bende phılıps kullanıyorum çok memnunum ama bebeğime kullanmıyorum.hem doktorumuz hemde eşimin kardeşi doktor bebeğin 1 yaşına girmeden çiğ meyvelerin metal içeren katı meyve sıkacağı veya metal rendelerde hatta mikser/rondo/blendır kullanılmamasını söylediler...paylaşmak istedim...
bende phılıps kullanıyorum çok memnunum ama bebeğime kullanmıyorum.hem doktorumuz hemde eşimin kardeşi doktor bebeğin 1 yaşına girmeden çiğ meyvelerin metal içeren katı meyve sıkacağı veya metal rendelerde hatta mikser/rondo/blendır kullanılmamasını söylediler...paylaşmak istedim...
sana katılıyorum,canım.bizim doktorumuzda cam rendede yapmamızı söyledi,ben de uygulayamıyorum.çok zahmetli geldi,pratik değil.bir de benim bebeğim evde olduğum zamanlarda sürekli yanında istiyor,vakit yok.keşke yason adlı arkadaşımızın dediğini uygulayabilsem, çok zor.doktorun her dediğini yapmıyorum,her çocuğun kendine özgü bir gelişimi var.her gittiğimizde iyi kilo almış,bak gördün mü yaramış falan diyor söylediklerim .halbuki söylediklerinin aynısını yapmıyorum.maalesef bu dünya kaçınılmaz:1no2:,çocuklarımız için biz ne kadar korumaya uzak tutmaya çalışsakta.bazen akışına bırakmak gerek diye düşünüyorumgamyoncuiremsu.bu arada katı meyva sıkacağını ben de yeni aldım,çok büyük nimet.posasında bir damla su bırakmıyor.canım bende duydum senın soyledıgını ama artık cok bunaldım bu sozlerden.onu yapma bebege bunu verme.su olmaz bu yasak.nerdeyse pamuklara sarıcaz cocuklarımızı.nedense eskılerde bısey yok sımdıkı cocuklarsa hepsı bır seylere karsı alerjık,sureklı hasta.ben artık cok fazla korumaktan her seye uymaktan yana degılım.cocukları ızole edıyoruz sonra en ufak seyde hastalanıyorlar
bende philips kullanıyorum hergün ogluma meyve zıyafeti yapıyom cok kullanışlı
sizlere katılıyor ve bende dr her söylediğini yapamıyorum mesela günlük sütten yoğurt mayalayamıyorum ve hazır yoğurt veriyorum bari meyvesi düzgün olsun istiyorum ...birde amcamız söyleyince bende uyguluyorum....
anneler bebek için en sağlıklısı unutmayın pozasıyla yedirilen meyvedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?