glhn26 ..pyaar.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ekim 2015 269 338 18 34 5 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi glhn26 #1 Kuaför kaslarimi maffetti zaten seyrek kotu duruyo hem seklini bozdu hemde kisa brakti sekilde goruldugu gbi baska bi kuafore gittim oda sadece toparladi.kuaforun bozdugu yerlere ellemedi oralara badem yagi kullan ddi.sarimsak yetinyagi kullansam dahami iyi sonuc alirim yoksa badem yagi kullanmaya devam ediyimmi bilemedim.
Kuaför kaslarimi maffetti zaten seyrek kotu duruyo hem seklini bozdu hemde kisa brakti sekilde goruldugu gbi baska bi kuafore gittim oda sadece toparladi.kuaforun bozdugu yerlere ellemedi oralara badem yagi kullan ddi.sarimsak yetinyagi kullansam dahami iyi sonuc alirim yoksa badem yagi kullanmaya devam ediyimmi bilemedim.
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.709 498 30 5 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi glhn26 #2 glhn26 .!.: Kuaför kaslarimi maffetti zaten seyrek kotu duruyo hem seklini bozdu hemde kisa brakti sekilde goruldugu gbi baska bi kuafore gittim oda sadece toparladi.kuaforun bozdugu yerlere ellemedi oralara badem yagi kullan ddi.sarimsak yetinyagi kullansam dahami iyi sonuc alirim yoksa badem yagi kullanmaya devam ediyimmi bilemedim. Eki Görüntüle 1678054 Genişletmek için tıkla... Sarımsak cok faydalı diyolar bence sarımsak ve hint yağı kullan.
glhn26 .!.: Kuaför kaslarimi maffetti zaten seyrek kotu duruyo hem seklini bozdu hemde kisa brakti sekilde goruldugu gbi baska bi kuafore gittim oda sadece toparladi.kuaforun bozdugu yerlere ellemedi oralara badem yagi kullan ddi.sarimsak yetinyagi kullansam dahami iyi sonuc alirim yoksa badem yagi kullanmaya devam ediyimmi bilemedim. Eki Görüntüle 1678054 Genişletmek için tıkla... Sarımsak cok faydalı diyolar bence sarımsak ve hint yağı kullan.
glhn26 ..pyaar.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ekim 2015 269 338 18 34 5 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi glhn26 #3 - Janna - .!.: Sarımsak cok faydalı diyolar bence sarımsak ve hint yağı kullan. Genişletmek için tıkla... Hint yağını ben sacimda kullandim saçlarımı döktü
- Janna - .!.: Sarımsak cok faydalı diyolar bence sarımsak ve hint yağı kullan. Genişletmek için tıkla... Hint yağını ben sacimda kullandim saçlarımı döktü
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.709 498 30 5 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi glhn26 #4 glhn26 .!.: Hint yağını ben sacimda kullandim saçlarımı döktü Genişletmek için tıkla... Allah allah hint yağı kirpik,saç ve kaşta çok öneriliyor. Açıkcası bende yazın saçıma kullandım cok memnundum. Belki başka kullandıgınız bir şey dökmüştür saçınızı.?
glhn26 .!.: Hint yağını ben sacimda kullandim saçlarımı döktü Genişletmek için tıkla... Allah allah hint yağı kirpik,saç ve kaşta çok öneriliyor. Açıkcası bende yazın saçıma kullandım cok memnundum. Belki başka kullandıgınız bir şey dökmüştür saçınızı.?
glhn26 ..pyaar.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ekim 2015 269 338 18 34 6 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi glhn26 #5 Bilmiyorum çok dökülüyordu saçlarım gittim kestirim en snnda.omuzlarmda smdi cızzz etti içim