- 25 Eylül 2021
- 66
- -144
- 1
Herkeze merhabalar bayanlar ; son 1 haftadır kafamı fazlasıyla karıştıran ve karar veremediğim bir konuyla karşı karşıyayım. Facebook sayfamda tanıyor olabileceğin kişilerde bir cast ajansına denkgeldim ve merak edip sayfasını inceledim. Sayfasında şuan gündemde olan dizilerin isimleriyle birlikte deneyimli yada deneyimsiz oyuncular aranıyor şeklinde ilanlar yer alıyordu. Tabi ben suanda oldukça kısalttım ilanı fakat sayfalarında uzun bir ilan şeklinde açıklamalı olarak yazılmıştı. Her neyse... Daha sonra kendilerine arkadaşlık isteği gönderdim ve ertesi gün messengerden bana ulaştılar. Mesajlarında ise ; " sayfamıza hosgeldiniz hanimefendi. Dizi film reklam çekimlerinde oyuncu olarak bizimle çalışmak ister misiniz ? " yazıyordu. Bu şekilde iletişim kurduk ajans ile. Uzun lafın kısası bugün beni aradılar ve profil olarak uygun olduğumu ancak deneme çekimi için çarşamba günü İstanbula davet ettiklerini söylediler. Ayrıca hiçbir para talep etmediklerini de eklediler. Şuan yeni başlayan üç kuruş dizisi için deneme çekimine cagırıldığımı söylediler. Durum bundan ibaret. Ve ne yapacağımı bilemiyorum kesinlikle. Bir yandan bu bir şans ise bu şansı kaybetmek istemiyorum ama bir yandan da bu kişilerin kim olduğunu bilmediğim için kuşku duyuyorum. Bu arada Denizlide yaşıyorum. Gitsem mi gitmesem mi sizce ????