Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugün diyet yalan oldu
arkadaşım gelcekti oturmaya kısır ve kek yaptım çayın yanına
şuan itibariyle 1471 kl almış bulunmaktayım
aslında çok kötü sayılmaz birazdan 1 saat yürüyüş de yapıcam 300 kl yaksam 1171 gayet iyi. ama diyetim yalan oldu ona yanıyorum ayrıca düzensiz yediğim için biraz da acım
sabah 2 bardak su
2 kk süzme peynir 5 zeytin 3 dali ye.soğan bir tutam maydanoz 2 dilim kepekli ekmek
ara öğün yok :/
öğle ymeği 3 kasık ıspanak yemeği yarım kase yoğurt
bir de halk bayilerinde satılan şampiyon ekmek bayıldım tadına :)
550 kl normalde şampiyon ekmeğin kl yazmıyo 100 diyorum ben kafadan 650 kl :)
allahım şu kilolarımdan bir kurtulsam ya off...
eski kiloma dönebilecek miyim çok merak ediyorum
59 u gördüğüm gün bir fakir doyuracağim bu da benim adağim olsun
selaaaaaaaaaaaaammmmmmmm
1 kg vermişimm
ama yine de diyet düzenimi bi ottturamadım.
suan itibariyle 1255 kl deyim ama yasak seyler de yedim henüz yürüyüş yapmadım ama yapıcam.
günaydın
sabah kahvaltım 375 kl
bir yumurta
2 dilim kepek ekmeği
bir yk bal
bir tk tereyağ
2 dal y.soğan
bir kk süzme peynir
yarımsar havuç,turp
bir tutam maydanoz....
biraz boşladım burayı ama bu sefer artılarla dönmedim
hergün yürüyüş yapıyorum bir saat hatta bazen iki kere yürüdüğüm oluyor. şimdi flash belleğe pilates videoları attım artık tv den rahatca pilates yapabilcem.
bu arada diyetime başlayalı 13 gün oldu ve bendeniz 1.6 kg verdimmmmm huuhhhuuuuu
sevinçliyim. ama cok kaçamak yapıyorum yaaa
onlarıda yapmasam daha cok gidecek ama boğaza duuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr denmiyor bazen.
neyse iyi gidiyorum ama bu akşam annemler halamlar falan geliyorlar bana 4 gün kalacaklar umarım diyetimi bozmam
diyetisyenim 1500 kl bir diyet verdi ac kalmıyorum yani. bu ayki hedefimiz 2 kg dedi. daha sonraki aylarda 4 vercekmişim. çogu gitti azı kaldı yani. bugün 1346 kl aldım ama tüm gün temizlik yaptım diyet listeme uyamadım yarın dA kurana gidicem oda yemekli inş yemeden durabilirim
günü 1122 kl ile kapatıyorum.. bende şaşırdım bugün kendimi çok yemiş gibi hissettim hep. galiba midem küçülüyor artık. 1 saat 40 dk da yürüyüş yaptım. 400 kl yaktım 722 kl kalıyor geriye. aslında sağlıksızz bir gün geçirmişim. sağlık uzmanları 100 kl altını tavsiye etmiyor. ama ben spor yapıyorum diye de çok yiyemem ki bu da sacma olurdu heralde. zaten ayda yılda bir görürüm anca ben bu kl yi. 1500 kl geçmeyeyim önemli olan o benim için ki zaten o civarlardayım genelde.
umarım yarında kaçamaklarım olmadan bir gün geçiririm. bugün şekerli türk kahvesi içtim... biraz tencereden tavuklu pilav aşırdım 2-3 kasık kadr... patlamış mısır yedim bir su bardağı kadarrr oyyyy ne cok sey yemişim... aslında birazda kızımın cipsinden arakladım mısır hariç diğerleri kalorimin içinde mısırı da sayarsak 1250 olsun hadi az yedim çünkü..... bugünlük bu kadar baaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy