Bulunmayacak bişey değil ya gerçi her yer aynı mı bilmiyorum da denizli de pazarlarda en çok bulunan soğan o açık kahverengi kabuk biz burda mor soğan bulamıyoruz pek :)kahverengi kabuklumu ana dur not alimm yaparım bende ya
Başın sağolsun canımSağol demek isterdim canım da 5.ayda rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bebeğimi rahmim pek nazlı çıktı oğluşumun herşeyi iyi gidiyor derken herşey yolunda derken kaybettik bebeği
ay heyecan yaptım şimdi valla kşmyasal gebelik geçirdim ben bide .. olursa ve bebeğim tutunursa mucize olucakŞu bekleme süresi bitsin ben de deneyeceğim tekrar bakalım ikinci kez işe yarayacak mı
kıyamam allah almış yanına .. allah bidaha yaşatmasın bende de 5haftalıkken değerler düşmeye başladı geriledi falan keseside oluşmamış düştü allahın takdiriSağol demek isterdim canım da 5.ayda rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bebeğimi rahmim pek nazlı çıktı oğluşumun herşeyi iyi gidiyor derken herşey yolunda derken kaybettik bebeği
Sağolasın canım ben de tekrar deneyeceğim soğan kürünü yine rabbim bilir en hayırlısını ama yeniden olsun bi an önce kendime geçemeyeceğim ben yoksa yazarım buraya yine ikinci denemede işe yarayıp yaramadığınıBaşın sağolsun canıminşallah tez vakitte hamile kalıp alırsın kucagina bebegini.
8aylık evliyim 6aydır istiyoruz .. gecen ay 19ekimde kaybettim yavrumu . 12ekimde öğrendim daha gecesinde kanamam vardı bir hafta dayandı ve düştü .nasip kısmet diyelim herşeyTubish sen ne zamandır bekliyorsun bebek.
inşallah bu sefer kucağına gelir yavrunSağolasın canım ben de tekrar deneyeceğim soğan kürünü yine rabbim bilir en hayırlısını ama yeniden olsun bi an önce kendime geçemeyeceğim ben yoksa yazarım buraya yine ikinci denemede işe yarayıp yaramadığını
Bende denicem canım bugün adetimin son günü senin gibi 2 gün gecince icmeye başlıcam bakalim hayırlısı artık.Sağolasın canım ben de tekrar deneyeceğim soğan kürünü yine rabbim bilir en hayırlısını ama yeniden olsun bi an önce kendime geçemeyeceğim ben yoksa yazarım buraya yine ikinci denemede işe yarayıp yaramadığını
bnm bugun ikinci gğnüydü geçmenin ben biraz geç başlıcam ama yinede olur allah izin verirseBende denicem canım bugün adetimin son günü senin gibi 2 gün gecince icmeye başlıcam bakalim hayırlısı artık.
Üzüldüm canım senin bebeğinde melek olmuş8aylık evliyim 6aydır istiyoruz .. gecen ay 19ekimde kaybettim yavrumu . 12ekimde öğrendim daha gecesinde kanamam vardı bir hafta dayandı ve düştü .nasip kısmet diyelim herşey
Her türlü zor ya kaybı olan da çok ne çok annenin canı yanmış diyorum burda duydukça bi an önce hepimiz sağ salim alırız bebişleri kucağımıza inşkıyamam allah almış yanına .. allah bidaha yaşatmasın bende de 5haftalıkken değerler düşmeye başladı geriledi falan keseside oluşmamış düştü allahın takdiri
Hayırlısı canım inş faydası olurBende denicem canım bugün adetimin son günü senin gibi 2 gün gecince icmeye başlıcam bakalim hayırlısı artık.
Tabi canım kısmetse olur her türlü.bnm bugun ikinci gğnüydü geçmenin ben biraz geç başlıcam ama yinede olur allah izin verirse
15 gün canımTabi canım kısmetse olur her türlü.
Birde kaç gün icilmesi gerekiyor.
Inşallah cikmaz canım.Selam kızlar eşşm su an spermiogram testine gitti umarım bi sorun cıkmaz inaşşlh cok merak ediyorum
Hadi bakalım inşallah işe yarar canım. Bende yarın sabah başlıyorum.selamlar canlar bugun başladım soğan kürüne inşallah kavuşuruz aralıkta bebişimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?