Kasm da dondurulmularyla deneyecekler ?

canım benim nasılsın bakalım nası geçiyor günler az kalmış bak test gününe inşallah sende alacaksın güzel haberi... kendine dikkat et bol bol dinlen emi... öpüyorum seni çok...

Canim sen onu bir de bana zorr ..

Cok sabirsiz bir bekleyis icerisindeyim ..

Allahim bekledigimize degdirsin ins.

Evin icinde ne yapsam da vakit gecirsem diye dolanip duruyorum ..

Bir tv aciyorum , bir kitap aliyorum , bir resim bakiyorum ...

Amin canim insallah .. Biz de senin gibi evladimiza kavusalim ..

Sen nasilsin bakalim ... Hamislik iyi gidiyor mu ??
Bulantilar felan var mi ?
Kuzucuklari uslu duruyorlar mi ?

Allaha emanet olun canim .. Sen ve bebislerin ..
Ben de sizleri cok kocaman öpüyorummmm ...Şeniz

az kaldı az sık dişini en güzel vakit pc başında geçiokaydirigubbakcemile3 hayırlı haberlerle inşallah döneceksin buraya...
bende napim canım iyim şükür bulantılarım beni zorluyo ama şükür olsun halime bebişlerimde bende çok iyiz artık gözle görülebiliyoruz...allahım sanada nasip etsin inşallah tüm isteyenlere inşallah...

cnm allah razı olsun inş. yenı yıllda hamış gırerız valla bendede belırtı yok ama acayıp sancım var kasıklarım bellım cok agrıyor ama ıgnelerden galıba neyse bekleyıp gorecaz

Canim aksine ben internet basina hic oturmuyorum ..

Esim internetin zararli oldugunu söyleyerek actirmiyor ..

Ayrica kafamin da karismasini istemedigini söylüyorr ..

Bu gün 8. günümüz ..Hayirlisiyla sonuca ulasmaya az kaldi ..

Canim size de ALLAH iylik versin ..Hamisligin 9 ay boyunca güzelce gecip gitsin ins..

Nasil yani gözle görülüyorsunuz ? :uhm:

Yani karnin cikmaya mi basladi ?

Ikiz gebelikler haliyle daha hizli gelisiyorr ...

Sana kocamann göbüsler diliyorum ... kaydirigubbakcemile3

cnm allah razı olsun inş. yenı yıllda hamış gırerız valla bendede belırtı yok ama acayıp sancım var kasıklarım bellım cok agrıyor ama ıgnelerden galıba neyse bekleyıp gorecaz

Canim daha ne olsun ...

Kasik agrisi ,bel agrisi en büyük belirtiler zaten...

Insallah bebislerimiz SIKI SIKI tutunmusturr ..

Ben de onlar bile yokk.. Her zaman nasilsam öyleyim .. fisfisfis

Acaba sonucum negatif mi ?

Allahim sen hayir eyle sonumuzu ..

Son 3 günn ... delikafadulden

UMUDUMSUN YAVRUCUGUM ...

canim benim insallah güzel haberler alicaz senden.pozitif düsün pozitif olsun...

Canim insallah , insallahh .. Dualariniza cok ihtiyacim varr ...

Aslinda pozitif düsünen biriydim ..
Ama insan kendi basina gelince , üstelik herkesteki belirtileri kendisi hissetmeyince ister istemez "ACABA ??? " diyorr ..

Rabbim büyükk ... Ondan umudumu kesmedim ..

Carsamba günü burdan güzel sonuclar vermeyi hayal ediyorum ...:1rolleyes: :asigim:

Insallah HAYALiM gercek olurr ... :Saruboceq:

Sılacım ınŞallah rabbım saĞlıkla ve hayırlısı ıle kucaĞına alacaĞın evlat hamıellıĞı haberını alacaksın ÇarŞamba gÜnÜ rabbımın ıznıyle dualarımız senınle...
Bende bugÜn adet oldum yarın estradem hapıma baŞlıyorum hakkımızda hayırlısı olsun ınŞallah...

insallah canim insallahhh.......

Şeniz opuyorumnanaktan :Saruboceq:

Amin canim insallahhh ...

Sana da hayirli tedaviler diliyorum .. ALLAHIN izniyle hersey yolunda gidecek insallah ...

Bastan sona cok umutlu olmak gerekiyorr ..

Psikoloji cok önemlii ..

Benimkisi cok karmakarisiktii ..

Insallah bebegim benimledir ..:1rolleyes: :Saruboceq:

Insallah seninle ikimiz listedeki HAMILE sayisini yükseltirizzz ... kaydirigubbakcemile5

Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo >>>Transfer Tarihi : 11 Aralik .. NEGATIF ...

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer Tarihi ::: 23 Kasim HAMILEE .... :sm_cool: :teytey::hooray:

3. cingis.pembesi >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Test Tarihi: 5 Aralik HAMILEE... :teytey::hooray:

4. sushiii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Test tarihi : 9 Aralik >>> HAMILEE... hihoyyyt :sm_cool: :hooray:

5. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _4_ ebriyo >>> Test tarihi ::: 29 Kasim .. HAMILEE... hihoyyyt :teytey: :hooray:

6. nurtii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ? embriyo >>> Tedaviye basladi ..

7.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo >>> Transfer tarihi : 15 Aralik ... :Saruboceq:

8.margarihta >>> umut tüp bebek >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 Kasim

9. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Negatif sonuc aldi .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. :teselli: :Saruboceq:

10. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

11.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

12.cigdemge >>> anadolu saglik merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 kasim >>> Sonucu negatif .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. kaydirigubbakcemile5

13.angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Kimyasal gebelik yasadi ... Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin ... :teselli: :Saruboceq:

14. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus _3_embriyo >>> Transfer tarihi : 28 Kasim >>> Negatif sonuc aldi .. Bir dahakine ins.

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv:dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Not: Listemizdeki sonuc bekleyen arkadaslarr .... Sonuclarinizi lütfen bizimle paylasin ....

Mutlu haberlerinizi duymak umuduylaa ... Dualarimiz sizlerlee ... :enbuyukkk:

Son düzenleme:
Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo >>>Transfer Tarihi : 11 Aralik .. NEGATIF ...

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer Tarihi ::: 23 Kasim HAMILEE .... :sm_cool: :teytey::hooray:

3. cingis.pembesi >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Test Tarihi: 5 Aralik HAMILEE... :teytey::hooray:

4. sushiii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Test tarihi : 9 Aralik >>> HAMILEE... hihoyyyt :sm_cool: :hooray:

5. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _4_ ebriyo >>> Test tarihi ::: 29 Kasim .. HAMILEE... hihoyyyt :teytey: :hooray:

6. nurtii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ? embriyo >>> Tedaviye basladi ..

7.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo >>> Transfer tarihi : 15 Aralik ... :Saruboceq: Test Tarihi : 31 ARALIK ... DUALARIMIZ SENINLEE ..

8.margarihta >>> umut tüp bebek >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 Kasim

9. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Negatif sonuc aldi .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. :teselli: :Saruboceq:

10. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

11.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

12.cigdemge >>> anadolu saglik merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 kasim >>> Sonucu negatif .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. kaydirigubbakcemile5

13.angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Kimyasal gebelik yasadi ... Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin ... :teselli: :Saruboceq:

14. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus _3_embriyo >>> Transfer tarihi : 28 Kasim >>> Negatif sonuc aldi .. Bir dahakine ins.

Mutlu haberlerinizi duymak umuduylaa ... Dualarimiz sizlerlee ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…