SağolunŞenizOyyy nasıl canım çekti anlatamam cokacimcoook
ßurnumu kokular geliyo sanki kafamçokkarıştı
Ay hamile olsam kesin bu saatte birilerine yaptırıyo olurdum şimdi kaydirigubbakcemile3
Ellerine sağlık çok güzel olmuss harika bi lezzet cokacimcoook
bolu düzce taraflarında saray helvası derler pişmaniyenin sıkıştırılmış hali ve baklava dilimlisi ona benzettim.
bide tereyağı koyuyosunuz ya hani ısırılınca yada kesilince yağ yiyomuş gibimi hissediliyor.yoksa kurabiye gibi bişeyemi benziyo
evett. kastamonuya gezi için gittiimizde dükkanlardan ikram etmişlerdi. ben şekerleme tarzı bişey zannettim ama yine tad merakı yedim. çok da bayıldım. bu tarifle bende yaparım artık. teşekkürler
olumunekankayizsmileinanmıyoruuumm.ben bu helvayı seneler önce birinde yemiştim ve tek kelimeyle bayılmıştım...çok teşekkürler.ellerine sağlık,yarın hemen yapmak istiyorumm
kizlar cok yavan geldi bana..insanin damgina yapisiyo..yaninda muhakkak su icmek lazim...ham olgunlasmamis ayva yersin zor yutarsinya onun gibi birsey...
sanirim aliskan deyilim o yüzden birden tuhaf geldi tadi...simdi beyenerek yiyorum...ama 1 kilo un fazla geliyo..birdahaki sefere yarisini yaparim ..az yapildiginda birsey daha tatli geliyor insana ..olumunekankayizsmile
Kastamonu helvası böyle arkadaşım,damağa yapışanı makbuldur ..
Çekme helva da derler
Pişmaniyenin kuzeni
Kendi kategorisinde meşhurdur:hulya:
Ağızda bir müddet bekletip erimesine yakın yutmak lezzetini artırır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?