• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasımda deneme yapacaklar

Hayallerimsonbahar

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2024
94
40
8
32
Arkadaşlar kimyasal yaşadım daha yeni ve histereskopi yapıldı ara vermek istemiyorum çünkü daha önce bir sene olmuştu bunda kimyasal yaşadım ve hiçbirsebebi yok hastanede ücrette destek olacağını telafi edeceğini belirttiği için Kasım'da deneme yapacağız birlikte bekleyelim

Arkadaşlar kimyasal yaşadım daha yeni ve histereskopi yapıldı ara vermek istemiyorum çünkü daha önce bir sene olmuştu bunda kimyasal yaşadım ve hiçbirsebebi yok hastanede ücrette destek olacağını telafi edeceğini belirttiği için Kasım'da deneme yapacağız birlikte bekleyelim
Embriyolarim 5. Gün 5aa ve yapar zekanın 9.75 punladigi en iyi kalite diye söylendi rahimde hiçbir sorun olmadığı söylendi ve kimyasal sonuçlandı o yüzden sebebi yok yazdım

Masallahh. Hayırla sonuçlansin 😍 ben bu ay histereskopi olcam. Sadece tahminimce Kasım diyorum artık. Nasip ne zamansa 🥰
Bende Çarşamba günü oldum adetimden sonra donmuş transfer için hazırlanacağım oda zaten kasima kalıyor hayırlısı çizik de attir histereskopi olurken ne kadar a yaptıriyorsun fiyatlar çok uçuk

Bende Çarşamba günü oldum adetimden sonra donmuş transfer için hazırlanacağım oda zaten kasima kalıyor hayırlısı çizik de attir histereskopi olurken ne kadar a yaptıriyorsun fiyatlar çok uçuk
Çarşamba günü histereskopi mi olduun
Benimkini de Kasım'da hemen yaparlar inşallah ya
45 bin. Pahalı ama işte yapacak hiçbir şey yok. Yeter ki hayırla sonuçlansin

Çarşamba günü histereskopi mi olduun
Benimkini de Kasım'da hemen yaparlar inşallah ya
45 bin. Pahalı ama işte yapacak hiçbir şey yok. Yeter ki hayırla sonuçlansin
İyi bari uygun demişler evet ben yeni oldum devlette oldum Bilkent sehir hastasinde yine ucuz demişler bana 70 bin 90 bin diyenler oldu

Back
X