• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Valla magazin haberleri acayip birde şaşdığım nasıl oluyorda şak diye hamile kalıyorlar heleki bergüzel korelede ayrıca şaşadım kadın 4 aylık hamiş vede kına gecesi yaptı yawwww

sevalcim dün ebn kıyı köşe yaptım temizliği oruç oruç ama öldüm susuzluktan valla yapacaksanda dengeli yap kuzum abartma kendini de yorma canım evdesin her gün bir yer yapsan yine temizlenir.

sabah şöyle magazin sayfalarına baktım anasını satayım tüm ünlüler nerdeyse hamile ve çocukalrı var hepside evlenmeden önce hamile kaldı adeletmi bu diyorum bazen off
isyan etmiyorum rabbimin gücüne gitmesin de bizede versin hepimiz namusumuzla evlendik ettik
hatunlar evlenmeden göbüşlerini doldurdular :(

canım senın rengliye kaç gün varr

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
maşallah yaa
1 saat boş bıraktım coşmuşsunuz hepiniz
hiç boş bırakmaya gelmiyosunuz laelaelaelaelae
Allah neşenizi arttırsın inşallaaaah
sabahtan beri canım çıktı işte az enerjide bana gönderin kuzular hihoyyyt

ya evet o , onun sevgilisi tan sağtürkün sevgilisi (eşi), çağla şikel, okan bayülgenin karısı, ayy daha sayayım mı sinir oluyorum kıskançlık değilde bizde niye olmuyor anlamıyorum ya adamlar azgın her gün beş posta yapıyorlar kaydirigubbakcemile3 yada ii tutturuyorlar yakında beren saat dizideki kıvanç tatlıtuğ dizideki sahnelerden hamile kalır le kalırsa şaşırmayın :roflol::roflol:

of kızlar yaaaaaaa
Allah aşkına şu partonlarıma bişey deyin
sabahtan beri hangisine yetişcemi şaşırdım
Çarşamba günü iso denetimi var
her bi yerden nurteeeeeeeennnn nurteennnnnnnn sesler
kafayı yicem yaaaaaaaa
az bi rahat bırakın da şurda çene çalim biraz yaaaa
of kafayı yedirtecekler bana
onlar nurten diyo bende içimden nurten kadar kayalar düşsün başınıza emi diyom

ya evet o , onun sevgilisi tan sağtürkün sevgilisi (eşi), çağla şikel, okan bayülgenin karısı, ayy daha sayayım mı sinir oluyorum kıskançlık değilde bizde niye olmuyor anlamıyorum ya adamlar azgın her gün beş posta yapıyorlar kaydirigubbakcemile3 yada ii tutturuyorlar yakında beren saat dizideki kıvanç tatlıtuğ dizideki sahnelerden hamile kalır le kalırsa şaşırmayın :roflol::roflol:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ay alemsin canım ya
çok yaşa sen emi çok güldüüüümm

Nurtencim hepsi aynı canım
benimkiler de öle bugün benim rahat geçiyor yarın müdürüm geliyor şehir dışındaydı başlarız bilgeeee hadiii ne oldu raporlar diyee birde şefim var uyuz oda bugün izinden döndü karşımda homurdanıp iş yapıyor kendi kendine konuşuyor delimi ne sinir oluyorum birde 3 sn de bir burnunu çekiyor öyk geldi artık bana..

canım ben bu ay öle yumurtlama dönemi felan demiycem bittiği gibi gün aşırı yapıcazz bakalım artıkınn yumurtlamayı tuttururz herlde yaww :kedi:

Nurtencim hepsi aynı canım
benimkiler de öle bugün benim rahat geçiyor yarın müdürüm geliyor şehir dışındaydı başlarız bilgeeee hadiii ne oldu raporlar diyee birde şefim var uyuz oda bugün izinden döndü karşımda homurdanıp iş yapıyor kendi kendine konuşuyor delimi ne sinir oluyorum birde 3 sn de bir burnunu çekiyor öyk geldi artık bana..

ıyyyyyyyyyyyyy
gitde burnunu temizle pis herif derim ben olsam orda :oklava:
ne adamlar var yaaaaaaaaa

kıslar yaa
bi haftadır karnıma ve kasıklarıma bıçak saplanır gibi sancılar giriyo
nedendir ki bi doktora gitsem mi yaaaaaaaa
bazen öyle şiddetli geliyoki dayanılmaz oluyo
mide ve göğsüm ağrısa hamilemiyim acaba dicemde yok kiiiiiii
bide kist var bende ondan mı ki offffffff

kıslar yaa
bide kist var bende ondan mı ki offffffff[/QUOT tatlım acaba baska seylerden mı yapıyor acaba ? ama yınede dr gıt cok kotuym dersen bı gıt bakalım ne dıyceklerr

İyi olmaya çalışıyorum canım oruç tutuyoruz bebişle hamdolsun bugün 11.günümüz
Biraz midem bulanıyor genelde iftardan sonra yediklerimi çıkarıyorum ama sahurda iyi beslenmeye çalışıyorum vitaminde içiyorum sadece gündüz başım ağrıyor oda normal sanırım :sinifsinif: sen nasılsın bakalım

canım bana düşmez ama bebeğine yazık oruç tutmakaydirigubbakcemile:oklava:

kıslar yaa
bide kist var bende ondan mı ki offffffff[/QUOT tatlım acaba baska seylerden mı yapıyor acaba ? ama yınede dr gıt cok kotuym dersen bı gıt bakalım ne dıyceklerr

şu adetim yaklaştı bi olim de devam ederse giderim sanım ya
adetliyken doktora gitmekten nefret ediyorum kendimi çok pis hissediyorum o zaman

evet bende sevmıyorum adetlıyken kendımden bıle nefret edıyorum bırde bu ay cokkkk adet oluyorum karnımda ağrıyor gıı normlade hıc agrımaz benım ve azdır bu ay yogun oluyorr

ıyyyyyyyyyyyyy
gitde burnunu temizle pis herif derim ben olsam orda :oklava:
ne adamlar var yaaaaaaaaa

ben demedim , aynı odada bi arkadaş var o sinirlerine hakim olamadı aldı peçeteyi aa yeter hık hık gidin tuvalette temizleyin burnunuzu midem bulanıyor sizin yüzünüzden dedi ama adam nerrrdeee rahatsızmış felanda fialnda aylardır böle tik olmuş artık adamda sinir oluyoruz odacak:oklava:kötükedihüso

Back
X