Nişan Kasımda nişanlanacaklar heycanımızı beraber paylaşalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ilkim03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
688
0
0
İstanbul
7 kasımda nişanım war tam 1 ay kaldı çok heycanlıyım eyvahedigeldismile
yok mu kasımda niişanlancaklar

beni daha istemeye gelecekleri ama henüz haber vermedilerrr ( OFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF nezaman gelecekler offffffff biktim beklemekden ((( :gitme: :mafoldumben:

bugün damatlığı aldık oda çıktı aradan çok şükür bi bohça kaldı yüzüklerimizde tamam sizin hazrlıklar ne alemde

2hafta once damatlıgımız,elbısem canta ayakkabı yüzüklerımız aldık.sadece bohca kaldı

aynen benimde bohça kaldı bide nişanda takmak için saat alıcaz okadar .
sen benden de erkenciymişin herşeyi halletmişin benm 29 günüm kaldı

bende daha karar vermedim en son saati almayı düşünüyorum
dmatlığı daha bugün aldık bu haftayı atlatıyım bohça işine gircem
saati son günlere bırakıcam artık nasılsa begenip alcam bi saatlik iş
hem birazda araştırma yapmış olurum ozamana kadar

20 kasımda nişanım varr cok heyecanlıyım

ayyyyy kısmetse benim nişanım da 20 kasımda :)) 2 hafta önce sözlendik :))
nişan alışverişine daha başlamadık hiç. elbise bakınıyorum öncelikle. malum. en zor bulunan şey o. elbise, yüzükler ve bohça alışverişimiz olucak.

bende 6 kasımda nişanlanıyorum kısmetse ayyyy böle yazınca heyecanlı oluyor :)

nişan yerim,kıyafetim,bohçaya koyacaklarım tamam :)
ayakkabı,nişanda sunulacaklar,tabak fln v.b malz. ve aşkımın gömlek,kravat ,ayakkabısını almadık henüz heeeee birde en önemlisi alyansları almadık ve sanıyorum 3 hafta sonum kalmışşşş :SS
saçıma karar veremedimm ayy aslında daha bir çok şey duruyomuuşşş sen ne durumdasıın?

sorma ya yüzük takım elbise benm nişanlık ayakkabılar nişan yeri tamam benim bohçamda tamam
bi ona yapıcağım bohça kaldı bide saçımı makyajımı yaptrcam yer şuan nette habire araştırıyorum fiyat alıyorum çok kararsızım

alyansları kaça aldınız 1-2 hafta içinde alıcaz bizde kapalı çarşı taraflarına geçelim dioruz ama karar veremedik nişanı nerde yapacaksın evdemi dışardamı?

ayrıca bende hala saç için bişey bulamadımm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

şarkılarını seçtin mi bide o var offf
yokk ya nerdeeeeeee
dans parçası seçmek lazım dimi başka bişey varmı?
ben nişan olayını pek bilmiorum da

kızlar bence dans şarkınız gülben ergen teşekkür ederim olsun harika birşey =)
pasta şarkısıda buaralar dillerde olan rengarenk olsun hareketli çok =)

kızlar bende kasımın 20 nişanlanıyorum tabi bır pürüz cıkmazsa henuz daha ıstemeyede gelmedıler ama dun aşkımla alyanslarımızı aldık kaç haftadar alyans bakıyodum cok bunalmıstım bırde cok kararsız bırıyım ama alyansım cok guzel gerıye elbısem ve bohçam kaldı hepımız ıcın herseyın hayırlısı olsun

levrek ;
nişan dışarda salonda olcak 500 kişilik yaklaşık
giriş müziği
dans müziği
pasta müziği olmak üzere 3 ane sarkı seçtim onlarda hazır

alyanslarımızı otrdugum semtte bi kuyumcudan aldım atasay asos altınbaş gibi markalar satıyordu
çiftini 950 ye aldık

niian tepsim hazır iğneden kurdelelere kadar aldım takı için :))

saçımı da maşa düşünüyorum açık istiyorum
sadece saç ve makyaj için kuaför arıyorum model kafamda hazır

Son düzenleme:

amin daha zamanın varmış senin halledersin yavaş yavaş bizde tecrübelerimiz paylaşırız seninki olana kadar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…