- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
.............................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm kalıcı makyajla şekil verdir sende daha garanti değilmi
benım bır arkadasımda da aynı sorun var cozum bulursanız cok ıyı olur
kaş ekimini kesinlikle tavsiye etmem..ben sıfır kaş olduğum için mecburen yaptırdım ama mutlu değilim 4 ay geçti ve bazı ektikleri çıktı bazıları çıkmadı bide yönleri çok iyi değil..ben en ii yerlerden birine gittim nişantaşında buna rağmen doğru düzgün olmadı..bence kaş farı kullan..
ayrıca kaş ekimi hem çok pahalı hemde 15 gün gibi bir süre insan içine çıkamıyorsun yüzündeki morluk ve şişliklerden ötürü..enseden saçlarının arasından kaşa ekilecek kökleri alıyorlar orasıda şakır şakır kanadı benim 1 gün boyunca..bu kadar zor bir işlem olucağını düşünmemiştim ben çok ama çok pişman oldum baştan da diyorlarki 45 dakkalık basit bi operasyon diyolar..ama ben akşam 7 de girdim 11de çıktım odadan..kaç kere mola verdiler..o kadar da iyi bir yer olmasına rağmen yeni yeni anlıyorum başıma gelenleri..ensem öyle kanarken bandaj bile yapmadan saçlarımı üzerine kapatıp beni öylece gönderdiler klinikten..Allahtan annem yanımdaydı ve hemşire kendisi..hemşire olmasına rağmen şok oldu böyle bir duruma..lokal anestezi altında bişey hissetmiyosun diyolar..ama o lokal anestezinin iğnesi zaten kaşına yapıldığı için onun acısından başka bişey hissetmene gerek kalmıyo zaten sedyeye yapışıyosun..böylede korku filmi gibi anlattım ama benim başıma gelenler bunlar..
valla canım ben yaşadıklarımı anlattım..ama birde şöyle bir durum var ben sıfır kaş bi insandım yani 2-3 tel kaşım vardı şimdi operasyonun üzerinden tam 4 ay geçti ve böyle yoğun gür kaşlarım var diyemem çünkü doku bütünlüğünü bozmamk için sık bir ekim yapmıyorlarmış ki bunu bana lokal anesteziyi yaptıktan sonra söylediler..görüşmeye gittiğimde isteğin gibi yaparız demişlerdi..lokali yedikten sonra da sık yapamayız ekimi doku bütünlüğü bozulur ama zaten uzıycaklar boşluklar kapanır dedi..şimdi 4 ay sonra aynaya baktığımda evet kaş ekimi yaptırmışım gibi değil yönleri biraz daha doğallaştı ama yine aralıklılar ve ben yine far sürmek durumundayım ve verdiğim 2.500tl de cabası..ama dediğim gibi belkide benim gittiğim yer şansıma kötü çıktı sen yinede araştırmana devam et..
kaş ekimi bu kadar kötümü yaaaaa......ürktüm sarımsak dewam ölese......![]()
kaş ekimi yapıldktn sonra ekilen kaşlarrrr dada sonrasaç gibi uzuo mu yani belli bir uzunluğu gelince durmuyo muuuuuuuuuu
![]()