Elektrikli Mutfak Aletleri KATİ MEYVE SIKACAĞI

Onun yerine meyve ye denmiş de düzenli meyve tüketen zaten almaz bu aleti diye düşünüyorum.

En azından ben meyve yemediğim için almıştım, hiç tüketmemektense vitamini azalmış posası gitmiş olsa da meyve suyu içmek iyidir.

İyi bir şey alırsanız 1 kilo meyve harcamazsınız ayrıca.
1 elma ve 1 portakaldan rahat 1 bardak çıkarıyor benimki.

Bence tek sıkıntı temizlik.
Sırf o yüzden kullanmıyorum.
Üşengeç değilseniz kullanırsınız.

Peki iyi bir urun tavsiye edebilir misiniz bana ben meyve hep yerim sorun degil babam yemez ve beden temizlik için suyunu almak gerek şuan onun için düşünmüştüm ama yorumlar pek iç acici değil

eskiden vardı meyvelerin tadı hiç güzel olmadı. havuç suyunu sevmedim bebeğiniz varsa alın ama sıvı gıda lazım o zaman

ben aburcubur almam kolada sadece kendım ıcerım...2 taneden derken 2 kılodan demek ıstedınız herhalde...2 portakaldan caybardagı bıle çıkmaz.......ayrıca benım kızım sadece portkal ıcmez ben karıstırırm portalakl elma havuç....ama yatıstıremıyoruz neysekı meyve azda olsa yıyor artık eskısı kadar ıhtıyacımız kalmadı

Alacaksaniz philipsten baskasina bakmayin .
Ben 7 yildir kullaniyorum daha tik bile demedi ..
Sinbo ,king zart zurt hepsi hikaye ..
Biraz fazla para verirsin ama iyisini alirsin ..

Peki iyi bir urun tavsiye edebilir misiniz bana ben meyve hep yerim sorun degil babam yemez ve beden temizlik için suyunu almak gerek şuan onun için düşünmüştüm ama yorumlar pek iç acici değil

Meyve tüketiyorsanız ne kadar gerekli bilmiyorum, meyveyi yiyip üzerine 1 bardak su içmek meyve suyu tüketmekten kat kat iyidir bence.

Ben alalı çok oldu, o zaman en iyisi philipsti.
Philips modellerine bakabilirsiniz, biraz daha pahalı olur, ama daha az meyve harcatır.

2 sulu portakaldan 1 bardaktan fazla su çıkar.
Devasa bardak demiyorum tabii, normal su bardağı.

Ben de boş yere alanlardanım arzum 250 lira verdim 3 kez ancak kullandım. Temizliği zor değil makineye de atıyorum elde de oluyor kurumadan yıkayınca kolay ama gerçekten meyve israfı oluyor gibi geldi. Dersen ki çıkan posayı keklere filan katarım o zaman tamam.

Ne çay kaşığı ya pazardan hiç portakal almadınızmı yas marketten sıkmalık benim bira bardağım var o doluyor benimkinin markası Philips 2portakal kilo falan değil yani yiyorsanız almayın biz yemediğimiz için alıyoruz 1kilo havuç suyu çokta pahalı değil ne bileyim meyveye verdiğim paraya hiç acımayız biz denekti sizin sıkacak iyi değil ben bunu tavsiye ettikleri için aldım neyse sizin görüşünüz

meyveye degıl suyunu sıkmak ıcın aldığım meyveye acırım..o donemde tabıkı mecbur aldık...şimdi meyveyı azda olsa yıyor kullanmıyoruz eskısı kadar
belkıde makınede bılemıyorum...1 kılo 2 kılo pahalı degıl ama hergun hergun pahalı...

Yok hergün değil mesela 4kilo bize 5 6gün gidiyor Dedimya kilosu 2.50 ve 3kişi dolu bardak içiyoruz .ama pazardan alıyorum yoksa ne düzgün suyu nede tadı oluyor ben arkadaş çok övdü dediği kadarsa var Philips yiyorsanız doğrudur ama biz yemeğin yanında içecek bişey arıyoruz hep

Genellikle her gün yiyoruz meyve.
Ama şöyle bir şey var bana göre.
Katı meyve sıkacağı adı üzerinde katı, yani ne bileyim havuç, elma, armut vs bu gibi meyveler için bence.
Portakal narenciye sıkacağı ile kolayca sıkılıyor.
Ben eve almadım zaten katı meyve sıkacağı bu sebeplerle.

Bence boşuna almayın birçok arkadaşın da dediği gibi meyveyi sebzeyi yemek çok daha faydalı,ben de 2-3 kez kullandıktan sonra kaldırdım. Portakal ve nar suyunu sıkmak için sıradan bir meyve sıkacağı kullanıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…