Müzikle yaşın alakası yok
70leri 80leri bende severim duşta çiri piripi çiri çiripayı söylerim
romantik anımda seni görmek imkansız rüyalarım olmasayı ( evliyim )
insanlar ilişkiye başladı diye niye başlayasın?
Evlensen boşandılar diye boşanacak mısın ?
Benim boyle evleneyim cocuk dogurayim bakayim gibi bir hayalim yok sorun hayalimi yasayacak birinin olmamasi.Yoksa isteyecegim en son gorumcem soyle yapti kaynanam boyle yapti eltim vs. Derslerim varken bunlari dusunmuyorum basarili olmaya calisiyorum ama surekli psikolojik baskiya maruz kalmak istemiyorum sadece 1 sene yaziyla bir ne kadar cok ima aldim bilmiyorum dugun nisa kina vs etkinliklerine gitmiyorum zaten :)
Herkesin kişiliği farklıdır benim yaşımdaki arkadaşlarım dışarıdan eve girmez ben evden dışarı zor çıkarım.Gezmeyi pek sevmem,dizi takip etmem anahaber bültenlerini çok izlerim.Birçok şey... Aşk konusuna gelince sevgili "Gel " demekle gelmiyor.Bir anda karşına çıkıveriyor :)
Dediğim gibi hiç takmayın zaten olacaksa bir anda olur siz bile anlamazsınız ne olduğunu.Hayatınızda mutluluklar :)Sanirim demek istedigimi anladiniz :) Soyle bir sey soyleyeyim tabi ki gorusmek isteyen oluyor okul vasitasiyla da.Biri vardi ama kultur cevre egitim olarak coook farkliydik.bunu cok yakin bir arkadasim biliyordu saka ortami vardi 'en azindan talibin varmis oyle dusun'dedi tabi ilk idrak edemedim sonradan dank etti.
21 yaş bunların aklından bile geçmemesi gereken bir yaş.
Sen normalsin, etrafındaki insanlar anormal.
Ama sevgili yap kendine. Her sevgiliyle evlenilecek diye bir kural yok.
birilerini tanımadan hayatının insanını bulduğunu nasıl farkedeceksin ki?
Sinemaya gidelim dediğimde " Eve gidek yeaa, ne gerek para verecez, hem çay da var." diyen biri ile bir daha görüşmemek benim hatam olmamalı di mi?
Asker dedin de, ilk günlerde kırılgan nesne gibi davranıp sana, sonra garantiletince, yani kız arkadaşı! olunca asker arkadaşı gibi davranmaları yok mu? Oğlum senin malın mı oldum, ne garantin var, neye güveniyorsun da bana hayvan gibi davranıyorsun? Sonra terkedince terketti oluyor işte. El şakaları, yanımda yemek yerken dikkat etmemesi, abuk subuk laflar falan noluyoruz ya hu? Az da olsa resmiyet, ciddiyet olmaz mı şu ilişkilerde? İlla her şey vıcık mavisi mi olmalı?Ve evin yakinindaki askeriyedeki sahsin yalniz kalmamak icin pesimden gelmesini? Bi de surekli mesaj atmasini.bi an kend yazdim sandim
Asker dedin de, ilk günlerde kırılgan nesne gibi davranıp sana, sonra garantiletince, yani kız arkadaşı! olunca asker arkadaşı gibi davranmaları yok mu? Oğlum senin malın mı oldum, ne garantin var, neye güveniyorsun da bana hayvan gibi davranıyorsun? Sonra terkedince terketti oluyor işte. El şakaları, yanımda yemek yerken dikkat etmemesi, abuk subuk laflar falan noluyoruz ya hu? Az da olsa resmiyet, ciddiyet olmaz mı şu ilişkilerde? İlla her şey vıcık mavisi mi olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?