Kast Ajansı arıyoooooorrrrrrr !!! Oyuncu mu oluyorum 🤔😀

masalkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2021
66
-144
1
Herkeze merhabalar bayanlar ; son 1 haftadır kafamı fazlasıyla karıştıran ve karar veremediğim bir konuyla karşı karşıyayım. Facebook sayfamda tanıyor olabileceğin kişilerde bir cast ajansına denkgeldim ve merak edip sayfasını inceledim. Sayfasında şuan gündemde olan dizilerin isimleriyle birlikte deneyimli yada deneyimsiz oyuncular aranıyor şeklinde ilanlar yer alıyordu. Tabi ben suanda oldukça kısalttım ilanı fakat sayfalarında uzun bir ilan şeklinde açıklamalı olarak yazılmıştı. Her neyse... Daha sonra kendilerine arkadaşlık isteği gönderdim ve ertesi gün messengerden bana ulaştılar. Mesajlarında ise ; " sayfamıza hosgeldiniz hanimefendi. Dizi film reklam çekimlerinde oyuncu olarak bizimle çalışmak ister misiniz ? " yazıyordu. Bu şekilde iletişim kurduk ajans ile. Uzun lafın kısası bugün beni aradılar ve profil olarak uygun olduğumu ancak deneme çekimi için çarşamba günü İstanbula davet ettiklerini söylediler. Ayrıca hiçbir para talep etmediklerini de eklediler. Şuan yeni başlayan üç kuruş dizisi için deneme çekimine cagırıldığımı söylediler. Durum bundan ibaret. Ve ne yapacağımı bilemiyorum kesinlikle. Bir yandan bu bir şans ise bu şansı kaybetmek istemiyorum ama bir yandan da bu kişilerin kim olduğunu bilmediğim için kuşku duyuyorum. Bu arada Denizlide yaşıyorum. Gitsem mi gitmesem mi sizce ???? 🥰😘

Cast ajansı??? :))
Hanımefendi artık adım başı cast ajansı oldu, bana da haftada en az 2 defa sözde cast ajanslarından SMS gelir, numaramı nereden tırtıkladılar kim bilir?
Böyle şeylere inanmayın, falanca markanın reklam çekimleri, dizi çekimleri altında sizinle çakma bir çekim yaparlar sonra dizide oynamanız için ajansa kayıt olmanız gerekir derler, kayıt parası diye kaptırdığınız parayla kalırsınız.
Hiç cast ajansı dolandırıcılığı diye bir şey duymadınız mı?

Ajanslara kayıtlı bu kadar insan varken siz talep etmeden özellikle onların çağırması benim garibime gitti biraz 🧐 bu arada konuyu çok yanlış yere açmışsınız
Evet sitede acemi olunca böyle oluyor 😀 teşekkürler

Cast ajansı??? :))
Hanımefendi artık adım başı cast ajansı oldu, bana da haftada en az 2 defa sözde cast ajanslarından SMS gelir, numaramı nereden tırtıkladılar kim bilir?
Böyle şeylere inanmayın, falanca markanın reklam çekimleri, dizi çekimleri altında sizinle çakma bir çekim yaparlar sonra dizide oynamanız için ajansa kayıt olmanız gerekir derler, kayıt parası diye kaptırdığınız parayla kalırsınız.
Hiç cast ajansı dolandırıcılığı diye bir şey duymadınız mı?
Tabiki duydum ;) Aslında telde görüştüğümde size bir ödemem var mı diye sorduğumda hayır tabiki siz secilirseniz işe başladıktan sonra bize ödeme yapıyorsunuz şuan değil demeleri kafamda soru işaretleri bıraktı

Herkeze merhabalar bayanlar ; son 1 haftadır kafamı fazlasıyla karıştıran ve karar veremediğim bir konuyla karşı karşıyayım. Facebook sayfamda tanıyor olabileceğin kişilerde bir cast ajansına denkgeldim ve merak edip sayfasını inceledim. Sayfasında şuan gündemde olan dizilerin isimleriyle birlikte deneyimli yada deneyimsiz oyuncular aranıyor şeklinde ilanlar yer alıyordu. Tabi ben suanda oldukça kısalttım ilanı fakat sayfalarında uzun bir ilan şeklinde açıklamalı olarak yazılmıştı. Her neyse... Daha sonra kendilerine arkadaşlık isteği gönderdim ve ertesi gün messengerden bana ulaştılar. Mesajlarında ise ; " sayfamıza hosgeldiniz hanimefendi. Dizi film reklam çekimlerinde oyuncu olarak bizimle çalışmak ister misiniz ? " yazıyordu. Bu şekilde iletişim kurduk ajans ile. Uzun lafın kısası bugün beni aradılar ve profil olarak uygun olduğumu ancak deneme çekimi için çarşamba günü İstanbula davet ettiklerini söylediler. Ayrıca hiçbir para talep etmediklerini de eklediler. Şuan yeni başlayan üç kuruş dizisi için deneme çekimine cagırıldığımı söylediler. Durum bundan ibaret. Ve ne yapacağımı bilemiyorum kesinlikle. Bir yandan bu bir şans ise bu şansı kaybetmek istemiyorum ama bir yandan da bu kişilerin kim olduğunu bilmediğim için kuşku duyuyorum. Bu arada Denizlide yaşıyorum. Gitsem mi gitmesem mi sizce ???? 🥰😘
I Siz of Sözde deneme çekimlerine verecek olduğunuz parayı bana verin ben size fotoğraf çekerim Hem de profesyonel yani

Bende bir şüphe uyandırdı, dikkatli olun. Çekime gitmeye çok hevesliyseniz mutlaka yanınızda en az iki arkadaşınız ile gidin. Dönem hiç iyi değil, hoş olmayan bir sürü haber okuyoruz

Tabiki duydum :KK66: Aslında telde görüştüğümde size bir ödemem var mı diye sorduğumda hayır tabiki siz secilirseniz işe başladıktan sonra bize ödeme yapıyorsunuz şuan değil demeleri kafamda soru işaretleri bıraktı
Dolandırıcı numaraları bunlar, sözde çekim yapıyorlar sonra genelde deneme çekiminiz beğenildi ama rolü almanız için ajansa kayıt olmanız lazım vb laflar edip sizden parayı aldıktan sonra arayıp sormuyorlar, bu yolla dolandırılmış çok insan var maalesef, nasıl kanıyorlar ona da hayret ediyorum🤷‍♀️

Şöyle oluyor, çekim yapıyorlar sonra kataloğa koymak için fotoğrafınızı çekmek istiyorlar, diğer dizilerden de oyuncu isteyebilirler sürekli bizimle çalışıyorlar, daha çok dizide oynayabilirsin diyorlar. Tabi o çekim için de para istiyorlar. Ve bir daha da aramıyorlar iyi ki danışmışsınız

elimde çok temiz bir boğaz köprüsü var ankara'nın en iyi yerinde valla bak :KK70:

Bir de böyle şeyler peşinde koşacağına biraz kitap oku, herkeze değil herkese yazılır

Bende diyorum bu dolandırıcılara kim inanıyor? Çok mu guzelsiniz? Tanıdık mi var? Oyunculuk mezunu musunuz?

Back
X