- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
Selam arkadaslarr ...
Bu ay 6. mikro tedavime basladim ..
Hersey cok güzel bir sekilde devam ediyordu ..
Pazartesi günü yumurtalarim toplandi ..
Sayilari baya cok oldugu icin yumurtaliklarimda OHSS olustu.
Doktorum dün USG kontrolunde sag 10 cm , sol 11 cm büyüklügünde dedi ..
Transferi yapmamayi uygun gördü ..
Dün itibariyle benim (13) minik kuzucuklarim donduruldular .. :icecream:
Allah izin verirse Kasimda transferim gerceklesecek ..
Kasimda dondurulmuslariyla deneyecek kimler varr ?? :enbuyukkk:
Gelin hep birlikte tecrübelerimizi paylasalim ... opuyorumnanaktan
Silamcim cok gecmis olsun canim.kistmi olustu?
Rabbim yardimcimiz olsun inseallah bende ayin 31 ucuyorum umuda yolculugum basliyor.Neguzel 13 bebis ne guzel canim inseallah hayirli haberlerini bekliyorum.Benim icinde dua et kardesim yumurtam olsun.BENIM YUMOSLAR COK AZ OLUYOR:4 veya 3 bu sefer 6 olsun istiyorum bakalim hayirlisirabbim yardimcimiz olsun inseallahhhhh
canım bende varım şimdi lucrine başladım adet olunca ankaraya gidicem
Canim sana da hayirli tedavilerr diliyorumm .. a.s.
Ankara da hangi merkezde tedavi olacaksin ?
Insallah sen de tek gidip memleketine yavrucugunla dönersin ...
Bu arada hemseri sayilirizz .. Ben de Kayseri'liyim .. kaydirigubbakcemile5
Allahin izniylee basaracagizzz ... alkisalkisalkis
Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....
1. ~silam~ >>> almanya >>> 3 ebriyo
2. surayn >>> ankara >>> ?
3. nil1971 >>> memorial >>> ?
Listemiz cok yeni.. Bu yüzden eksikleri var ... Daha sonra transfer tarihlerimizi de ekleriz ins. :enbuyukkk:
Canim sana da hayirli tedavilerr diliyorumm .. a.s.
Ankara da hangi merkezde tedavi olacaksin ?
Insallah sen de tek gidip memleketine yavrucugunla dönersin ...
Bu arada hemseri sayilirizz .. Ben de Kayseri'liyim .. kaydirigubbakcemile5
Allahin izniylee basaracagizzz ... alkisalkisalkis
Selam arkadaslarr ...
Bu ay 6. mikro tedavime basladim ..
Hersey cok güzel bir sekilde devam ediyordu ..
Pazartesi günü yumurtalarim toplandi ..
Sayilari baya cok oldugu icin yumurtaliklarimda OHSS olustu.
Doktorum dün USG kontrolunde sag 10 cm , sol 11 cm büyüklügünde dedi ..
Transferi yapmamayi uygun gördü ..
Dün itibariyle benim (13) minik kuzucuklarim donduruldular .. :icecream:
Allah izin verirse Kasimda transferim gerceklesecek ..
Kasimda dondurulmuslariyla deneyecek kimler varr ?? :enbuyukkk:
Gelin hep birlikte tecrübelerimizi paylasalim ... opuyorumnanaktan
Silam canim benim benimki donmus degil keske oyle olsaydi.Hepsi benimkinin bastan tedavi benim isim zor vallahi bende yumurta yok 6 tedavimdede bastan basladim donmuslarim olmadi hic olsun bunada sukur.evet dogru kasimda 5 gibi baslarim hayirlisi allahtan hepimiz hamis kaliriz inseallahhhhhh:CüvCüv::CüvCüv:
hersey gonlunuzce olsun kizlar..
insallah tedavi sonucunda yuzunuz guler.
SILAM ben ankara anatoliada tedavi görüyorum canım ikinci denemem olacak allhın izniyle inşallh bu kez hepimizin yüzü güler.
kiz silam, benide ekle. banada kasimda 1 dondurulmus transfer edilecek. Ben hollandada tedavi goruyorum. Bu benim ikinci transfer.
Buarada, hemseriyiz... Bende Kayseriliyim hihoyyyt
kızlar inş iyi sonuçlar alırsınızz...bende 2.denememi yapıcam fakat ne yazık ki dondurulmuşlarım yok...ve ne zaman yapacağımıza da daha karar vermedik......inş pozitif sonuçlarınızıda burdan okuruz....
selamkızlar bende bu ay dondurlmuşları denmeyi düşünüyorum hatta yarın görüşmeye gideceğim merkezle. fakat benim faklı bir durumum var oda şuki:ben dondurlmuş ebnriyolarımı başka merekze taşıyacağım yane tranferi başka merekzde gerçekleştirceğim. drlar bununla ilgili sorun olmayacağını söylesede kararsız kaldım. yarın bir görüşme daha yapıp karar verceğim.muhtemelen kasım ortalarında gerçekleşeek transferim eğerki karar verirsem. dilerim hepimizin hakkında hayırlısı olur. çünkü tcrübelerime dayanarak söylüyorum iş hamile kalmakla bitmiyor. önemliolan o bebkeleri yada bebeği sağlıkla dünyaya getirebilmek. umarım başarabilirz...hapinize hayırlı tadaviler...
canım özür dilerim ama sen 6 cı tedaviyemi başladım migroenjeksiyon tedavisimi bu hep ayrıca bende başladım 2 gün içerisinde yumurta toplama işlemim yapılacak korkuyorumda ilk kez yaptırıyorum biraz tecrübeni yazarmısın ağrı sızı transfer işleminde acı duydunmu ben çok gerginim bundan dolayı ayrıca dondurulmuş yumurtalardan bahsetmişsin bunun için ayrı bir ücret isteniyormu merak etdim olmazsa bende öyle yapayım tekar olmazsa ilaç kullanmayayım her seferinde aynı ücretimi ödedin canım ayrıca bana doktorum sigara içmeme rağmen spora gitmeme rağmen devam edebilirsin birşey olmaz dedi ama transfer işleminde ne der bilmiyorum ama canım hepimiz için hayırlı bebişler diliyorum:ecrin_bebek:şimdiden cevabın için teşekkür ederim saygılara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?