• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasiniyorummm

MaRaL_

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
22.263
12.552
298
merhaba arkadaslar
oglenden beri çok fena nerdeyse butun vucudum kasiniyor
nolur e biz napalim demeyin:olamaz:
kasidikça daha çok kasinuyor kipkirmizi oldu derim, kabardi ama kasidigim için galiba once yokdu
bacaklarim diz altim saç diplerim
bitlendimmi zeytiyagi yaptim saçima bisey çikmadi zaten onda vucud kasinmazki
ppire nasil oluyor bilmiyorum evdekilerde bisey yok
uyuz mu desem hiç bi fikrim yok yara falan oluyrmu onda

sabah dr u ararim ama simdilik bana yardimci olacak bi fikri olan varmi acaba
bide kuruntuluyum sabaha kdr yuz tane hastalik uretirim kendime dr gorene kadar :(((

Nemlendirici sürmeyi denedin mi? Belki kuruluktan kaşınıyordur.

Sirke surmeni tavsiye ederim kaşıntıyı alıyor. Alerji olmuştum bir kere ağlaya ağlaya kasiniyordum Dr gittim verdiği ilaç ise yaramadı sirke surdum geçti şükür .

Benimde saç derim kasiniyor bir kac gündür. Özellikle geceleri oluyor. Bence stresten oluyor. Bitlenmediğime felan eminim. Stresli misin bu aralar ?

merhaba arkadaslar
kasidikça daha çok kasinuyor kipkirmizi oldu derim, kabardi ama kasidigim için galiba once yokdu

bide kuruntuluyum sabaha kdr yuz tane hastalik uretirim kendime dr gorene kadar :KK43:((
Duşa gir iyice keselen bak bişeyin kalıyor mu ;)))

yok hiç kullanmiyorum yillardir ant olmadim
bir kan hapim var demir eksiklighim için onuda almayi unutuyorum 1 haftadir :KK43:
Yani uyuz benim bildiğim bir günde bu kadar yoğunlaşmaz.
Vücudunuz da birşey yürüyormuş hissi verir birde.
Kaşımaktan da iyice kurumuştur şimdi.
Bence ılık hatta biraz soğuğa yakın bir duş alın.

çok rahatsız ediyorsa keşke acile falan gitseydiniz iğne falan yapıp en azından kaşıntıyı keserlerdi belki yediğiniz bişey dokunmuştur yada rüzgarla falan allerjiniz olan bişeyi solumuşda olabilirsiniz polen allerjisi olan biri olarak şuan sizi çok iyi anlıyorum bazen öyle kabarıyoki derim arılarmı saldırdı diye yolda falan çevirip soran oluyor :)çok geçmiş olsun

nivea surduma ama pek bisey degismedi
kolunya denemedim dahada yakr diye iyi gelirmiki
Yok kolonya sürme kaşımaktan tahriş olmuştur yakar iyice. Doktora gidene kadar nemlendirici kullan. Yeterli su içiyor musun?

Bende de olmuştu b12 eksikliğinden demişti doktor.sirke sür azalir

Alerji şurubu falan varsa ondan iç sakinleştirir kaşıntını alır. Ama kaşınan yerlere sirke iyi çözüm arkadaş yazmış zaten

merhaba arkadaslar

bide kuruntuluyum sabaha kdr yuz tane hastalik uretirim kendime dr gorene kadar :KK43:((
Simdilik ilik bir suyla dus alin bence yarinda dr a gidin alerjide olmus olabilirsin.

Sirke surmeni tavsiye ederim kaşıntıyı alıyor. Alerji olmuştum bir kere ağlaya ağlaya kasiniyordum Dr gittim verdiği ilaç ise yaramadı sirke surdum geçti şükür .
elma sirkesi mi surucem ?

Benimde saç derim kasiniyor bir kac gündür. Özellikle geceleri oluyor. Bence stresten oluyor. Bitlenmediğime felan eminim. Stresli misin bu aralar ?
3 çocuk annesiyim sagolsunlar hiç geçinemezler her zamanki halimiz yani degisik bi stresim olmadi bilmiyorumki

Taze fesleğen sür.
o yok maaleesef evde :(

Yani uyuz benim bildiğim bir günde bu kadar yoğunlaşmaz.
Vücudunuz da birşey yürüyormuş hissi verir birde.
Kaşımaktan da iyice kurumuştur şimdi.
Bence ılık hatta biraz soğuğa yakın bir duş alın.
yok oyle yurume hissi, bide kollarimda govdemde yok belden altda var sadece :(((

çok rahatsız ediyorsa keşke acile falan gitseydiniz iğne falan yapıp en azından kaşıntıyı keserlerdi belki yediğiniz bişey dokunmuştur yada rüzgarla falan allerjiniz olan bişeyi solumuşda olabilirsiniz polen allerjisi olan biri olarak şuan sizi çok iyi anlıyorum bazen öyle kabarıyoki derim arılarmı saldırdı diye yolda falan çevirip soran oluyor :)çok geçmiş olsun
yurt disindayim bunun için acile gitsem sabaha kdr sira beklerim eve iturmak daha mantikli :)
Yok kolonya sürme kaşımaktan tahriş olmuştur yakar iyice. Doktora gidene kadar nemlendirici kullan. Yeterli su içiyor musun?
malum kis gunu insan susamiyor yani içmiyorum :(

Bende de olmuştu b12 eksikliğinden demişti doktor.sirke sür azalir
b12 eksikliginin baska ne belirtisi varki,sirleyti hemen deniyorum elma olur herhalde
Alerji şurubu falan varsa ondan iç sakinleştirir kaşıntını alır. Ama kaşınan yerlere sirke iyi çözüm arkadaş yazmış zaten
alerji surubum yok maalesef evde dogru duzgun ilaç pek yok , pek sevmemde ilaçlari :))

Simdilik ilik bir suyla dus alin bence yarinda dr a gidin alerjide olmus olabilirsin.
valla hava soguk diye sicak suyla yikandim ama ilik suyu da denerim, suda bile kasiyordum, oylede tatli tatli kasiniylrki
ama kasima bhittigi gibi acimaya absliyor sizliyor bu sefer
diz altlarim kabarik kabarik kuçuk noktalar var atopik dermatit deselm onda daha kuru bi cilt oluyordu bide on ve arka abcakda olmuyor o eklem yerlerinde oluyor daha çok

B12 eksikliğinin en önemli belirtisi unutkanlık asiri yorgunluk depresif hal dur diye biliyorum

Back
X