• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ama bu sekildede strestesin en azından daha bilinçli oluyor diye düşünüyorum sonucta istediğine göre mutlaka yumurtlama gününü takip ediyorsundur yanılıyormuyum?

yani evet bilinçli olmak farkındalık çok önemli ama ne biliym denemedim hiç
aslında gerçeği söylemek gerekirse pek yumurtlama günlerimi de takip etmiyorum artık...
bu birkaç aydır saldım kendimi bakalım Allahım ne gösterecek..

böylesi daha iyi diyor doktorlar rahat olun cocuk yapmak için ilişkiye girmeyin dedi bize mesela inşallah seninde güzel haberini duyarız :Saruboceq:

bende 30 yasındayım ne yapalım arkadasım demek bize hemen almak kısmet değilmiş bizde istemezmiydik istediğimizde hemen alalım kucagımıza ama olmadı zamanı değilmiş ben mesela sabah eltimle konustum bebeği vardı 9 aylık 2.ye hamileymiş onu duyunca sandım ki dünyam basıma yıkıldı bizden 1 sene sonra evlendiler mesela
düşün kadın senesi gelmeden dogurup duruyor bendende 4 yas küçük kendisini sevmeme ragmen duyunca bu sabah üzülmüştüm ama aksamüstü test yaptım bende hamileymişim kader kısmet işte
canımm cok sevindim Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsina.s.:nazar:zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar, nasılsınız bakim.. Aşkın bahar tomurcuğu sen naptın regl oldun mu ben hala olmadım, test yaptım dün ama negatif çıktı. Yalnız midem acayip kötü, ağzıma geliyo sanki... Biraz halsizlik falan da var, akıntım da çok fazla. Ben şimdilik acaba? demekle yetiniyorum, sizlerde ne var ne yok???

günaydı kızlar iyiyiz çok şükür saol duru ben dun sabah eşim uyrken bie bahaneyle erkende test yaptım banyoda. bakamadım bir müddet sonra korka korka gözüü açtım sonuç silik çıktı ikinci çizgi 3-4 dakika bekledim acaba görmek istediğm içimi görüyoru diye aynı ama pembemsi hafif silik bie çizgi.bakalım nolcak çarşamba falan tekrar edicem değişecekmi diye.aynı halsizlik bndede var adı atmaya halim kalmiyor bazen akıntım da var bayağı biraz daha bekliyeli bakalım duru kaçıncı günündü seni dün benim 32. günde yapmış oldum.

kızlarrr günaydınnnn ben cumartesi gecesi kırmızı kartı gördüm yaaaa :((( ıyıkıde ıkıncıye kan vermemısım ve sanırım renglı gunlerım uzadı benım o yüzden artık bir dahaki tarihimi 30 eylül olarak veriyorum canımm

günaydı kızlar iyiyiz çok şükür saol duru ben dun sabah eşim uyrken bie bahaneyle erkende test yaptım banyoda. bakamadım bir müddet sonra korka korka gözüü açtım sonuç silik çıktı ikinci çizgi 3-4 dakika bekledim acaba görmek istediğm içimi görüyoru diye aynı ama pembemsi hafif silik bie çizgi.bakalım nolcak çarşamba falan tekrar edicem değişecekmi diye.aynı halsizlik bndede var adı atmaya halim kalmiyor bazen akıntım da var bayağı biraz daha bekliyeli bakalım duru kaçıncı günündü seni dün benim 32. günde yapmış oldum.

Aynen bende dün sabah eşim uyurken yaptım testi çünkü iki gün öncede yapmıştım. Bugünlerde bu meseleyi çok kafama taktığım için kızıyo çok durgunlaştın bi haller oldu sana diyo. Ama uyandıktan snr dayanamadım söyledim negatif çıktığını. benim son adetimin ilk günü 1 ağustostu, bugün 31. gün oldu. arada bir karnıma sancı giriyo ama başka da adet belirtimde kalmadı. yumurtlama günümün 14 ünde olduğunu tahmin ediyorum dolayısıyla 28 inde regl olmam lazımdı ama o da yok, sonuçta negatif çıkıyo.Senin adına sevindim %90 hamilesin galiba silik de olsa pozitif sayılır diye biliyorum. Bi iki gün snr tekrarlayıp yine pozitifse kan testi yaptırırsın cnm. şimdiden tebrik ederim, sabahın en güzel haberi bu.
Çok konuştum ama sennde miden ağzına gelecek gibi oluyo muydu, oruçtan mıdır nedendir anlamadım ki....

kızlarrr günaydınnnn ben cumartesi gecesi kırmızı kartı gördüm yaaaa :((( ıyıkıde ıkıncıye kan vermemısım ve sanırım renglı gunlerım uzadı benım o yüzden artık bir dahaki tarihimi 30 eylül olarak veriyorum canımm

hayatcım inşalalh öbür aya hamile kalırsın cnm. Sen durumunu netleştirmişsin ben belirsiz bi şekilde bekliyorum hala. çooooooooook sinir bozucu bi durum...

Kızlar beni de ekleyin listeye. Ben de görmek istiyorum çift çizgiyi. Hatta hamile bile olabilirim diye düşünüyorum. Nolur olsun yaaa:((

ikinci silik ama belirgin olursa hamissin canim insallah.

arkadaslar size cok güzel bir haberim var bugün test yaptım pozitif cıktı inanamadık esimle tekrar test alıp yaptık yine pozitif ya ne tuhaf birseymiş hala inanamıyoruz 4 seneden sonra inanamamız aslında gayet normal

canım benım hayırlı olopuyorumnanaktansun allahım saglıkla kucagınada alamayı nasip eder ins

canım benım ıns hamılesındır sende carsambayı bekleme test ıcın bence kanda da baktır hemenn

duru canım bazen hemen çıkmıyor teste ikimizde beklemede kalalım arada yine yaparız test hafta içi. benim sonuç yoruma açık iki tarafada yakın olabilirimde olmayabilirimde. sabah işte iki arkadaşa dedim biri hamilesin dedi diğeri yok negatif sonuç dedi. ben eşime sürpriz yapmak için söylemiyorum ona dedimki cmt si yapıcaz diye ama ben dayanamam yaparım,canım benim oruçtanmı belirti bilmiyorum ama öğleye kadar falan felaket yanma oluyor. karışıyor içim resmen.ben oruca bağlıyorum. benim şuyaşıma kadar bir kere midem ağrımamıştır. şaşilacak iş,neyse hakkımızda hayırlısı bütün isteyenler için.herkese hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrrr,

Back
X