20 kasımda nişanım varr cok heyecanlıyım
bende 6 kasımda nişanlanıyorum kısmetse ayyyy böle yazınca heyecanlı oluyor :)
nişan yerim,kıyafetim,bohçaya koyacaklarım tamam :)
ayakkabı,nişanda sunulacaklar,tabak fln v.b malz. ve aşkımın gömlek,kravat ,ayakkabısını almadık henüz heeeee birde en önemlisi alyansları almadık ve sanıyorum 3 hafta sonum kalmışşşş :SS
saçıma karar veremedimm ayy aslında daha bir çok şey duruyomuuşşş sen ne durumdasıın?
sorma ya yüzük takım elbise benm nişanlık ayakkabılar nişan yeri tamam benim bohçamda tamam
bi ona yapıcağım bohça kaldı bide saçımı makyajımı yaptrcam yer şuan nette habire araştırıyorum fiyat alıyorum çok kararsızım
ayrıca bende hala saç için bişey bulamadımm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesorma ya yüzük takım elbise benm nişanlık ayakkabılar nişan yeri tamam benim bohçamda tamam
bi ona yapıcağım bohça kaldı bide saçımı makyajımı yaptrcam yer şuan nette habire araştırıyorum fiyat alıyorum çok kararsızım
yokk ya nerdeeeeeeeşarkılarını seçtin mi bide o var offf
kızlar bende kasımın 20 nişanlanıyorum tabi bır pürüz cıkmazsa henuz daha ıstemeyede gelmedıler ama dun aşkımla alyanslarımızı aldık kaç haftadar alyans bakıyodum cok bunalmıstım bırde cok kararsız bırıyım ama alyansım cok guzel gerıye elbısem ve bohçam kaldı hepımız ıcın herseyın hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?