Doğuma Hazırlık Kasımda bebek yapmayı düşünenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asya5566

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
55
8
36
Merhaba Arkadaşlar ,
Ben KAsım ayında çoçuk yapmayı düşünüyorum , iş durumu,maddi,manevi her konuda uygun bir tarih gibi gözüküyor . Hem de Ağustos ayında aslan burcu bir çoçuk yapma ihtimalim de var . Siz de Kasım ayı için plan yapıyorsanız buradan birlikte takip edebiliriz,

merhaba,

ben de bu dönemlerde çocuk yapmayı düşünüyorum. istanbul küçükçekmecede oturuyorum.
şu sıralar hangi doktor, hangi hastane olmalı, özel sağlık sigortası yaptırmalı mıyım araştırmalarındayım. sen ne durumdasın asya5566?

ben de özel sektörde çalışıyorum .yeni i şdeğiştirdim ve şirketim önce 1 yıllık sözleşme imzaladı .seneye eylül ayında sözleşmem yenilenecek . Ben bugune kadar hep Ağustos ta aslan burcu bir çoçuğum olsun hayali kuruyordum. Şimdi ben çoçuk yapsam ,seneye ağustosta doğum iznine çıkınca şirketim sözleşmemi yenilemezse diye korkular başladı . Kafam çok karıştı

ben de seninle benzer durumdayım, yoksa sen de mi tekstil sektöründesin :)
6 ay oldu başladığım firmada, açıkçası doğumdan sonra belki iş değiştiririm diye doğum sonrasını çok düşünmek istemiyorum, zaten düşün düşün 3 senedir çocuk yapmadık düşünmekten

Yok ben bilgisayar sektöründe çalışıyorum . dün akşam eşimle konuştuk : nolursa olsun planımızı uygulayalım olursa olur olmazsa düşünürüz dedi . Kısmetiyle gelir faland edi . kararsızım off

bence de karar vermişken planı ertelememek gerek, hele aslan burcu olsun kesin diyorsan 1 sene ertelemiş olursunuz çocuk işini :)

Tarih yaklaşıyor Rabiau , ne durumdasın , değişiklik var mı planda?

yarın doktora görüneceğiz, ardından biraz daha netleşecek sanırım düşüncelerimiz. sen ne durumdasın asya5566

Heyecan top seviyede . Şuan özel dönemimdeyim. bittikten sonra başlayacağız çalışmalara ...

Bende bu ay cocuk yapmayi planliyordum hatta su anda yumurtlama donemindeyim sali gunu doktora gittim agrili adet nedeniyle sag tarafimda 5 cm kistim oldugunu soyledi cocuk icin problem olmaz deneyin dedi insallah olur

çok geçmiş olsun cnm .doktor bişey olmaz dediyse olmaz sıkıntı yapma . Ben de bugun internetten ovulasyon testi aldım . Her gün deneyip doğru günü yakalamaya çalışıcam . bu hafta ve önümüzdeki hafta işalah deneyeceğiz ...

kızlar selam , nasılsınız?denemeler nasıl gidiyor ? Ben haftasonu denedim . Dua edin işallah olsun . Erken hamilelik testi de aldım .Cuma işalh güzel haberi alırımmm

Selam Kızlar,
Ovulasyon testi ile 4 Kasım Cuma günü en uygun gün olarak düşünüp değerlendirdik.
bugun 9 Kasım çarşamba pembe bir akıntı geldi .Kasıklarımda çok ağrı da var. Sizce bu nedir? Hamilelik belirtisi olabilri mi ? test falan yapsam doğru sonuç verir mi ?

Merhaba hanımlar bende bu ay içinde gebelki düşünüyorum sizler ne durumdasınız

Ben de yumurtlama donemi mi değerlendirdim, ınş olmuştur. Bin hafta beklemem lazım öğrenmek için, zaman geçmek bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…