Kasm da dondurulmularyla deneyecekler ?

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
116
Almanya
Selam arkadaslarr ...
Bu ay 6. mikro tedavime basladim ..
Hersey cok güzel bir sekilde devam ediyordu ..
Pazartesi günü yumurtalarim toplandi ..

Sayilari baya cok oldugu icin yumurtaliklarimda OHSS olustu.
Doktorum dün USG kontrolunde sag 10 cm , sol 11 cm büyüklügünde dedi ..

Transferi yapmamayi uygun gördü ..
Dün itibariyle benim (13) minik kuzucuklarim donduruldular .. :icecream:
Allah izin verirse Kasimda transferim gerceklesecek ..

Kasimda dondurulmuslariyla deneyecek kimler varr ?? :enbuyukkk:

Gelin hep birlikte tecrübelerimizi paylasalim ... opuyorumnanaktan

Silamcim cok gecmis olsun canim.kistmi olustu?
Rabbim yardimcimiz olsun inseallah bende ayin 31 ucuyorum umuda yolculugum basliyor.Neguzel 13 bebis ne guzel canim inseallah hayirli haberlerini bekliyorum.Benim icinde dua et kardesim yumurtam olsun.BENIM YUMOSLAR COK AZ OLUYOR:4 veya 3 bu sefer 6 olsun istiyorum bakalim hayirlisi rabbim yardimcimiz olsun inseallahhhhh

Canim tedavin hayirli olsun .. a.s.
Güzelce yumurtalarin gelissin , döllensin .
Insallah sonunda tek gidip yavrucugunla dönmek nasip olsun ..
Türkiyede nerede tedavi göreceksin ..
Rabbim emeklerimizin karsiligini en kisa zamanda hayirlisiyla versin ... :Saruboceq:

Cnm benim yumurtaliklarim da OHSS denilen =>>> Yumurtlama tedavisinde kullanılan ilaçlar, yumurtalıkların aşırı uyarılmasına yol açabilir. Bu durumun belirtileri yumurtalıkların aşırı büyümesi, karın içinde sıvı toplanmasına bağlı olarak karın şişkinliği, mide ve barsak problemleri ( bulantı, kusma ishal gibi) olusmus ..

Bol su icerek, agri kesiciler alarak atlatilabilinecek bir durum ..
Transfer bu durumda uygun degilmis ..
Hayirlisiyla kasimda birlikteyizz ... kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
canım bende varım şimdi lucrine başladım adet olunca ankaraya gidicem

Canim sana da hayirli tedavilerr diliyorumm .. a.s.

Ankara da hangi merkezde tedavi olacaksin ?

Insallah sen de tek gidip memleketine yavrucugunla dönersin ...
Bu arada hemseri sayilirizz .. Ben de Kayseri'liyim .. kaydirigubbakcemile5
Allahin izniylee basaracagizzz ... alkisalkisalkis

AMINNNN AMINNNNN INSEALLAH BASARACAGIZ CANIMMM BOL DUAYLA RABBIM BUTUN KAPILARINI ACSIN INSEALLAHHHH:Ben memorialde denicem canim7.ARKADASLAR BIR BIRIMIZE COK DUA EDILM BEN INANIYORUMKI DUANIN ACAMAYACAGI KAPI YOK ALLAH KERIMMMMMMMMMMMM:asigim:

Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

1. ~silam~ >>> almanya >>> 3 ebriyo
2. surayn >>> ankara >>> ?
3. nil1971 >>> memorial >>> ?

Listemiz cok yeni.. Bu yüzden eksikleri var ... Daha sonra transfer tarihlerimizi de ekleriz ins. :enbuyukkk:

Silam canim benim benimki donmus degil keske oyle olsaydi.Hepsi benimkinin bastan tedavi benim isim zor vallahi bende yumurta yok 6 tedavimdede bastan basladim donmuslarim olmadi hic olsun bunada sukur.evet dogru kasimda 5 gibi baslarim hayirlisi allahtan hepimiz hamis kaliriz inseallahhhhhh:CüvCüv::CüvCüv:

SILAM ben ankara anatoliada tedavi görüyorum canım ikinci denemem olacak allhın izniyle inşallh bu kez hepimizin yüzü güler.

kiz silam, benide ekle. banada kasimda 1 dondurulmus transfer edilecek. Ben hollandada tedavi goruyorum. Bu benim ikinci transfer.
Buarada, hemseriyiz... Bende Kayseriliyim hihoyyyt

kızlar inş iyi sonuçlar alırsınızz...bende 2.denememi yapıcam fakat ne yazık ki dondurulmuşlarım yok...ve ne zaman yapacağımıza da daha karar vermedik......inş pozitif sonuçlarınızıda burdan okuruz....

selamkızlar bende bu ay dondurlmuşları denmeyi düşünüyorum hatta yarın görüşmeye gideceğim merkezle. fakat benim faklı bir durumum var oda şuki:ben dondurlmuş ebnriyolarımı başka merekze taşıyacağım yane tranferi başka merekzde gerçekleştirceğim. drlar bununla ilgili sorun olmayacağını söylesede kararsız kaldım. yarın bir görüşme daha yapıp karar verceğim.muhtemelen kasım ortalarında gerçekleşeek transferim eğerki karar verirsem. dilerim hepimizin hakkında hayırlısı olur. çünkü tcrübelerime dayanarak söylüyorum iş hamile kalmakla bitmiyor. önemliolan o bebkeleri yada bebeği sağlıkla dünyaya getirebilmek. umarım başarabilirz...hapinize hayırlı tadaviler...

canım özür dilerim ama sen 6 cı tedaviyemi başladım migroenjeksiyon tedavisimi bu hep ayrıca bende başladım 2 gün içerisinde yumurta toplama işlemim yapılacak korkuyorumda ilk kez yaptırıyorum biraz tecrübeni yazarmısın ağrı sızı transfer işleminde acı duydunmu ben çok gerginim bundan dolayı ayrıca dondurulmuş yumurtalardan bahsetmişsin bunun için ayrı bir ücret isteniyormu merak etdim olmazsa bende öyle yapayım tekar olmazsa ilaç kullanmayayım her seferinde aynı ücretimi ödedin canım ayrıca bana doktorum sigara içmeme rağmen spora gitmeme rağmen devam edebilirsin birşey olmaz dedi ama transfer işleminde ne der bilmiyorum ama canım hepimiz için hayırlı bebişler diliyorum:ecrin_bebek: şimdiden cevabın için teşekkür ederim saygılara.s.

Son düzenleme:
slm hanımlar dün itibariyle 3 aşılamdan sonra ilk micro negatifliğimi öğrenmiş oldum hala toparlayamadım tabii
4 transfer olmuştu 4 dondurulmuş vardı dr um yaşın genç dondurulmuşları kullanmayalım taze yumurta yaparız dedi iiye kafam karıştı beimde tekrar ilaç mı almayalım yoksa dondurulmuşlarla mı denemeliyim malesef acı tecrübelerinizden yararlanmaya ihtiyacım var
sevgiler

BEBEKTEYıZ bence dondurulmuşlarınla denemende yarar var çünkü bu şekilde hamile kalan çok arkadaşımız var bende bu ay deniycem 6 embryom donduruldu. inşallh bi sorun çıkmazssa kasımın ortasında taransferim olacak hem doktorunuz madem taze yumurtalarınla deniycekti neden kalan embiryoları dondurdu bir sürü para gidiyo yazık hem bu süreç çok yorucu değil sadece adetin 21. günü lucrine başlıyosun sonra ikinci adetinde çağrıyolar hapla devam ediyosun adetin bittikten sonra tranfer gerçekeleşiyor .ınşallh hepimizin yüzü güler bu dafa

kızlar tedaviye başlayan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
bu ay bende dondurulmuşlarımı denedim
bu gün transferimin 4. günü haftaya belli olacak sonucumuz
hepimizin yüzü güler inşallah

Canim tedavin hayirli olsun ..
Insallah sonucunda nazli yavruna kavusmak nasip olur ...
Dilerim bu kez büssürüüüü yumoslarin olur ..
Ama cok olmasa bile moralini bozma ..
Önemli olan bir adet saglikli yumurta ve sperm in olmasi..

Bütün insanlar sadece 1 tek yumurtayla hamile kaliyorlar ..
Insallah cnm bu kez cifter cifter kuzucugun olur da dondurulmuslara ihtiyacin bile kalmazz ... :Saruboceq:

hersey gonlunuzce olsun kizlar..
insallah tedavi sonucunda yuzunuz guler.

Tesekkürler cnm ...a.s.
Rabbim tüm dileyen kullarina en kisa zamanda hayirli , saglikli evlatlar nasip etsin ... :Saruboceq:

SILAM ben ankara anatoliada tedavi görüyorum canım ikinci denemem olacak allhın izniyle inşallh bu kez hepimizin yüzü güler.

Canim tedavin hayirli olsun .. a.s.
Tedavinin bütün asamalarini kolaylikla , sabirla gecmeyi ; sonucunda da melegine kavusmani diliyorum ..
Insallah burdan hepimiz sirayla müjdeler verecegiz . Allahin izniyle ...

kiz silam, benide ekle. banada kasimda 1 dondurulmus transfer edilecek. Ben hollandada tedavi goruyorum. Bu benim ikinci transfer.
Buarada, hemseriyiz... Bende Kayseriliyim hihoyyyt

Canim benim sen de hosgeldin aramiza .. Cnm hemsehrim .. Şeniz
Sana da tedavinde basarilar , kolayliklar diliyorum ..
Insallah bir tanecik bile olsa o minicik kuzucunla hamileligi elde edeceksin ..
Bi bakmissin cift bile olmuslarr ..
Öyle olan cok duydum ..
Hadi hayirlisii ..

Hilal cnm .. Insallah en uygun ve hayirli zamanda baslarsin ..
Iyi düsün ve kendini hazir hissedince basla cnm ..
Zaman aleyhimize isliyor ..
Güclü olmaliyiz .. Moralimizi bozmamaliyizz ..
Dondurulmuslarin olmadi diye üzülme ...
Insallah bu kez hami$ kalirsin da cnm dondurulmusa bile gerek kalmazz ... :teselli:

Hosgeldin aramiza cnm ..
Sana da hayirli tedaviler diliyorum ..
Dondurulan merkezle yeni merkezin arasinda ne kadar mesafe var ..
Insallah miniklerin herhangi bir zedelenmeye maruz kalmadan anneciklerine kavusurlar ..
Canim sen bu konuda doktorunla görüs ..
Zaten onlar gerisini halledecektir ..
Nakil isini ..

Haklisin dedigin gibi sadece hamile kalmakla is bitmiyor ..
Insallah hepimiz hamis kalip bi 9 ay güzel güzel tasiriz canlarimizi ..
:Saruboceq:

Canim ben 5 Ekimde 6. tedavime basladim ..
Puregon 200 ml. , folik asit kullandim ..
Ayrica kan civiltici olarak Fraxiparin de vuruldum .
Bende kan pihtilasmasi oldugundan dolayi ..
19 Ekimde yumurtalarim toplandi ..
Sayi olarak baya fazlaydi .. 22 tane ..
13 tanesi döllendi ..

Fakat benim yumurtaliklarimda su toplanmasi (OHSS) olustugundan dolayi transferim iptal edildi ..
Ve ebriyolarimi dondurduk .
Kasimda ALLAHin izniyle transfer yapilacak ..

Canim transfer islemi agrisiz bir islem ..
Vajinal muayene gibi .Tek farki biraz irdara SIKISIK oluyorsun ..
Ayrica ultrasondan transferi saniye saniye izleyebiliyorsun..
Tabi bu türkiye icin gecerli ..
Almanyada USG ile transfer edilmiyor ..

Insallah hersey güzel olacak cnm .. :teselli:
Kendini kasma , gayet rahat davran ..
Transferin ne zaman ??
Insallah burdan müjdeli haberler vermek nasip olur ..
Hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…