Kasımda bebek isteyenler

umutsuzluk yapma canım belkide hamilesindir her ay ihtimal var en azından hamile kalabiliyorsun rabbim sağlıkla dünyaya getirsin inaşşah
Teşekkür ederim inşallah isteyen her kadına nasip etsin Rabbim her ay bekleyip olumsuz olunca malesef hayal gibi geliyor hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim vardır vakti zamanı

Benim de hamile kalmam sıkıntılı kalincada devam etmesi sıkıntı.Ama artik sabırsızlaniyorum.İsteyen herkes nasip etsin Mevlam. Daha once hic yumurtlama tarihi vs takip etmedim.Adetten sonra hafta 2-3 gun seklinde oldu ve tutmustu.O takiplerin insani strese soktugunu dusunuyorum.Bide iliskiyi gorev gibi dusunmek beni geriyor o ani normal yasadiginda cikarttiginda kaslarin gevsek oluyor stres olmuyor.Stresin hamile kalmayi zorlastirdigini dusunuyorum.
Haklısın aslında ovulasyon testi stres yaptı bendede malesef talihsiz olaylar yaşayınca olsun istiyorum ama ne diyim Rabbim neylerse güzel eyler

bende seni.. Kafamızda herşeyi kötüye yormasak belki bunca stres kötü düşünce olmaz ama umuyorum ki hemen hamile kalırsın ve çok güzel geçer hamileliğin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder merak etme hiçte korkma her gebeliğin aynı sonla biticek değil rabbim hayırlısıyla en güzel vakitte nasip etsin
Adet oldun mj

Bende 2 gun once oldum.Yeni ay yeni umutlardir.İnsallah saglikli bi sekilde bu ay haber aliriz
İnsallah canım bu ay 2 veya 3 gunde bir iliski arti hemen banyo ya girmemeyi dusunuyorum biraz yatmayı calistigim icin hemen dusa giriyodum birde boyle deniycem bakalim belki ise yarar

Benimde regl günüm yarın ama dua ediyorum bu ay yüzümüz😒 degisik belirtilerim vardı cok umutlandirdi beni ama bilemiyorum. Goguslerim yumurtlama gununden 1 gun sonra şiştiler ve meme ucu koyulasti halkasi buyudu ve beyaz minik benekler olustu. Birkac gun kasık agrim oldu karin agrim oldu bel agrim oldu ama bilmiyorum bunlar neyin habercisi yada degil.rabbim gonulden isteyen herkese nasip etsin. Bizleri evlat hasretiyle imtihan ettirmesin.
..

Benim stres yapmamam imkansız anksiyetem var kafamda çok kötü seneryolar kuruyorum sürekli daha erken biliyorum ama insan etraftaki insanların sorularıya veya ne biliyim isteyince hemen hamile kalan insanları görünce felan etkilenip stres ve üzütü yapıyor
Sanki beni anlatmışsınız. Aynı duyguları yaşıyoruz şuan.bendede anksiyete var ve son 1 ayda hic istemiyoruz cocuk diyip aynı ayda hamile kalan 2 kisinin haberini alınca psikolojim alt ust oldu.ve malesef o etraftaki insanlar hic bitmediler ve bitmicek gibilerde...

Sanki beni anlatmışsınız. Aynı duyguları yaşıyoruz şuan.bendede anksiyete var ve son 1 ayda hic istemiyoruz cocuk diyip aynı ayda hamile kalan 2 kisinin haberini alınca psikolojim alt ust oldu.ve malesef o etraftaki insanlar hic bitmediler ve bitmicek gibilerde...
Sizi o kadar iyi anliyorum ki ama artik hamilelik haberi almanin aslinda pek bisey ifade etmediginide biliyorum.Onceden en onemlisinin testin pozitif cikmasi gerektigini sanardim.Sonra bebegimin kalbi durunca 11 haftalikken kurtaj olunca bu dediginizin hamile kalip kalbi attığını ogrenenler kismina uzulmeye basladim.Onlar iicn cok sevindim hepde iyi olsunlar ama kendim icin uzuldum.Benle ayni zaman hamile olanlarin cocuklari 1 yasina gelicek subatta.Ustume kac kisi hamile kaldi dogurdular, doguracaklar.Birinim hamile kaldigini duyuncr bile cok agladigim oldu.O yuzden artik duami hep saglikli bi hamile gecirmek ve kaldiktan sonra devaminin gelmesi icin ediyorum.

Sizi o kadar iyi anliyorum ki ama artik hamilelik haberi almanin aslinda pek bisey ifade etmediginide biliyorum.Onceden en onemlisinin testin pozitif cikmasi gerektigini sanardim.Sonra bebegimin kalbi durunca 11 haftalikken kurtaj olunca bu dediginizin hamile kalip kalbi attığını ogrenenler kismina uzulmeye basladim.Onlar iicn cok sevindim hepde iyi olsunlar ama kendim icin uzuldum.Benle ayni zaman hamile olanlarin cocuklari 1 yasina gelicek subatta.Ustume kac kisi hamile kaldi dogurdular, doguracaklar.Birinim hamile kaldigini duyuncr bile cok agladigim oldu.O yuzden artik duami hep saglikli bi hamile gecirmek ve kaldiktan sonra devaminin gelmesi icin ediyorum.
Anksiyete zehirli bir yılan gibi.beynimizi ele geçirince bizi anında zehiriyle uyuşturuyor. Kaybınız için çok üzüldüm rabbim bu üzüntünüzü eminim ki güzellikle taçlandırcaktır.ya şöyle olur ya böyle olursa ya ben hiç anne olamazsam diye düşünmekten kendimi çok üzüyorum. Aslında bu sekilde dusunmek davranmak elimizde olan bir sey degil o kara bulutlar etrafimizi sardı mı anında teslim oluyoruz. Gönlünüzden geçen her dileğin gerçekleşmesini dilerim. Rabbim bizleri evlat hasretiyle imtihan etmesin.

evet canım aslında kendş kendimi zorla adet ediyorum gibi geliyor o kaadar çok hesaplıyorum ne zaman olucak diye kendimi sıkıyorum strese sokuyorum kafam rahat olsa hemen olucak gibide. Artık hastaneye gidicem bu 2 ayda geçsin 8 ay gibi bi süre olucak cocuk isteyeli birde 1 yılımız dolmuş olucak ama bende vajinusmusta varda ilk zamanlar çok kötüydüm şuan rahatım ama hal kasılıyorum hastaneye gitmektende korkuyorum yapılıcak muayenelerden ve kötü sonuc çıkarsa diyede en iyisi ben önce psikoloğa gidiyim :) Bu anksiyete beni ele geçiriyor ama ne yapsamda düzelmiyor

Benimde regl günüm yarın ama dua ediyorum bu ay yüzümüz😒 degisik belirtilerim vardı cok umutlandirdi beni ama bilemiyorum. Goguslerim yumurtlama gununden 1 gun sonra şiştiler ve meme ucu koyulasti halkasi buyudu ve beyaz minik benekler olustu. Birkac gun kasık agrim oldu karin agrim oldu bel agrim oldu ama bilmiyorum bunlar neyin habercisi yada degil.rabbim gonulden isteyen herkese nasip etsin. Bizleri evlat hasretiyle imtihan ettirmesin.
hamilesindir umarım canım bizede bu güzel haberi verirsin değilsende üzülme yeni ay yeni umut beraber bekleyim bu ay rabbim hepimizi sevindirsin

Back
X