• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

kızlar bugün kanamam geldi biraz ağrılı geçiyor böylelikle bi tedavinin sonuna geldim anlıcanız, artık 2. allah kısmet ederse...
kızlar nerdesiniz?
ebi ne durumdasın? densercim resimdeki bebek çok tatlı inşallah allah sanada o bebiş kadar tatlı bi evlat versin.
frt dördüzlerle hayat nasıl gidiyor? justing sen yatırdınmı testi canım? sussi senin bebişin nasıl?

zuhalecim çok üzüldüm :gitme: Ben uzun zamandır girmedim siteye c.tesi doktora gideceğim...

kızlar dunden berı hafıf bel agrım var.böle adet olamadan bıkac gun önce olurya öle cok kafama takmamaya calısıorum ama ınsan dusunmeden edemıo.dun esım benı karsısına oturtup bak hepıyı dusunuosun ama %50 de olmama ıhtımalı var kendını cok kaptırmakı sonra uzulme dedı.bılmıorum yaa.bugun 6.gun sızce ıdrar testı en erken ne zaman cıkıo yarın yapsammı?

ebi sakin ol ve bekle canım 10. günde bi idrar testi deneyebilirsin istersen ama oda çıkmazsa moralini bozma
lekelenmen olursada moralini bozma kanama gibi olursa doktorunu ara
adet sancılarınıda kafana takma:umursamaz:

ebi sakin ol ve bekle canım 10. günde bi idrar testi deneyebilirsin istersen ama oda çıkmazsa moralini bozma
lekelenmen olursada moralini bozma kanama gibi olursa doktorunu ara
adet sancılarınıda kafana takma:umursamaz:

sushıı sen neyapıoyn.bebk nasıl.kalp atısını duydunuzmu.tekmı ıkızmı canım yaa senın adına sevınıyorum yaa doktorun ulun beymı ondamı devam edıyon

sushıı sen neyapıoyn.bebk nasıl.kalp atısını duydunuzmu.tekmı ıkızmı canım yaa senın adına sevınıyorum yaa doktorun ulun beymı ondamı devam edıyon

çok teşekkürler güllücancım. Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Benim tek canım c.tesi gitcem kontrole. Doktorum Ulun bey. İlk kontrole ona gittim ama ikinciye bilmiyorumfisfisfis

çok teşekkürler güllücancım. Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Benim tek canım c.tesi gitcem kontrole. Doktorum ulun bey. Ilk kontrole ona gittim ama ikinciye bilmiyorumfisfisfis

olsun canım tek olsun saglıklı bır sekılde 9 ay sonra olsunda bızede dua et canım.sımdı kalp atıslarınımı dınlemeye gıdıyon hadı bakalım bızede gelısmelrden haber ver canım

olsun canım tek olsun saglıklı bır sekılde 9 ay sonra olsunda bızede dua et canım.sımdı kalp atıslarınımı dınlemeye gıdıyon hadı bakalım bızede gelısmelrden haber ver canım

dua ediyorum tabiki. Kalp atışını gördü geçen gittiğimde şimdide duyarız heralde bende bilmiyorumki canım. İnsallah saglıklı olsun en önemlisi o benim için

dua ediyorum tabiki. Kalp atışını gördü geçen gittiğimde şimdide duyarız heralde bende bilmiyorumki canım. Insallah saglıklı olsun en önemlisi o benim için

ahh canım acaba bızde ulun beyde bebegımız olupta muayene olcakmıyız canım 2,de dahada umutluyum bakalım bıraz gecsın ondan sonra ulun beyın kapısını cıtlatırız heralde.

canım ben doktorla gorusmeye cuma gıttım.bızm laboratuar asmasında problem olmus benım yumurtalarım gec dollenmıs tam olmadı derken dollenıp bolunmeye baslamısbu normal degılmıs bırde esımın spermı oncekı spermıyogramlara gore cok dusuk cıktı.bunun ıcın ıkımızede kromozom testı ıstendı.umutun urolojısı muayene ettı esımı bugun hewrsey normal senın neden spermın dusuk oldugu belllı degıl demıs.fsh hormonu ıstemıs doktor esımden onu yapcak ıste.ben suan umutta yaptırmayı dusunuyorum doktorumdan memnundum ama olmadı baska.yıne orda yaptrcam ama para bırıktırmem lazım olmezsek ve bır aksılık olmazsa bahara dusunuyorum ben canım .

canım ne güzel araştırıyorlar bizde oda olmadı araştırmalar 2. tutmazsa olacakmış. araştırıldığında ne varsa ona göre tedavi uygulanır ve tutma ihtimali daha yüksek olur hayırlısı canım

kızlar dunden berı hafıf bel agrım var.böle adet olamadan bıkac gun önce olurya öle cok kafama takmamaya calısıorum ama ınsan dusunmeden edemıo.dun esım benı karsısına oturtup bak hepıyı dusunuosun ama %50 de olmama ıhtımalı var kendını cok kaptırmakı sonra uzulme dedı.bılmıorum yaa.bugun 6.gun sızce ıdrar testı en erken ne zaman cıkıo yarın yapsammı?

idrar testi sakın yapma ben yaptım moralim daha kötü oldu kendini yıpratırsın daha çok sıkma canını herşey için hayırlısı kötü olacak diye kendini ve bebişlerini yıpratma iyi düşün iyi olsun

kızlar 2010 yılı inşallah hepimize uğurlu gelir ve bebişlerimizi kucağımıza alırız allah hepimizin yardımcısı olsun.

ins canım benim hepimiz mutlu saglıklı bereketli bir yıl geciririz ins.zuhal ben bugun test yaptım ve negatif cıktı....

ins canım benim hepimiz mutlu saglıklı bereketli bir yıl geciririz ins.zuhal ben bugun test yaptım ve negatif cıktı....

canım neden yaptın neyse üzülme hiç daha erken 50 altında olunca çıkmıyormuş teste senin değer daha düşüktür bidaha yaptırma sinirlerinide yıpratma boşuna. sabret ve bekle az kaldı bunca zaman sabrettin bak sonunda güleceksin mutlu haberi bize vereceksin.

kızlar bugün kanamam geldi biraz ağrılı geçiyor böylelikle bi tedavinin sonuna geldim anlıcanız, artık 2. allah kısmet ederse...
kızlar nerdesiniz?
ebi ne durumdasın? densercim resimdeki bebek çok tatlı inşallah allah sanada o bebiş kadar tatlı bi evlat versin.
frt dördüzlerle hayat nasıl gidiyor? justing sen yatırdınmı testi canım? sussi senin bebişin nasıl?

Cnm. aminnnnnnnnn güzel dileklerin için. İzmir den annemler geldi. 1 haftadır giremiyorum nete. Özlem gideriyoruz malum.
Kızlar Yeni yıl inşallah hepimize yeni umutlar, yeni heyecanlar ve bebeklerimizi getirir. hihoyyyt
2010 anne olma yılımız olur inşallah. :Saruboceq:

Cnm böyle kendini yıpratma sonuç sevinsende üzülsende aynı olacak. En iyisi içinden ne geliyorsa öyle davran ve düşün. Banada dediler kendini kaptırma ya olmazsa..
Ben ne hissediyorsam onu yaşayacağım, en azından moralim iyi olur kimse bana şunu yap bunu yap demesin dedim. Kestirip attım, kimsede ağzını açamadı birdaha.. kaydirigubbakcemile5
Dualarımız seninle 6 Ocak test günün sanırım. Yeni yıl sana bebeklerini getirir inşallah cnm. opuyorumnanaktan

ıns kızlar bakalım yarın kan testı yaptırayım dıodum ama sımdı korkmaya basladım.salıyı beklıcem heralde.neyse hayırlısı olsun ıns..

Ebi seni buradan da tebrik etmek istedim a.s. :emir_bebek::emir_bebek::teytey:
Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile cnm. :CüvCüv::ecrin_bebek:

ebi hamilemiii? öyleyse bu süperrr..allah kucağına almak nasip etsin cnm...
benim kayınvalde 8 gündür domuzgribi şüphesiyle hastanedeydi..neyseki değilmiş..yarın çıkıcak..bu seferde kayınpeder yatıcak..salı prostattan ameliyatı var..o yüzden siteye devamlı giremiyorum...hamile olanları yürekten kutluyoruuummm....

TEBRıKLER ebi canım çok sevindim senin için, allahın izniyle yarın ikiyede katlar sonunda bebişlerini kucağına alırsın inşallah.
justing geçmiş olsun canım
kızlar azaldık galiba kimse girmiyor artık.

Back
X