- 25 Mart 2025
- 940
- 226
- 18
- 33
- Konu Sahibi birhayal92
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar nk hücre paneli dedikleri katil hücre testini yaptırdım ama henüz 1 ay sonra doktor randevumuz anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim yapay zekaya da sordum ama pek birşey anlamadım
Amin cümlemiz inşallah çok teşekkür ederimHayırlı sonuçlar alırsın inşallah bende anlamıyorum sadece gönderiniz yukarda kalsın diye yorum yapıyorum![]()
Merhaba,Merhaba kızlar nk hücre paneli dedikleri katil hücre testini yaptırdım ama henüz 1 ay sonra doktor randevumuz anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim yapay zekaya da sordum ama pek birşey anlamadım
Testi nerede kaca yaptirdiniz bilgi verebilir misiniz?Merhaba kızlar nk hücre paneli dedikleri katil hücre testini yaptırdım ama henüz 1 ay sonra doktor randevumuz anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim yapay zekaya da sordum ama pek birşey anlamadım
up uppMerhaba kızlar nk hücre paneli dedikleri katil hücre testini yaptırdım ama henüz 1 ay sonra doktor randevumuz anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim yapay zekaya da sordum ama pek birşey anlamadım
Merhaba izmir de özel bir labda yaptırdım ben evet rahimdeki daha iyiymiş ama ben kandan yaptırdm fiyat 5910₺Merhaba,
Testi nerede ve ne kadara yaptırdınız? Bir de rahimden yapılanlar güvenli denmiş, sizinki kandan mı rahimden mi?
Çok teşekkür ederim ben sorduğumda da grip olmuştum 10 gün sonrası tahlil verdim ondan dolayı da bu değerler normal dedi bakalım doktorumuza da göstereceğim yine deCanım ben de yapay zekaya sordum şöyle diyor tabi doktor doğrusunu aktarır ama
Senin sonuçlarından çıkarılacak en basit şey şu:
Bağışıklık sistemin genel olarak normal, sadece embriyo tutunmasını kolaylaştırdığı düşünülen bir hücre grubun (NKT) biraz düşük. Bu da bazı IVF merkezlerinde dikkate alınıyor, ama kesin sorun budur denemez.
Yani “bağışıklık yüzünden asla tutunmaz” gibi dramatik bir sonuç yok. Ama doktorun isterse kortizon, intralipid gibi tedavilerle bu dengeyi desteklemeyi düşünebilir.
İzmirde özel bir labda yaptırdım fiyat 5910₺Testi nerede kaca yaptirdiniz bilgi verebilir misiniz?