- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 26. haftaya gelince siz de koyun göbişleri görelim değişiklikleri :CüvCüv:
en iyisi sen 32. haftaya gelince koy resmini bakalım hala göbeğinle bu kadar öğünebiliyor musun kaydirigubbakcemile3 önemli olan çatlamadan hamileliği tamamlamak.. kısacası haticeye değil neticeye bakalım kaydirigubbakcemile3 çatlasanda çatlamasan da inşallah bebeklerin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir...
benim 27 günüm kaldı tek bi çatlağım yok :))) ama çok fazla su tüketiyorum
bu arada kaşıntı iin de bikaç bişey söyleyeyim. bol su için arkadaşlar... benim de sırtımda oluyor kaşıntı. hatta 2 hafta önce tekrar başladı.. ama mutlaka cildiyeye gdilmesini ve tahlil yaptırılmasını öneriyorum.
merhaba arkadaşlar benim adetim geçeli 9 gün oldu 1hafta bekleyip doktora öyle gidicem birşey sorucam kaşıntı gebelik belirtisi olabilirmi? göğüslerim çok kaşınıyor bacaklarım koltukaltım kulaklarım boynum sırtım ateşleniyorum hafif nedendir acaba kaşınmaktan uyuyamıyorum dünden beri bilmiyorumkismile
ben de böyle bir belirti olmadı canım bilemeyeceğim.benim en büyük hamilelik belirtim adet gününe gelmeden uykuya meyilimimin artmasıydı..sürekli esniyordum va çok fazla gazlanmıştım alttan...
bende tv izlerken hatta eşim maç izlerken hemde ses sistemiyle uyuyakalmışım hemen uyuyakalıyorum hatta hep uyumak istiyorum mayışıyor gözlerim öncedenn hiç böyle olmazdı.ama bu kaşıntı beni öldürecek
merhaba arkadaşlar benim adetim geçeli 9 gün oldu 1hafta bekleyip doktora öyle gidicem birşey sorucam kaşıntı gebelik belirtisi olabilirmi? göğüslerim çok kaşınıyor bacaklarım koltukaltım kulaklarım boynum sırtım ateşleniyorum hafif nedendir acaba kaşınmaktan uyuyamıyorum dünden beri bilmiyorumkismile
ya benım bunyemde cok alerjık dısardan takvıye vıtamın demır hapı falan hemen alerjı yapıo.baharda geldı korkuyorum zaten cok hapsırmaya basladım bıde hapsırınca karnım agrıyor neden olur acaba?bıde göbekteki gebelik cızgısı nezaman cıkıo bende yok henuz ama karnım tuylenıyor bunlar kalıcı dııldır ıns cok kotu bısey...
ya benım bunyemde cok alerjık dısardan takvıye vıtamın demır hapı falan hemen alerjı yapıo.baharda geldı korkuyorum zaten cok hapsırmaya basladım bıde hapsırınca karnım agrıyor neden olur acaba?bıde göbekteki gebelik cızgısı nezaman cıkıo bende yok henuz ama karnım tuylenıyor bunlar kalıcı dııldır ıns cok kotu bısey...
bende de ilk belirti fazlasıyla uyumaktı. işten geliyordum zorla yemek yiyip sızıyordum valla :) inş senden de hayırlı habrler alırız
şu kaşınma meseleSİne gelince... belki daha önce yazdıklarımı okumuşsundur. hamieliğimin sanırım 2.ayındaydım. bende bi kaşınma hasıl oldu. hatta uyuz mu oldum falan diye düşünmeye başlamıştım. her yerim kaşınıordu. kolum bacağım sırtım... yüzüm bile...saçlarımın diplerine kadar. ben 3 cildiyeciye gittim. üçü de bana Ürtiker olmuşsun dedi. gebelikte streste olur dediler. hamileliğim yeni olduğu için de ilaç vs veremediler. losyon kullandım. ama geceleri bi kaşınmaya başlıyordum ağlaya ağlaya... aylar sonra sağ tarafımda bi batma olmaya başladı. herkes bana karnın büyüyo ondan dedi. doğum doktoruma söyledim. ultrasonda baktı. böbreğim büyümüş oysa. susuz kalmışım. daha önceden de taş vardı böbreğimde zaten. iltihaplanma yapmış. ve doğum doktoruma gitmeden 2 gün önce 38 derece ateşle yatıyordum. tevafuk yani. bebeğime zarar verebilirdi. bunları neden anlattım... şimdiden mutlaka ihmal etmeden cildiyeciye git ama tahlil yaptırmak istediğini söyle. ne olur ne olmaz. sen önlemini al da gerisini boşver. inş böyle bişey değildir seninki. ama ihmal etme ve BOL SU İÇ...
arkadaşım hamilelikte yüksek ateş çok tehlikeli bişey.. bebeğine giden kan miktarını etkileyebiliyor.. ayrıca enfeksyon olduğu durumlarda yüksek ateş olur ki bu da hamilelikte pek iyi bişey değil.. kesinlikle ihmal etme derim.. hem doğum kontrol uzmanına hem de cilt doktoruna beklemeden git.. eğer korkun alttan muayene edilmekse benim yaptığım gibi istemediğini söylersen zorla bakmıyorlar.. geçmiş olsun..