Kasm da dondurulmularyla deneyecekler ?

Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo >>>Transfer Tarihi : 11 Aralik .. :Saruboceq:

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer Tarihi ::: 23 Kasim HAMILEE .... :sm_cool: :teytey::hooray:

3. cingis.pembesi >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Test Tarihi: 5 Aralik HAMILEE... :teytey::hooray::nazar:

4. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus _3_embriyo >>> Transfer tarihi : 28 Kasim >>> Negatif sonuc aldi .. Bir dahakine ins.

5. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _4_ ebriyo >>> Test tarihi ::: 29 Kasim .. HAMILEE... hihoyyyt :teytey: :hooray:

6. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

7. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Kimyasal gebelik yasadi ... Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin ... :teselli: :Saruboceq:

8.margarihta >>> umut tüp bebek >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 Kasim

9. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Negatif sonuc aldi .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. :teselli: :Saruboceq:

10.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo >>> Tedaviye basladi ..

11.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

12.cigdemge >>> anadolu saglik merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 kasim >>> Sonucu negatif .. Ama umudu daima POZITIF . Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. kaydirigubbakcemile5

13.nurtii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ? embriyo >>> Adetini bekliyorr ..

14. sushiii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Test tarihi : 9 Aralik :Saruboceq:

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Not: Listemizdeki sonuc bekleyen arkadaslarr .... Sonuclarinizi lütfen bizimle paylasin ....

Mutlu haberlerinizi duymak umuduylaa ... Dualarimiz sizlerlee ... :enbuyukkk:

Son düzenleme:
Arkadaslarr listemize bir hamile daha dahil olduu ...hihoyyyt

Surany arkadasimizz HAmilee ...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...6-cok-sukur-dondurulmuslarimla-hamileyim.html

Canim seni bir kez daha tebrik ediyorum ..

Bebegini saglicakla kucagina aldigin günleri de görmeyi nasip etsin MEVLA ..

Darisi bizlerin basina ..

cnm kaç tane sını transfer edecekler ve kalıtelerını bılıyormusun bu arada nelere dıkat edıyorsun bana yazarsan cok sevınırım

cnm kaç tane sını transfer edecekler ve kalıtelerını bılıyormusun bu arada nelere dıkat edıyorsun bana yazarsan cok sevınırım

Canim sanirim bu sorun bana ...

13 tane dondurulmus embriyom var ve 3 tanesi transfer edilecekk ..
Kaliteleri hakkinda suan bir bilgiye sahip degilim ...

Cözünme isleminden sonra bilgi vercekler ..
Simdilik ilaclarimi düzenli kullanmaya dikkat ediyorum ...

Hayirlisiyla dört gözle transfer gününü bekliyorum ... kaydirigubbakcemile3

Arkadaslarr listemiz her ne kadar Kasim ayinda basladiysa da tedavilerimiz bu güne kadar sürdüü ..

Listede olan arkadaslarimizin bazilari Kasim ayi bitince bizleri unuttu ...

Her ne kadar onlar bize son durumlarindan haberdar etmeseler de ...

Ben onlarin durumlarinin ne oldugunu hep merakla takip ettim ve dualarimi eksik etmedim ..

Arastirdim buldum ve merak eden arkadaslarimizla paylastim ...

Listemiz güzel haberler bekliyor ..
Terkedilmis olsada ..

Sushiii canim bu gün test günün insallah bizleri sevindirecek haberlerle gelirsin ..

Son düzenleme:
Sushiii canim bu gün test gününn.. Sonucu hala almadin mii ?? Nerelerdesinn ??

Seni cok merak ediyorum .. fisfisfis Insallah mutlu haberler almissindirr da ..

O heyecanla haber vermeyi unutmussundurr ... delikafadulden

Kimsecikler ugramasa da bana sormasada söylemek istedim ..

Yarin transferim varr ...

Cok heyecanliyim ..

Ne olur dualarinizda beni de unutmayin ..

Kimsecikler ugramasa da bana sormasada söylemek istedim ..

Yarin transferim varr ...

Cok heyecanliyim ..

Ne olur dualarinizda beni de unutmayin ..

canım benimmmmm:teselli: dilerim bebişlerin sana sımsıkı tutunur.... dualrım seninle canım benim....:Saruboceq:herşey gönlünce olsun inşallahhh.... hakkında hayırlısı ne ise rabbim sana onu nasip etsin bebeklerini sana hayırlı kılsın inşalllah...a.s.:nazar:

canım benimmmmm:teselli: dilerim bebişlerin sana sımsıkı tutunur.... dualrım seninle canım benim....:Saruboceq:herşey gönlünce olsun inşallahhh.... hakkında hayırlısı ne ise rabbim sana onu nasip etsin bebeklerini sana hayırlı kılsın inşalllah...a.s.:nazar:

Tesekkürler canim ..
Bir an hic önemsenmedigimi , kimsenin ilgilenmedigini düsünmeye baslamistim ...

Allah razi olsun ..

Nasill gidiyor bakalim hamilelik ?
Bebeginle sen iyisindir umarim ...

Güzel bir hamilelik diliyorum .. a.s.

Tesekkürler canim ..
Bir an hic önemsenmedigimi , kimsenin ilgilenmedigini düsünmeye baslamistim ...

Allah razi olsun ..

Nasill gidiyor bakalim hamilelik ?
Bebeginle sen iyisindir umarim ...

Güzel bir hamilelik diliyorum .. a.s.

saol canım şimdilik iyiz bebişlerimle ben.. biraz bulantı sıkıntımız var ama olsun rağzıyım ben herşeye .... darısı senin başına olsun inşallah canım...
ayrıca seni önemsemez olurmuyuz aşk olsun angel_78 benim reeldede arakdaşım onunla hep konuşuyoruz seni oda çokkk seviyo seni... rabbim yanında olsun canım....

saol canım şimdilik iyiz bebişlerimle ben.. biraz bulantı sıkıntımız var ama olsun rağzıyım ben herşeye .... darısı senin başına olsun inşallah canım...
ayrıca seni önemsemez olurmuyuz aşk olsun angel_78 benim reeldede arakdaşım onunla hep konuşuyoruz seni oda çokkk seviyo seni... rabbim yanında olsun canım....

Iyi olmana cok sevindim canim ..
Insallah 9 ayi kolaylikla , saglikli gecirip yavrunu kucaklarsin ...

Bulantilarr hamileligin en güzel tarafi belki dee ..
Nedense bana hep güzel geliyorr ...

Bir bebegin "ANNE BEN BURDAYIM " deyisinin belirtileri cünküü ...

Insallah bizlere de yasamak nasip olurr ..
Angel_78 'e benden koskocamann selamlarr , sevgilerr ...

Deki ... KALP KALBE KARSIDIRR ... :asigim:

Son düzenleme:
kızlar bır sorun çıkmazsa ve embrıyonum çozulunce bozulmazsa eger salı gunu allahın ızınıyle transferım var inş. bana dua edın ne olur

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo >>>Transfer Tarihi : 11 Aralik .. :Saruboceq:

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer Tarihi ::: 23 Kasim HAMILEE .... :sm_cool: :teytey::hooray:

3. cingis.pembesi >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Test Tarihi: 5 Aralik HAMILEE... :teytey::hooray::nazar:

4. sushiii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Test tarihi : 9 Aralik >>> HAMILEE... hihoyyyt :sm_cool: :hooray:

5. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _4_ ebriyo >>> Test tarihi ::: 29 Kasim .. HAMILEE... hihoyyyt :teytey: :hooray:

6. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

7. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Kimyasal gebelik yasadi ... Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin ... :teselli: :Saruboceq:

8.margarihta >>> umut tüp bebek >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 Kasim

9. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Negatif sonuc aldi .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. :teselli: :Saruboceq:

10.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo >>> Transfer tarihi : 15 Aralik ... :Saruboceq:

11.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

12.cigdemge >>> anadolu saglik merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 kasim >>> Sonucu negatif .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. kaydirigubbakcemile5

13.nurtii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ? embriyo >>> Adetini bekliyorr ..

14. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus _3_embriyo >>> Transfer tarihi : 28 Kasim >>> Negatif sonuc aldi .. Bir dahakine ins.

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Not: Listemizdeki sonuc bekleyen arkadaslarr .... Sonuclarinizi lütfen bizimle paylasin ....

Arkadaslarr ben yokken yine mutlu bir haber gelmis Sushiii arkadasimizdann ...

Kendisi hamilee ...
Sushiii cim seni cok tebrik ediyorum canim ...
Allah tamamina erdirsin ..
Darisi bizlerin basina ...

Son düzenleme:
Amin canım çok teşekkürler. Hepimiz duam edelim birbirimize inşallah tutanlar sağlıka bebişlerini kucaklarına alır, bu sefer olmayanlarında bi sonraki regl dönemine kadar kendiliğinden hamile kalırrralkisalkisalkis

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus embriyo

3. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus embriyo

4. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ebriyo >>> sonuc bekliyor .. :Saruboceq:

5. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

6. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Kimyasal gebelik yasadi ... Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin ... :teselli: :Saruboceq:

7.margarihta >>> ????? >>> dondurulmus embriyo

8. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Negatif sonuc aldi .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. :teselli: :Saruboceq:

9.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo

10.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

slm kızlar bugun 2.cı gunum bana dua edın ne olur inş. yenı yıllda anne olarak gırerız

slm kızlar bugun 2.cı gunum bana dua edın ne olur inş. yenı yıllda anne olarak gırerız

Canim transferin hayirli olsun ...
Insallah bebislerin sana SIMSIKI tutunurlarr ..

Sanirim 15 Aralik transfer günün ...

Benim de bu gün 7. günüm .. Cok sabirsiz bir sekilde geciyor günlerim ...
Kendimde belirti aramaktan yorulmus vaziyetteyim ..

Hicbir belirtim yok hayirdir ins.

Insallah evlatlarimiza kavusuruz hayirlisiylaa ..

Listedeki düzeltmeleri yapayim ben ..
Dualarim seninle canim ..
Insallah burdan bizlere güzel haberler verirsin .. :1hug:

Canim transferin hayirli olsun ...
Insallah bebislerin sana SIMSIKI tutunurlarr ..

Sanirim 15 Aralik transfer günün ...

Benim de bu gün 7. günüm .. Cok sabirsiz bir sekilde geciyor günlerim ...
Kendimde belirti aramaktan yorulmus vaziyetteyim ..

Hicbir belirtim yok hayirdir ins.

Insallah evlatlarimiza kavusuruz hayirlisiylaa ..

Listedeki düzeltmeleri yapayim ben ..
Dualarim seninle canim ..
Insallah burdan bizlere güzel haberler verirsin .. :1hug:

canım benim nasılsın bakalım nası geçiyor günler az kalmış bak test gününe inşallah sende alacaksın güzel haberi... kendine dikkat et bol bol dinlen emi... öpüyorum seni çok...

Back
X