Elektrikli Mutfak Aletleri Katı meyve sıkacağı tavsiyesi olanlar

Eflatun3564

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
8
2
6
40
Oğluşuma artık taze meyve suyu vermenin zamanı geldi :-) katı meyve sıkacağı alacağım.sessiz olmasından yanayım ve mutfağımda yer kaplamayacak,temizlenmesi kolay birşey istiyorum.Marka tavsiyesi olan varmı ve tabi fiyatı da yüksek olmayacak.yardımcı olursanız çooook sevinirim..

Oğluşuma artık taze meyve suyu vermenin zamanı geldi :-) katı meyve sıkacağı alacağım.sessiz olmasından yanayım ve mutfağımda yer kaplamayacak,temizlenmesi kolay birşey istiyorum.Marka tavsiyesi olan varmı ve tabi fiyatı da yüksek olmayacak.yardımcı olursanız çooook sevinirim..

Ben cookplus ın katımeyve sıkacağını aldım çeyizime. Evde denedim gayet güzel sıktı çok fazla parçası yok desem ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü diğerlerini inceleme fırsatım olmadı yorumlara bakarak aldım :) Ve indirimdeydi. 100 tl. Karaca nın yan ürünü iyidir heralde :)

["Esrdbkkk, post: 43693610, member: 609251"]Ben cookplus ın katımeyve sıkacağını aldım çeyizime. Evde denedim gayet güzel sıktı çok fazla parçası yok desem ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü diğerlerini inceleme fırsatım olmadı yorumlara bakarak aldım :) Ve indirimdeydi. 100 tl. Karaca nın yan ürünü iyidir heralde :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim cevap verdiğin için :-) Fiyatıda uygunmuş ama baktıklarımın arasında hiç bu markaya rastlamamıştım.

Tabiki Philips cok güzel.ben aldim kendini yikama uzeligi var ağzida genis elma rahat girer.fiyati 270tl ama çok memnunum cok kaleteli

Back
X