• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasiniyorummm

Bir düşünün, her zamankinden farklı yaptığınız bişey var mı? Değişik bir sabun, duş jeli, ağda vs...

Ben de 1 hafta geçmeyince doktorda yolu buldum, anca ilaçla düzeldi. Sonra anladım ki yeni aldığım roll-on muş sebebi...

merhaba arkadaslar
oglenden beri çok fena nerdeyse butun vucudum kasiniyor
nolur e biz napalim demeyin:olamaz:
kasidikça daha çok kasinuyor kipkirmizi oldu derim, kabardi ama kasidigim için galiba once yokdu
bacaklarim diz altim saç diplerim
bitlendimmi zeytiyagi yaptim saçima bisey çikmadi zaten onda vucud kasinmazki
ppire nasil oluyor bilmiyorum evdekilerde bisey yok
uyuz mu desem hiç bi fikrim yok yara falan oluyrmu onda

sabah dr u ararim ama simdilik bana yardimci olacak bi fikri olan varmi acaba
bide kuruntuluyum sabaha kdr yuz tane hastalik uretirim kendime dr gorene kadar :KK43:((
Yediğin, içtiğin bişi alerjimi yaptıki?
Ben genelde baharat'lı veya sucuk salam vs yediğimde pek kaşınırım deli gibi..
Alerjidir o..Doktora git dicem ama binbir tahlil yapıp sonra bi alerji ilacı verip gonderiyolar..
Bendeki beslenmeyle alakali, ilaç milaç hayretmiyo..

valla oyle keselendimki su an sizliyor bacaklarim daha nasil kesleeyimki :KK43:
Asitik seyler (kolanya,sirke.alkollu losyon vs )surmeyin bol bol su icin dr gidin birseye alerji olmus olabilirsiniz
Son zamanlarda abarttiginiz bir yiyecek varmi ceviz,aci biber,salcali yemek,kuruyemis vs?yada son zamanlarda yeni aldiginiz bir kiyafet yada yeni bir deterjanla yikanmis kiyafet

Daha gitmediniz mi doktora Eğer yediğiniz içtiğiniz bir şey dokunmadıysa ,strestense oluyo, daha önce başıma geldi 2 gün kaşınmışligim var stresten çıktı benim

geçtiğimiz yıllar bu vakit beni bir kaşıntı aldı gitti. eşimi aradım uyuz oldum ben. git uyuz kremi al dedim. bir de o kaşıntıyla azarladım. ama geçmedi gitti. sonra dayanamadım cildiyeye gittim. ben uyuz oldum ya da yediğim birşey dokundu dedim. sonra bütün vücudumu inceledi kadın. dedi ki cildin soğuktan kurumuş o kaşıntı yapıyor. nasıl yani ya dedim bu mu?? evet günde 80 tane geliyor bu havalarda bana dedi. bir krem karışımı verdi geçti gitti. bu yıl yine aynı oldum. bol bol nemlendirici krem sürdüm duş aldım atlattım.

Daha gitmediniz mi doktora Eğer yediğiniz içtiğiniz bir şey dokunmadıysa ,strestense oluyo, daha önce başıma geldi 2 gün kaşınmışligim var stresten çıktı benim
yok gitmedim sabah kalkdigimda hafifdi agirdan aldim
dr a ogleden sonra gidecem de
az once az kaisniyuordu bi bakayim dedim elimi vurdugum gibi deli gibi kasimaya absladim bu ansil bisey ya
dokunmayinca az kaisniyor dokunrsan çogaliyor galiba

stres var tabi herkes deki gibi de yeni bisey yok her zaman ki seyler

Bir düşünün, her zamankinden farklı yaptığınız bişey var mı? Değişik bir sabun, duş jeli, ağda vs...

Ben de 1 hafta geçmeyince doktorda yolu buldum, anca ilaçla düzeldi. Sonra anladım ki yeni aldığım roll-on muş sebebi...
valla 1 haftayi beklemedim bois yerede dr agitmesini hiç sevmem ama bu sefr boyle oldu
sanki belim deilde içerdeki organlar kasiniyor gibi içime biseyler oluyor :))

kasidigim yerler mor olmus benek ,mercimek kdr var buyukluklri
damarlarda mi bisey varki

Bende kurdeşen dökmüştüm kaşınmaktan uyuyamıyordum, sirke çok işe yaramıştı bana ama mutlakat doktara görünün. Geçmiş olsun

Dr a gittim, aerıus nemlendirici krem ve kortizon lu krem verdi
Alerji urtıker kuru deri üçünde deneyim dedi herhalde tedavi olarak :)))

Back
X