Elektrikli Mutfak Aletleri Katı meyve sıkacağı tavsiyesi?

sevvalozdemir

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
20
0
Kızlar katı meyve sıkacağı alacağım.şimdilik aklımdaki ilk 3 marka Braun,Tefal,Arzum.ürünlerde şunlar;

-BRAUN J300 800 W Katı Meyve ve Sebze Sıkacağı
-Arzum AR191 Meyvix Katı Meyve Sıkacağı Kırmızı
-Tefal Easy Fruit Katı Meyve Sıkacağı

ne dersiniz bu ürünlere.tabi sizin başka tavsiyelerinizede açığım.motoru 700 watt'ın üstünde olsunda.yardımlarınızı bekliyorum....

Sakın simbo alma derim 5 yıldır evimde sinbo vardi tqm meyveleri sıkarken elektrıgı kesiyor bidaha calısmıyordu 6 defa servise gitti tamir edilmesini geçtim bide yamultmuslar sıkıcagı.yaklasık 5-6 ay önce cöpe attım phillips aldım.maşallah cok memnunun kullanımı ve temizlemesi cok dqha kolay.tabii bunu daha önceden biliyor olsaydım asla sinbo almazdım.çünkü temizliği eziyet oluyor.

şuan yeni nesil katı meyve sıkacağı cıkmıs. bıçaklı değil. bi hotpointaristonda var tek model 350 civarı sanırım. bir de suan adını hatırlayamayacağım bimodel var fiyatı 1000 tl.

özelliği pres yaparak sımması meyve suyu daha sağlıklıymış. ben de düşünüyorum almayı araştırıyorum
araştır derim

Philips kullanıyorum çok memnunum. Posalar kupkuru çıkıyor.
Arçelik almıştım ilk ama memnun değildim,iki kez duğmesi kırılınca çöpe attım.

bende iki ay önce beko aldım. çok memnunum. çelik gövdeli ve hazneli olmasına dikkat edin. plastikler koku yapabiliyor. birde bekonun direk bardağa sıkma özelliği de güzel. istenilen kadar sıkıyorsunuz. temizliği de çok kolay.

X