Kaşlarımın yapısı birbirinden farklı lütfen yardım edin

benim de senin gibi.
istediğin yere ektirebilirsin kaşını
ama sonra sonra saç gibi oluyormuş. hep kuaföre gidip kestirmen gerekiyor, fırça gibi oluyor dediler korktum.

cnm kalıcı makyajla şekil verdir sende daha garanti değilmi

cnm ben o kalıcı makyajları sevmiyorum... hani kaş ektirirsem istediğim zaman istediğim şekli verebilirim... istediğimde kalınlaştırırım, istediğimde inceltirim.. ama makyaj yaptırısam hem yapanları da görüyorum çok yapmacık duruyor hem de zamanla şeklini beğenmeyebilirim gibi geliyor...

benım bır arkadasımda da aynı sorun var cozum bulursanız cok ıyı olur

inşallah canım yaa.. ben de en son çözüm olarak kaş ekimini düşündüm.. başka çarem yok maleseff... kaşlarımın ikiside farklı die kaşlarımı aldırmıyorum yaa... maşallah kalınlar da ama şekilleri farklı oluyor die öyle olmasındansa kalın kalmalarını tercih ederimm.. en kötü ihtimalle üni.ye başlayınca bir uzmanla görüşüp kaş ekimini yaptırcam kararlıyımm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaş ekimini kesinlikle tavsiye etmem..ben sıfır kaş olduğum için mecburen yaptırdım ama mutlu değilim 4 ay geçti ve bazı ektikleri çıktı bazıları çıkmadı bide yönleri çok iyi değil..ben en ii yerlerden birine gittim nişantaşında buna rağmen doğru düzgün olmadı..bence kaş farı kullan..

kaş ekimini kesinlikle tavsiye etmem..ben sıfır kaş olduğum için mecburen yaptırdım ama mutlu değilim 4 ay geçti ve bazı ektikleri çıktı bazıları çıkmadı bide yönleri çok iyi değil..ben en ii yerlerden birine gittim nişantaşında buna rağmen doğru düzgün olmadı..bence kaş farı kullan..

işe yarar mı ki canım ?? hani baya farklı kaşlarım yaa... sol kaşımda kaşlarım kavisli ve yan kaşlar tel tel... sağ kaşım oval ve baya bi kalın:14:

kaş farı kaş rengine uygun bir renk seçersen boşlukları kapatır daha dolgun gibi gösterir işte ama yinede bi kuaföre danış belki farklılığı başka yollada giderir bilmiyorumki..

ayrıca kaş ekimi hem çok pahalı hemde 15 gün gibi bir süre insan içine çıkamıyorsun yüzündeki morluk ve şişliklerden ötürü..enseden saçlarının arasından kaşa ekilecek kökleri alıyorlar orasıda şakır şakır kanadı benim 1 gün boyunca..bu kadar zor bir işlem olucağını düşünmemiştim ben çok ama çok pişman oldum baştan da diyorlarki 45 dakkalık basit bi operasyon diyolar..ama ben akşam 7 de girdim 11de çıktım odadan..kaç kere mola verdiler..o kadar da iyi bir yer olmasına rağmen yeni yeni anlıyorum başıma gelenleri..ensem öyle kanarken bandaj bile yapmadan saçlarımı üzerine kapatıp beni öylece gönderdiler klinikten..Allahtan annem yanımdaydı ve hemşire kendisi..hemşire olmasına rağmen şok oldu böyle bir duruma..lokal anestezi altında bişey hissetmiyosun diyolar..ama o lokal anestezinin iğnesi zaten kaşına yapıldığı için onun acısından başka bişey hissetmene gerek kalmıyo zaten sedyeye yapışıyosun..böylede korku filmi gibi anlattım ama benim başıma gelenler bunlar..

ayrıca kaş ekimi hem çok pahalı hemde 15 gün gibi bir süre insan içine çıkamıyorsun yüzündeki morluk ve şişliklerden ötürü..enseden saçlarının arasından kaşa ekilecek kökleri alıyorlar orasıda şakır şakır kanadı benim 1 gün boyunca..bu kadar zor bir işlem olucağını düşünmemiştim ben çok ama çok pişman oldum baştan da diyorlarki 45 dakkalık basit bi operasyon diyolar..ama ben akşam 7 de girdim 11de çıktım odadan..kaç kere mola verdiler..o kadar da iyi bir yer olmasına rağmen yeni yeni anlıyorum başıma gelenleri..ensem öyle kanarken bandaj bile yapmadan saçlarımı üzerine kapatıp beni öylece gönderdiler klinikten..Allahtan annem yanımdaydı ve hemşire kendisi..hemşire olmasına rağmen şok oldu böyle bir duruma..lokal anestezi altında bişey hissetmiyosun diyolar..ama o lokal anestezinin iğnesi zaten kaşına yapıldığı için onun acısından başka bişey hissetmene gerek kalmıyo zaten sedyeye yapışıyosun..böylede korku filmi gibi anlattım ama benim başıma gelenler bunlar..

:9: canım bu gülücük koyu yazıyaydı...

ama canım yaa valla korktum birazcık ha... sen birebir yaşamıssın yanii... ben bu kadar kötü bi operasyon olduğunu hiç düşünmemiştim.. uzman tv de bir uzman öyle güzel anlattıydı ki çok hoşuma gitmişti... ne kadar basitmiş demiştim... tabii yan etkilerinden hiç bahsetmemişti... çok geçmiş olsun canım sana... ben de artık başka çaresine bakcam bu işin :14:

aynen bende uzman tv deki anlatıma inandım zaten..çok basit bişeymiş gibi gösteriyolar..ama bu estetik olayı gerçekten genellikle ticarete dökülmüş durumda..adam alıcağı paraya bakıyo..çok iyi ilgili bi doktora rastlarsan şans bence..

offffffffff yaa :/ kaş ekimi yaptırmayı çok istiyordum ama tereddüte düştüm canım yaa :/ döğme istemiyorum ben çünkü sonradan pişman olurum bunu biliyorum... ama hani kaş ekimi yaparsam istediğim zaman istediğim şekli veririm kaşlarıma,kalınlaştırırım istersem inceltirim diyordum :( ama korktum yaa:14:

valla canım ben yaşadıklarımı anlattım..ama birde şöyle bir durum var ben sıfır kaş bi insandım yani 2-3 tel kaşım vardı şimdi operasyonun üzerinden tam 4 ay geçti ve böyle yoğun gür kaşlarım var diyemem çünkü doku bütünlüğünü bozmamk için sık bir ekim yapmıyorlarmış ki bunu bana lokal anesteziyi yaptıktan sonra söylediler..görüşmeye gittiğimde isteğin gibi yaparız demişlerdi..lokali yedikten sonra da sık yapamayız ekimi doku bütünlüğü bozulur ama zaten uzıycaklar boşluklar kapanır dedi..şimdi 4 ay sonra aynaya baktığımda evet kaş ekimi yaptırmışım gibi değil yönleri biraz daha doğallaştı ama yine aralıklılar ve ben yine far sürmek durumundayım ve verdiğim 2.500tl de cabası..ama dediğim gibi belkide benim gittiğim yer şansıma kötü çıktı sen yinede araştırmana devam et..

valla canım ben yaşadıklarımı anlattım..ama birde şöyle bir durum var ben sıfır kaş bi insandım yani 2-3 tel kaşım vardı şimdi operasyonun üzerinden tam 4 ay geçti ve böyle yoğun gür kaşlarım var diyemem çünkü doku bütünlüğünü bozmamk için sık bir ekim yapmıyorlarmış ki bunu bana lokal anesteziyi yaptıktan sonra söylediler..görüşmeye gittiğimde isteğin gibi yaparız demişlerdi..lokali yedikten sonra da sık yapamayız ekimi doku bütünlüğü bozulur ama zaten uzıycaklar boşluklar kapanır dedi..şimdi 4 ay sonra aynaya baktığımda evet kaş ekimi yaptırmışım gibi değil yönleri biraz daha doğallaştı ama yine aralıklılar ve ben yine far sürmek durumundayım ve verdiğim 2.500tl de cabası..ama dediğim gibi belkide benim gittiğim yer şansıma kötü çıktı sen yinede araştırmana devam et..

tamam cnm araştırmaya devam edeceğim ama gerçekten bayaa pahalı bir operasyonmuş ben bu kadar pahalı olduğunu düşünmemiştim... hem nasıl sık ekim yapmıyolar yaa??? sen o kadar para ödüyosun gene istediğin gibi ekim yapmıyolar olur mu öyle şey? benim kaşlarımın şekli çok farklı birbirinden ve benim istediğim ikisini de aynı şekle aynı kalınlığa getirmek için ekim yaptırmak yani.. canım valla üzüldüm sana yaa o kadar para ödemişsin ama gene istediğin sonucu alamamışsın :(

kaş ekimi bu kadar kötümü yaaaaa......ürktüm sarımsak dewam ölese......:49:

canımm sarımsak derken ? ne yapıyorsun sarımsakla ? :/

kaş ekimi yapıldktn sonra ekilen kaşlarrrr dada sonra:49: saç gibi uzuo mu yani belli bir uzunluğu gelince durmuyo muuuuuuuuuu:49:

canım bu topikteki ilk sayfayı okuduysan orda bir arkadaşımız yazmış çok uzuyormuş die :////////

doku bütünlüğünün bozmamak adına yani kaşımda yaralar oluşmaması için sık ekim yapamazlarmış..evet ayrıca bir noktadan sonra durmuyo sürekli saç gibi uzuyo haftada bir kısaltmak gerekiyor ama 1 sene sonra oradaki yapıya uyum sağlayıp normal kaş ölçüsünde uzuyomuş güya..daha 5 ay oldu yaptıralı bakalım 1 sene sonra ne olucak..

Back
X