• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememi yapacağım inşallah herşey yolunda giderse bu gün 11. lucrinimi oldum ve ilk 375 lik puregonumu oldum hepimiz güzel haberler alırız inşallah
birde kızlar e2 değeriniz adetin 2. günü kaçtı hatırlayanınız varmı

şu göbekten yaptığınız iğneler acıtıyormu kızlar,bende birkaçgün içinde kısa protokol ile başlayacağım tedaviye gün yaklaştıkca stress oluşmaya başladı nasıl yapıcam iğneleri bilemiyorum :)

şu göbekten yaptığınız iğneler acıtıyormu kızlar,bende birkaçgün içinde kısa protokol ile başlayacağım tedaviye gün yaklaştıkca stress oluşmaya başladı nasıl yapıcam iğneleri bilemiyorum :)

canim korkmana hic gerek yok bende senin gibi cok endiseliydim ignelerden benim de ilk tup bebek tedavim ben ignelerimi bitirdim yarinda hayirlisiyla yumuslarim toplanacak igneleri vururken pozitif seyler dusun kucucuk elleriyle insallah sana tutunacak bebegini dusun tedavin simdiden hayirli olsun.

lucrin kullanırken baya baya adet olunuyo mu yoksa benimki gibi var yok arası mı oldu arkadaşlar???

canim korkmana hic gerek yok bende senin gibi cok endiseliydim ignelerden benim de ilk tup bebek tedavim ben ignelerimi bitirdim yarinda hayirlisiyla yumuslarim toplanacak igneleri vururken pozitif seyler dusun kucucuk elleriyle insallah sana tutunacak bebegini dusun tedavin simdiden hayirli olsun.

kactane iğne oldun? bana 5 tane verdiler 6, gun kontrole gideceğim

merhaba arkadaşlar

bende ilk tüp bebek denemesi için bugün ilk iğnemi oluyorum

kısa protokol

225 lik gonal f ile başlıyoruz bugün

inşallah herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır

kizlar hepinize merhaba benim bugun yumuslarim toplandi biraz zahmetli ve yorucuydu ama olsun bebek icin her seye deger su an yatiyorum adet sancisi gibi ama biraz kanamam oluyor bu sizce normal mi size de bole oldugu oldu mu?

kızlar tedavinin tam ortasında kanlı sistit oldum ve antibiyotiğe başladım doktorum devam edelim bir şey olmaz diyor ama ben genede endişeliyim sonuçta ne olursa olsun iltahabi bir durum
inşallah tedavimi olumsuz etkilemez

kizlar hepinize merhaba benim bugun yumuslarim toplandi biraz zahmetli ve yorucuydu ama olsun bebek icin her seye deger su an yatiyorum adet sancisi gibi ama biraz kanamam oluyor bu sizce normal mi size de bole oldugu oldu mu?

hayırlı olsun canım cuma güünüde transferin var heralde umarım herşey yolunda gider bol şans

ben de geçen hafta başladım.suprecur diye bi sprey kullanmaya başladım.Ama ya olmazsa?nasıl üzgünüm bilemezsiniz..amerikan da ilk mikro denemesinde pozitif sonuç alan varmı?varsa lütfen yazsın.Morale ihtiyacım var..

yağmurum güzel dileklerine tşk.ederim ,bu topicde ilk kasım annesi senmi olacaksın yoksaaa :))) iyi haberlerini bekliyoruz..

merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememi yapacağım inşallah herşey yolunda giderse bu gün 11. lucrinimi oldum ve ilk 375 lik puregonumu oldum hepimiz güzel haberler alırız inşallah
birde kızlar e2 değeriniz adetin 2. günü kaçtı hatırlayanınız varmı

merhabalar bende tedavimin yani iğnelerimin 7. günündeyim..yarın kontrolüm var...
e2 reglin 2. günü 23 idifsh 10
senin kaçtı acaba???
tedavinde bol şans...:)

merhaba arkadaşlar

bende ilk tüp bebek denemesi için bugün ilk iğnemi oluyorum

kısa protokol

225 lik gonal f ile başlıyoruz bugün

inşallah herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır

canım merhaba bende gonal f 225 il e başladım göbekten vurulmaya diğer iğneyide kolumdan vuruyorum benim bugün 4.günüm son iğnemi vurulacağım yarın da kontrol için doktora gideceğim bakalım ne diyecekler inşallah hepimiz için hayırlı olur

ben hala regli omadım bu gidişle eylül dedik olmadı kasım dedik olmadı herhalde aralıgıda görücem

Back
X