• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasiniyorummm

Ürtiker(kurdeşen) falan mı döküyorsun acaba?
Stresse bağlı bir hastalıktır, kaşıntı ile başlar kabarmalar kızarıklıklar görülür, bir süre sonra geçer ve tekrar başlar.
3 gün - 1 hafta veya aylarca sürebilir.
Doktorunuzun alerji ilacı yazarak sakinleştirdiniz bir yöntemdir.
Her şey Kardelen dökmenize sebep olabilir, nem, küf, bakteri, mantar, kedi, köpek, kuş ve benzeri şeyler..

Ben 6 ay döktüm :işsiz:

Ürtiker(kurdeşen) falan mı döküyorsun acaba?
Stresse bağlı bir hastalıktır, kaşıntı ile başlar kabarmalar kızarıklıklar görülür, bir süre sonra geçer ve tekrar başlar.
3 gün - 1 hafta veya aylarca sürebilir.
Doktorunuzun alerji ilacı yazarak sakinleştirdiniz bir yöntemdir.
Her şey Kardelen dökmenize sebep olabilir, nem, küf, bakteri, mantar, kedi, köpek, kuş ve benzeri şeyler..

Ben 6 ay döktüm :işsiz:
peki bu kiurdesen dokmenin belli bi yeri varmi yani eklem yerlerinde dah afzla gorulur diyebilimirmiyiz diz altlari gibi
arada olur dizimin arkasi kasinir bi gun boyunca nemlendircvi fln sururum sabahina yada aksamina geçerdi
acaba onlar ve bu durum urtiker soncumu
dokunutde çok yok gibi kasinti yuzunden kabariklik kizarikik var sadece
su anda kasiniyor ama aciyor diye korkumdan ellemiyorum :(((

En iyisi duş canım. Benim annem kaşınınca sabahlara kadar deli olurdu. Bir kere huylandım ya sabaha yolu var derdi. Şimdi bi kaşındınız, devam ediyor. Duş rahatlatır, kolonya tahriş eder bilginiz olsun :)

peki bu kiurdesen dokmenin belli bi yeri varmi yani eklem yerlerinde dah afzla gorulur diyebilimirmiyiz diz altlari gibi
arada olur dizimin arkasi kasinir bi gun boyunca nemlendircvi fln sururum sabahina yada aksamina geçerdi
acaba onlar ve bu durum urtiker soncumu
dokunutde çok yok gibi kasinti yuzunden kabariklik kizarikik var sadece
su anda kasiniyor ama aciyor diye korkumdan ellemiyorum :KK43:((
Korkundan değil, sağlığından ellememen gerekir.
Vücutta her yerde etkisini gösterebilir, el-ayak içleri ve yüz haricinde.
Elini daima dezenfekte et, kaşınan bölgeyi, avuç içimle sıvazlar şekilde kaşı. Tırnakların kaşıntıyı azdırıyor Çünkü.
Ürtiker sonucu kabarıklıkla da sonlanabilir, deri döküntüsü olmasının lüzumu yok. Aşama aşama bu rahatsızlık.
Bende kaşıntı, kızarıklık oldu sadece. Acile gittiğinde serum ve sakinleştirici iğne yapıyorlar. Kortizon içerdiği için ben kullanmıyordum.

Alerji doktoruna gitmen gerek. Ürtiker de olmasa bununla alerji doktoru ilgilenir.

Umarım kısa sürede geçer

:dua::KK36:

Korkundan değil, sağlığından ellememen gerekir.
Vücutta her yerde etkisini gösterebilir, el-ayak içleri ve yüz haricinde.
Elini daima dezenfekte et, kaşınan bölgeyi, avuç içimle sıvazlar şekilde kaşı. Tırnakların kaşıntıyı azdırıyor Çünkü.
Ürtiker sonucu kabarıklıkla da sonlanabilir, deri döküntüsü olmasının lüzumu yok. Aşama aşama bu rahatsızlık.
Bende kaşıntı, kızarıklık oldu sadece. Acile gittiğinde serum ve sakinleştirici iğne yapıyorlar. Kortizon içerdiği için ben kullanmıyordum.

Alerji doktoruna gitmen gerek. Ürtiker de olmasa bununla alerji doktoru ilgilenir.

Umarım kısa sürede geçer

:dua::KK36:
tesekkurler
simdilik dokunmuyorum
yurt disindayim ben burda hayatda igne yapmazlar :(
insallah hap ve krem ise yaarar
sabah dr u ariycam

Bana da doğumdan sonra bi demir hapı vermişlerdi. başladım üç gün sonra sabah içiyorum akşam kaşıntı kabarma başlıyor. acile gidiyoruz serum verip yatıştırıyorlar. neyse üç gece böyle acilde geçirdikten sonra bi dr sağolsun ilaçtan olduğunu söyledi. ürtiker ilacın nadir yan etkilerinden miş ve yalnızca üç gün kullanmıştım. bıraktım ve geçti. bence ilacın prospektüsüne yan etkilerine bir bakın.

merhaba arkadaslar
oglenden beri çok fena nerdeyse butun vucudum kasiniyor
nolur e biz napalim demeyin:olamaz:
kasidikça daha çok kasinuyor kipkirmizi oldu derim, kabardi ama kasidigim için galiba once yokdu
bacaklarim diz altim saç diplerim
bitlendimmi zeytiyagi yaptim saçima bisey çikmadi zaten onda vucud kasinmazki
ppire nasil oluyor bilmiyorum evdekilerde bisey yok
uyuz mu desem hiç bi fikrim yok yara falan oluyrmu onda

sabah dr u ararim ama simdilik bana yardimci olacak bi fikri olan varmi acaba
bide kuruntuluyum sabaha kdr yuz tane hastalik uretirim kendime dr gorene kadar :KK43:((
CANIM anlattıklarına bakılırsa ürtiker olmuşsun
Bol ılık su ile duş al, şampuan duş jeli sabun kullanma.. kese lif sürme, yoğurt ye bol bol .
Avil içebilirsin.
Avil sürebilirsin
Ovedrol sürebilirsin

merhaba arkadaslar
oglenden beri çok fena nerdeyse butun vucudum kasiniyor
nolur e biz napalim demeyin:olamaz:
kasidikça daha çok kasinuyor kipkirmizi oldu derim, kabardi ama kasidigim için galiba once yokdu
bacaklarim diz altim saç diplerim
bitlendimmi zeytiyagi yaptim saçima bisey çikmadi zaten onda vucud kasinmazki
ppire nasil oluyor bilmiyorum evdekilerde bisey yok
uyuz mu desem hiç bi fikrim yok yara falan oluyrmu onda

sabah dr u ararim ama simdilik bana yardimci olacak bi fikri olan varmi acaba
bide kuruntuluyum sabaha kdr yuz tane hastalik uretirim kendime dr gorene kadar :KK43:((
Acile gidin iğne yaparlar bide hapı var egerki kökeninde bir hastalık yoksa geçer olmadı cildiyeye tabi

yok hiç kullanmiyorum yillardir ant olmadim
bir kan hapim var demir eksiklighim için onuda almayi unutuyorum 1 haftadir :KK43:
Kansızlıkta kaşıntı yapabilir ilacınızı almayı unuttuğunuz için kaşıntınız başlamış olabilir.

Kansızlıkta kaşıntı yapabilir ilacınızı almayı unuttuğunuz için kaşıntınız başlamış olabilir.
İlacı pek düzenli kullanmıyorum bugün aldım kaç gündür unutuyordum ,yani hiç bir zaman tam kullanmadım denebilir şimdi birden o yüzden olabilirmi

Düne göre hafif ama nasıl desem bir başlasam yırtana kdr etimi kaşıyabilirim sankı oyle hissediyorum

İlacı pek düzenli kullanmıyorum bugün aldım kaç gündür unutuyordum ,yani hiç bir zaman tam kullanmadım denebilir şimdi birden o yüzden olabilirmi

Düne göre hafif ama nasıl desem bir başlasam yırtana kdr etimi kaşıyabilirim sankı oyle hissediyorum
Bugün kaşıntı var mı peki kansızlıkta yapabilir çünkü annemde de oluyor zaman zaman kan ilacı kullanıyor şuan.

Back
X