kaşlarımı napcam

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
arkadaşlar üç haftadır evimden uzağım kaşımı her zaman alan kişiye aldıramadım üç hafta alan kızda sağolsun kaşımın şeklini bozdu :/ biraz uzatayım diyodum ama şu bir haftada minik minik çıkanlar ve bozuk şekli rahatsız etti. napsam gidip aldırsam mı aldırmasam mı yardım

aynı şey benim de başıma geldi...
uzatmaktan başka çare yok ama o zamana kadar ortaya çıkan görüntüye katlanman gerekio..
ben katlanamadım zamanı gelince aldırdım yine..

aynı şey benim de başıma geldi...
uzatmaktan başka çare yok ama o zamana kadar ortaya çıkan görüntüye katlanman gerekio..
ben katlanamadım zamanı gelince aldırdım yine..

bende katlanamıyorum canım bir de gazeteciyim rahatsız ediyor beni fotoğraflarda falan olmuyo yani sonuç ne oldu peki

çıkanların üzerine parmağının ucuyla kapatıcından sür belli olmazlar boşluklarınada kaş kalemi ya da far uygula sürdükten sonra yapay durmasın diye biraz dağıt emin ol işe yarar

Son düzenleme:
Aynen.. Aşağılardan çıkanları temizlersin, düzeltmek doldurmak istediğin yerleri de kaşının regine uygun farla doldurursun çok belli olmaz. Bi kontür atarsın oralara.. Ben de kaşımın şekli bozulp düzelttirmek istediğimde aynı bunlrı yapıyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…