Ben de yaptırdım. Senin gibi çok üzülüp soymuştum derimi çok canım yanmıştı. Çok pişman oldum çünkü 4 5 gün sonra aktı ve çok doğal oldu kapkalın olacakmış gibiydi ama çok doğal ve ince olmuştu. Soyduğum yerler bozuk oldu sonra bi de onlarla ugrastım. Sakın ellemeYolda yürüyorum şuan ağlıyorum. İnce kasımı kalın yaptılar bu kadar kalın yapmalarına gerek yoktu
Ben de yaptırdım. Senin gibi çok üzülüp soymuştum derimi çok canım yanmıştı. Çok pişman oldum çünkü 4 5 gün sonra aktı ve çok doğal oldu kapkalın olacakmış gibiydi ama çok doğal ve ince olmuştu. Soyduğum yerler bozuk oldu sonra bi de onlarla ugrastım. Sakın elleme
Tabii özel mesaj attımBu aralar araştırdığım bir konu bu...kaş yapan merkezlerin paylastigi fotoğraflar hep doğal görünüyor. İnstagramda çok fazla yer buldum evime yakın. Fotoğraflarda çok güzel görünüyor yaptıkları kaşlar. Hatta işlemden hemen sonraki fotoğraflar hep. İnanmasam mı acaba. Korktum şimdi. Bende görebilir miyim kaşlarınızı mümkünse
Yolda yürüyorum şuan ağlıyorum. İnce kasımı kalın yaptılar bu kadar kalın yapmalarına gerek yoktu
Bence değil.Sarışınım dedi çünkü.Avatardaki kız kızıl saçlı ve acayip tatlı.Avatar sen mısın
Bence değil.Sarışınım dedi çünkü.Avatardaki kız kızıl saçlı ve acayip tatlı.
Bence değil.Sarışınım dedi çünkü.Avatardaki kız kızıl saçlı ve acayip tatlı.
Teşekkürler.Tabii özel mesaj attım
Kızıl saçın bu kadar çok yakıştığı bir bayanın saçını boyatacağını hiç sanmıyorum.Yapmışsa da büyük hata etmiştir.Konu sahibi de çok tatlıdır elbet ona da eminimNiye konu sahibi de acayip tatli olabilir :))
Bir ara kizila boyatip tekrar sariya boyamis da olabilir..
Evet saçlarım bir ara kızıldı, şimdi sarı/kumral arası daha doğrusu çilek kizili :)Kızıl saçın bu kadar çok yakıştığı bir bayanın saçını boyatacağını hiç sanmıyorum.Yapmışsa da büyük hata etmiştir.Konu sahibi de çok tatlıdır elbet ona da eminim
Canım fotoğraf atarsan ne kadar rengi Atacak ya da ne kadar koyu kalacak yardımcı olmaya çalışayımFotografi eve gidince özelden atacağım isteyenlerr
Kaslarında ufak ufak çizikler var suan yıkarsan iltihaplanabilir ayrica boyanin yarisini attirip yarisi kalabilir o da cok kotu durur biraz idare edersen iyileşince geçicek o koyuluk zaten şu an yapabilecek birşeyin yok çok kötü olursa da ileride sildirirsinKızlar sabah microblading yaptırdım. İnce olan kaslarimi öyle bir doldurdular ki Recep ivedike e döndüm. Saçlarım sarı kaslar kapkara. Rengi atacak dediler ama hiç inanmıyorum hemen rengini açmak için ne yapabilirim yıkama dediler ama. Yikasam olur mu??
Ben de hic sevmem 1 parmak kalinliginda kaslar.Yolda yürüyorum şuan ağlıyorum. İnce kasımı kalın yaptılar bu kadar kalın yapmalarına gerek yoktu
SormadilarBen de hic sevmem 1 parmak kalinliginda kaslar.
Kadin kasi biraz kibar olmali
Abartmamali su kalin kas modasini.
Heekese kalin kas yakismiyor erkek gibi duruyor
Yaparken sormadilar mi kalinlik derecesini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?