Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben 4. ayında başladım ama meyve suları ile şimdiye kadar sadece elma armut ve havuç verdim önce 3-5 kaşıkla başladım sonra artırarak 4. günün sonunda diğer meyveye geçtim. haftaya 5. ayını dolduracak yoğurt başlamayı düşünüyorum bu arada meyvelerin püresinide veriyorum 10 gündür falan.... doktorun tavsiyeleri bunlar bende uyguluyorum ama benim bebeğim henüz alışmadı yemiyor pek
eger bebeginizin tatliya alismamasini ve sebze yemesini istiyorsaniz ise havuc suyundan baslayin hem cok besleyici, ama sanki 4 ay cok erken gibi. ben 5. ayi bitiminde basladim .genellikle doktorlar 6 ay beklememizi söylüyor.
bizimde pazartesi kontrolumuz var o zaman soracagim yavas yavas vermeyi planliyorum..bakalim doktor ne diyecek..tesekkür ederim hanimlar yorumlar icin :)