Elektrikli Mutfak Aletleri KATİ MEYVE SIKACAĞI

mormenekse1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
142
32
98
Antalya
ARKADASLAR MEYVE SİKACAGİ ALCAM BU HAFTA AMA HANGİSİNİ ALACAGİMİ BİLEMEDİM SİZİN KULLANİP MEMNUN KALDİGİNİZ BİR MARKA VARMİ KUCUK KULLANİMİ KOLAY SAGLAM BİSEY OLSUN İSTİYORUM

MOULINEX 5008 kullanıyorum, memnunum.
ama küçük boyutlu var mı ki? hepsinin kaç tane aparatı var, ister istemez yer alıyor yani.

Bence gerçekten ihtiyacınız var mı emin olmadan almayın. Bi çok ailede bi hevesle alınıp bir iki kullanımdan sonra kenera atılan bir alet. Ayrıca artık meyvelerin suyunu sıkıp da içmenin sağlık anlamında faydadan çok zarar getirdiği kabul edilen bir gerçek. Meyvenin faydalı olan posasını, lifini vs atıp sadece şekerden zengin olan suyunu bırakıyor geriye.

ARKADASLAR MEYVE SİKACAGİ ALCAM BU HAFTA AMA HANGİSİNİ ALACAGİMİ BİLEMEDİM SİZİN KULLANİP MEMNUN KALDİGİNİZ BİR MARKA VARMİ KUCUK KULLANİMİ KOLAY SAGLAM BİSEY OLSUN İSTİYORUM
Sakın alma. Meyve sıkacağı zararlı diyemem ama düşündüğün gibi yararlı değil.
Dışarıda içtiğin meyve suları kadar olmasa bile yine içilmesi tavsiye edilmiyor.
1 bardak havuç suyu sıkmak için neredeyse 1 kilo havuç harcaman lazım. Buna rağmen aldığın kalori yükselirken kana çok çabuk karışacağı için daha çabuk acıkırsın. Çünkü posasını yani en değerli kısmını atıyorsun. Bunun yerine meyveden ya da sebzeden sonuna kadar yararlanıp yemelisin.

Bende de sinbo var sıkıntısını pek gormedim ama karaciger yağlanma riski yuksek surekli icersen ozellikle kucuk cocuklarda. Bol su ile sulandırarak icmekte fayda var.

Bende de Moulinex var.Birkaç gün kullandım kaldırdım.Arkadaşın dediği gibi ,suyunun çıkması için bayağı meyve sebze çıkıyor,meyvanın posası hep boşa gidiyor,bulaşığı da cabası.

Philips süper derim hem çok ses çıkartmıyor diğerlerine göre hem şık hemde hemen temizleniyor ben fakirde kullandım iğrençti bu çok kolay geldi bende tavsiyeyle aldım

niye bağırıyorsunuz anlamadım ama çok gereksiz bi alet. almadan önce iki kere düşünüm. sonra koyacak yer bişe bulamıyorsunuz. bir de meyveyi hiç ediyor yani. o boşa giden posa ile üç aile doyar.

Ben 2adet portakalla 1koca bardak suçıkartıyorum posasıda var köpüklü tadıda enfes valla yemeğin yanında kola veya hazır bişey içeceğinize alın sıkın meyveyi doğru dürüst tüketmeyenler için süper

Ben de tam bunu diyecektim.
1 bardak havuç suyu için 1 kilo havuç.
Bilemiyorum bana gereksiz geliyor.

Sakın alma..aldım pişmanım nedenleri;
Metal olduğu için meyveyle temasta tüm vitaminler okside oluyor yani ölüyor
Posası atılıyorki en sağlıklı kısmı posa
Bir bardak elma veya havuç suyu için bir kilo meyve heba oluyor
Temizlemesi çok büyük problem,bir sürü parçası çıkar bitmiyor
Bir lt sıktıysan hemen tüketmelisin öyle saatlerce bekletemezsin ve bir lt için üç kilo meyve gider
Sırf bir bardak sıkacaksan da değmez temizle vs...
Zaten ortada vitamin de kalmayınca pek bir anlamı yok...heleki bebeklere çok zararlı metal olduğu için

bende kızım ıcın almıştım malum hazır meyve suyu zararlı dıye..1 yasındayken aldım daha doğrusu hedıye geldı ıstedıgım ıcın.markası touch me uygun fıyata...memnunum ama eskısı kadar kullanmıyorum.çunku arkadaşların dedıgı gbı bır bardak meyve suyu ıcın çok meyve harcıyorsunuz...para dayanmıyor desem yalan olmaz...ayrıca gerçekten yıkamaları zahmetlı....çocuk varsa genede alın mecbur

Herkese çok ederim sizlerin yorumlar çokoönemliydi o yüzden yazdim ben hic o acidan dusunemedim çocuğum yok ben marankinin kozmik beden temizliğine baslicam orda meyve ve sebze sulari sıklıp içiliyor o yüzden almayi düşünmüştüm ama şuan napcam bilemedim :\

Ben de tam bunu diyecektim.
1 bardak havuç suyu için 1 kilo havuç.
Bilemiyorum bana gereksiz geliyor.
Ama sadece havuç koymayın elmada koyun siz hergün meyve yiyebilşyormusunuz ben ve ailem yiyemezdik şimdi bol bol portakal suyu sıkıyorum yazın üzüm sevmem siyah üzüm sıkıyorum Nasıl güzel oluyor tavsiye ederim benim tezgahımın bir köşesinde durur hergün sıkarım şimdi bile çubuk krakerde yerken portakal sıktım 2tane portakala koca bardak sığmadı dahada var

Hazır meyve suyuna kolaya vereceğim paranın yanında hiç bence.kışın bol bol portakal sıkın tostun yanında kekin yanında falan içirin Pazar'da kilosu 2.50portakalın 2taneden bir bardağı geçen meyve suyu çıkıyor sağlıklı şeylere ben paraya acımam aburcıbur alıcağıma meyve alırım evde kek kurabiye yaparım daha iyi

Ben üşenirim yapamam derseniz almayın ama Dedimya benim meyve sıkacağım hem ufak hemde çok uğraştırmıyor çalkalıyorum meyve yemekle aranız yoksa alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…