkıma bebiş müjdesini hayırlısı olur işallah :))
selma.. ne zamndır gırmıyordum bu topıce halbukıı ılk burayla başlamıştım yolculuğa...telaşla sızee soru sormuştumm..gercı bılmıyorum eskılerden kımler var benı hatırlarlar mı ama..ben şimid 25 haftalık hamıleyımm,,rabbım inş isteyen hekese nasp etsın bu guzellığı..cok yardımı dokunan arkadaşalr olmuştu burda herkese ayrı ayrı teşekkur edrımm..