- Konu Sahibi gmzberitan
-
Sarımsak ciddi anlamda fark ettiriyor.kızlar sizin bilginize ve tecrübenize ihtiyacım var.. kendimi bildim bileli kaşlarım çok seyrekti fakat bir süredir iyice döküldü. kaş farı kullanıyorum fakat sürmediğim zamanlarda farkediyorum ki grup grup dökülmüş. ne yapabilirim ne önerirsiniz?
birini mutlaka deneyeceğim sağolun :)Sarımsak ciddi anlamda fark ettiriyor.
Eeose kaş serumu vardı bir ara ben denemeyi düşünüyorum iyi yorumlar okudum.
Hint yağı-badem yağı-zeytin yağı karışımını da deneyebilirsiniz. :)
bunu hiç duymamıştım dahiliye doktoru ile görüşsek baktırabiliriz değil mi ?Trioidinize baktırdınız mı? Hipotrioid kaş dökülmesi yapıyor genelde.
Badem yagi zeytinyagi sarimsak ise yariyor diye biliyorum eczanelerde serumlar da var canm bi eczaciyla görüş istersen[/öneriniz için teşekkür ederim. Sarımsak mantıklı
sabitleyiciyi hiç duymamıştım hatta zararı olduğunu da bilmiyordumcanım kaş farından önce sabitleyici de sürüyor musun? kaşlarımızı bu şekil tamamlıyoruz ama kaş döküyorlar.. kaşlar sertleşiyor eziliyor ve daha kolay dökülüyor aslında.. sarmısak sür mutlaka iyi geliyor hızlı uzuyorlar.. gerekli olmadığı zamanlarda far kalem vs kullanma..
kardeşinizin kaşları eski haline döndü mü ?hemen doktora git tatlım
kardeşim merhem kullanıyor bunun için böyle hafif kepeklenme de vardır muhtemelen sende de merhemsiz geçmez hatta geç kalmış olursun tedaviye hemen git bir dermotoloğa
sabitleyiciyi hiç duymamıştım hatta zararı olduğunu da bilmiyordumuzun zaman olmadı kullanalı ama kullanınca kendimi iyi hissettim valla
tabiki çünkü merhem yağ dengesini sağlıyorkardeşinizin kaşları eski haline döndü mü ?
bunu hiç duymamıştım dahiliye doktoru ile görüşsek baktırabiliriz değil mi ?
vallahi beni tarif ettiniz önce doktora gitmeli. ya ilaç tedavisi ya da doğal yöntemlerden biri...Evet, eğer saçlarda dökülme, refleks yavaşlığı, kronik yorgunluk, kilo vermede zorluk filan da varsa muhtemelen hipotrioidsinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?