Kasımda dondurulmuş embriyo transferi yaptıracaklar..

Ben varım.Nasipse bu ay adetimi bekliyorum ve dondurlumuşlarımızka devam edicez.bu bizim 3. tedavimiz olucak İnşlh Rabbim bu sefer son kılar pozitif sonucu alırız

Bende varim...tedavilieriniz hayirlisi olsun kizlar...Dondurulmus embriyolarim var 2 adet 1.kalite.Kasim sonu transfer edilecek tek embriyom transfer edilecek simdi asprin,folik asit ve dogum kontrol hapi kullaniyorum regli olduktan sonra 2.gun doktora gidecegim ve bir ilac eklemesi yapacak bende durumlar bu sekilde herkes icin hayirlisi olsun....

arkadaşlar benim 1.denememde 1 emriyo koydular 2.denememde 7 tane dondurulmuşlarım var acaba 2.denemede 2 tanemi emriyo konuluyor yoksa yine 1 tanemi

arkadaslar benımde ıkıncı denenemem olacak 4 tane 5. gun embrıyom var sanırım bu seferde ıkı tane koyacaklar bana.hersey süper denıyor ama sonuc negatıf suanda lucrın ve cylo prognova dıye ılac kullanıyorum bayram sonrası kısmetse transfer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…