ANKARA' da yaklaşık 2 ay önce İnstagram üzerinden YASEMİN TERZİOĞLU ile tanıştım. kendisine kalıcı kaş ve dipliner işlemi için gittim. Yaklaşık 4 saat sürdü. YASEMİN TERZİOĞLU'ndan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim. Reklam içerikli yorumlara aldanıp gitmeyin.. Kendileri sahte hesaplar açarak hiçbir foto koymadan gelip burada reklamını yapıyorlar. Aylardır yapılan işlemleri sildirebilmek için kendime çare arıyorum. Yapılan işlemler ile ilgili fotoları da ekte paylaşıyorum.. İşlemden sonraki gri görüntü asla kaybolmadı ve diplinerdan eser kalmadı. YASEMİN TERZİOĞLU ile o kadar zaman harcayıp bir de üzerine acı çekip sonucun böyle olduğunu görmek gerçekten insanı üzüyor. Tamamen kaş şeklimi değiştirerek yapılmış bir çalışmanın sonunda iki kaşlı canavar gibi ortalıkta geziyorum. Kendisinden öncelikle para iadesi talebinde bulundum. Sildirme işlemleri seansları da oldukça yüksek rakamlı işlemler. Kendisine gittiğimde bana yapılan işlemde hiçbir problem görmediğini gayet güzel olduğunu zamanla oturacağını söyledi. Fakat zaman geçtikçe kaş şeklimi değiştirdiği için her geçen gün daha kötü bir görüntü oluştu. Kendisi internette yazan adresinde çalışmıyor. İşleme gidildiğinde oradan ayrıldığında söyleyip arkadaşı olduğunu iddia ettiği bir kuaför salonunda işlemi yaptı. İşlemden sonra çok klinik ve kuaför gezdim hepsi işlemin şeklinin çok kötü olduğunu ve rengin asla tutmadığını dile getirdiler. Bunları kendisine ilettiğimde ise ısrarla 2. seans sonucunun daha iyi olacağını iddia etti. Ama 2. seansa gitmedim bir daha oraya adım atacağımı da sanmıyorum. Sizlere de tavsiyem YASEMİN TERZİOĞLU'ndan uzak durun.