• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ben yaptım cok mu yedim ne aman sanki 40 gün ac kalacakmısım gibi yiyorum offf neden su bogazıma hakim olamam ki püfff :sinifsinif:

tatlım hayırlısı olsun diyorum
ev olayınıza çok sevindim bizimde kredi vardı neyseki ödedik biz şükürler olsun eşimde çalışmıyor benim maaşla zor geçinirdik valla.. neyseki kredi derdimiz bitti.
Bak Rabbim bi yerden kolaylık vermiş inşallah bu ay olmassa bir dahaki ayda bebek sevinci yaşarsınopuyorumnanaktan

evet canım ole hayırlısı olsun dıyorum bende sen ne guzel bıtırmıssın krenı benım yenı duzenleme ıle daha 84 ayım var canımm ama olsun en azından kendı evıme oduyorum dıye tesellı edıyorum kendımı

Günaydınnnnnnnnnn kuzulaaaarrrrrrrr
nasılsınız bakalım
benim iş öğlene kadar bugün hafta sonuda evde yokum evdende giremicem nete
p. tesiye kadar yokum yani
kendinize iyi bakın
geldiğimde bol hamile haberleri duyarım inşallaaaaaaaahhhhhhhh
hayatcım sen ne yaptım
adet oldun mu yoksa yokmu görünürde daha
hadi hayırlısı bakalım

hayirli sabahlar kizlar.
yeni hamis haberleri var sanirim insallah saglikli birsekilde alirsiniz kucaginiza.
kizlar dünden beri kasigim agriyor ya calismalara da devam ediyoruz.niye uzun sürdü bu ay anlamadim bu kasik agrisi

günaydınnn fıstıklarr nur1111 ciğim daha yemedim kırmızı kartı bakalım beklıyoruz ve tabı mıdem de devam edıyor yanmaya ama umudum yok heran olucak gıbıyım canımm

merhaba kızlarrrr ben geldiiiiiiim
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bilg bozuktu. giremedim bisüre...

hoşbuldum minik kuşlarım..
benim bilg kafayı yedi.. tabi bende KKsızlıktan kafayı yedim..kafamçokkarıştı yani böylee

ablam 1hafta kaldı gitti..
o varken bilg çalışıyodu ama ondan fırsat kalmadı bana bitürlü.. ee ağırbaşlı ev sahibi olarak bilg ablama verdik.. kendi laptopunu getirmemiş akıllı neymiş.. bende bilg. varmış hiç taşıyamazmış hanfendi...kaydirigubbakcemile3

canım benim sorma valal renglı gunumden bır hafta once mıdemden sorunlar yasamaya basladım yanma felan vardı gercı halada var hatta bugun yıne cok kotuyum neyse ben saglık ocagına kan verdım gebelık ıcın ertesı gun sonucları alamaya gıttım bana dedıler kanınız bozulmus yenıden kan vermenız geekıyor yarın sabah gelın ac karnına gelın verın pazartesı alırsınız tabı ben soklarda ve sınırden oluyorum neyse cuma sabahı ıdrar yaptımm yok ıkıncı cızgı ama hala kırmıızı kartı gormedım tabı herseyın hayırlsıı dıyorum ksusum ozlettın kendını yaaa

Back
X