- Konu Sahibi mormenekse1234
-
Ben üşenirim yapamam derseniz almayın ama Dedimya benim meyve sıkacağım hem ufak hemde çok uğraştırmıyor çalkalıyorum meyve yemekle aranız yoksa alın[/QUOT
Saglik konusunda asla usenmem ama çok fazla meyve gidiyormuş o kafama takildi ben hem kozmik beden temizliğinde almak gerekiyordu onun için almayi düşünüyorum normalde meyvenin kendisini tüketirim birde şöle dusundum babam mesela havuç elma filan yemez ona silip verebilirim diye düşündüm
Onun yerine meyve ye denmiş de düzenli meyve tüketen zaten almaz bu aleti diye düşünüyorum.
En azından ben meyve yemediğim için almıştım, hiç tüketmemektense vitamini azalmış posası gitmiş olsa da meyve suyu içmek iyidir.
İyi bir şey alırsanız 1 kilodan meyve harcamazsınız ayrıca.
1 elma ve 1 portakaldan rahat 1 bardak çıkarıyor benimki.
Bence tek sıkıntı temizlik.
Sırf o yüzden kullanmıyorum.
Üşengeç değilseniz kullanırsınız.
Hazır meyve suyuna kolaya vereceğim paranın yanında hiç bence.kışın bol bol portakal sıkın tostun yanında kekin yanında falan içirin Pazar'da kilosu 2.50portakalın 2taneden bir bardağı geçen meyve suyu çıkıyor sağlıklı şeylere ben paraya acımam aburcıbur alıcağıma meyve alırım evde kek kurabiye yaparım daha iyi
Peki iyi bir urun tavsiye edebilir misiniz bana ben meyve hep yerim sorun degil babam yemez ve beden temizlik için suyunu almak gerek şuan onun için düşünmüştüm ama yorumlar pek iç acici değil
ben aburcubur almam kolada sadece kendım ıcerım...2 taneden derken 2 kılodan demek ıstedınız herhalde...2 portakaldan caybardagı bıle çıkmaz.......ayrıca benım kızım sadece portkal ıcmez ben karıstırırm portalakl elma havuç....ama yatıstıremıyoruz neysekı meyve azda olsa yıyor artık eskısı kadar ıhtıyacımız kalmadı
2 sulu portakaldan 1 bardaktan fazla su çıkar.
Devasa bardak demiyorum tabii, normal su bardağı.
o nasıl bır portakalsa artık ben hıç denk gelmedım
Hangi meyve sıkacağını kullanıyorsunuz?
Ayrıca mesajınız kinayeli mi ben mi yanlış anlıyorum bilemedim.
Ne çay kaşığı ya pazardan hiç portakal almadınızmı yas marketten sıkmalık benim bira bardağım var o doluyor benimkinin markası Philips 2portakal kilo falan değil yani yiyorsanız almayın biz yemediğimiz için alıyoruz 1kilo havuç suyu çokta pahalı değil ne bileyim meyveye verdiğim paraya hiç acımayız biz denekti sizin sıkacak iyi değil ben bunu tavsiye ettikleri için aldım neyse sizin görüşünüzben aburcubur almam kolada sadece kendım ıcerım...2 taneden derken 2 kılodan demek ıstedınız herhalde...2 portakaldan caybardagı bıle çıkmaz.......ayrıca benım kızım sadece portkal ıcmez ben karıstırırm portalakl elma havuç....ama yatıstıremıyoruz neysekı meyve azda olsa yıyor artık eskısı kadar ıhtıyacımız kalmadı
Benim bira bardağım bile doluyor Pazar'da çok güzel portakallar benimkinin markası Philips2 sulu portakaldan 1 bardaktan fazla su çıkar.
Devasa bardak demiyorum tabii, normal su bardağı.
Ne çay kaşığı ya pazardan hiç portakal almadınızmı yas marketten sıkmalık benim bira bardağım var o doluyor benimkinin markası Philips 2portakal kilo falan değil yani yiyorsanız almayın biz yemediğimiz için alıyoruz 1kilo havuç suyu çokta pahalı değil ne bileyim meyveye verdiğim paraya hiç acımayız biz denekti sizin sıkacak iyi değil ben bunu tavsiye ettikleri için aldım neyse sizin görüşünüz
Yok hergün değil mesela 4kilo bize 5 6gün gidiyor Dedimya kilosu 2.50 ve 3kişi dolu bardak içiyoruz .ama pazardan alıyorum yoksa ne düzgün suyu nede tadı oluyor ben arkadaş çok övdü dediği kadarsa var Philips yiyorsanız doğrudur ama biz yemeğin yanında içecek bişey arıyoruz hepmeyveye degıl suyunu sıkmak ıcın aldığım meyveye acırım..o donemde tabıkı mecbur aldık...şimdi meyveyı azda olsa yıyor kullanmıyoruz eskısı kadar
belkıde makınede bılemıyorum...1 kılo 2 kılo pahalı degıl ama hergun hergun pahalı...
Ama sadece havuç koymayın elmada koyun siz hergün meyve yiyebilşyormusunuz ben ve ailem yiyemezdik şimdi bol bol portakal suyu sıkıyorum yazın üzüm sevmem siyah üzüm sıkıyorum Nasıl güzel oluyor tavsiye ederim benim tezgahımın bir köşesinde durur hergün sıkarım şimdi bile çubuk krakerde yerken portakal sıktım 2tane portakala koca bardak sığmadı dahada var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?