Cevabınız için teşekkürler umut oldunuz. İnşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler ,bebeğinizi kucağınıza alırsınızMerhaba benim oranım yüzde 80 civarında yüksek çıkmıştı sizin raporunuza kıyasla daha yüksek. Makrofaj yapıldı transfer öncesi ve lipit serum. Kortizon antibiyotik vs hiç kullanmadım. Pozitif sonucu aldık sonrasını yaşayıp görcez sanırım hangi tedavi şekli doğru bu konuda benim de kafam karışık açıkçası. Doktoruma sorduğumda Makrofaj yeterli dedi. Önceki 5 düsüğümde 12. Haftayı geçmemiştik.. henüz şu anki transferim çok yeni . O yüzden diyemiyorum sonuç aldık diyebenim tedavi şeklim o şekilde oldu. Geçmiş olsun size de ..
Merhaba bu testi özel hastane yada özel klinikte mi yaptırıyorsunuz yoksa devlette de yapılıyor mu bilgisi olan var mı acabaEki Görüntüle 3645885
Kızlar selam.Katil hücre test sonucum bu şekilde. Bendeki oran yüksek. Transferime 1,5 ay var Allah izin verirse. Şimdiden kortizon tedavisine başladım 2 doz prograf 1 doz deltacortil. Transfer öncesi histereskopi ve makrofaj yapılcak
Bu oranda yüksek olup gördüğünüz tedavileri yazar mısınız. Ve gebe kalabıldınız mı
Merhaba bu testi özel hastane yada özel klinikte mi yaptırıyorsunuz yoksa devlette de yapılıyor mu bilgisi olan var mı acabaMerhaba benim oranım yüzde 80 civarında yüksek çıkmıştı sizin raporunuza kıyasla daha yüksek. Makrofaj yapıldı transfer öncesi ve lipit serum. Kortizon antibiyotik vs hiç kullanmadım. Pozitif sonucu aldık sonrasını yaşayıp görcez sanırım hangi tedavi şekli doğru bu konuda benim de kafam karışık açıkçası. Doktoruma sorduğumda Makrofaj yeterli dedi. Önceki 5 düsüğümde 12. Haftayı geçmemiştik.. henüz şu anki transferim çok yeni . O yüzden diyemiyorum sonuç aldık diyebenim tedavi şeklim o şekilde oldu. Geçmiş olsun size de ..
merhabalar düşükleriniz hep kürtajla mı sonuçlandı kendiliğinden mi düştüMerhaba benim oranım yüzde 80 civarında yüksek çıkmıştı sizin raporunuza kıyasla daha yüksek. Makrofaj yapıldı transfer öncesi ve lipit serum. Kortizon antibiyotik vs hiç kullanmadım. Pozitif sonucu aldık sonrasını yaşayıp görcez sanırım hangi tedavi şekli doğru bu konuda benim de kafam karışık açıkçası. Doktoruma sorduğumda Makrofaj yeterli dedi. Önceki 5 düsüğümde 12. Haftayı geçmemiştik.. henüz şu anki transferim çok yeni . O yüzden diyemiyorum sonuç aldık diyebenim tedavi şeklim o şekilde oldu. Geçmiş olsun size de ..
Katil hücre ne oluyor tam olarakEki Görüntüle 3645885
Kızlar selam.Katil hücre test sonucum bu şekilde. Bendeki oran yüksek. Transferime 1,5 ay var Allah izin verirse. Şimdiden kortizon tedavisine başladım 2 doz prograf 1 doz deltacortil. Transfer öncesi histereskopi ve makrofaj yapılcak
Bu oranda yüksek olup gördüğünüz tedavileri yazar mısınız. Ve gebe kalabıldınız mı
Meraba bu testi nerde yaptirdiniz hangi bölumEki Görüntüle 3645885
Bana bu test yapilmadan otomatik basladilar katil hucreye prograf ve prednolEki Görüntüle 3645885
Katil hücre ne oluyor tam olarak
Mikrogen ankara özel labMeraba bu testi nerde yaptirdiniz hangi bölum
daha önceki transferlerimde bende kullandım 1 hafta önce başlıyordum. ama yeterli değilmiş demekki. Şu an 1,5 ay önce x3 doz şeklinde alıyorumBana bu test yapilmadan otomatik basladilar katil hucreye prograf ve prednol
Prografi gunde 3 sefer iciyorum ve arti gunde 1 de prednolMikrogen ankara özel lab
daha önceki transferlerimde bende kullandım 1 hafta önce başlıyordum. ama yeterli değilmiş demekki. Şu an 1,5 ay önce x3 doz şeklinde alıyorum
Ne oluyor bugün bana da başladılar sol da endometrıum gördüler acaba ondan mı ? Prednol tüp benek ye tam amacı nedirKatil hücre ne oluyor tam olarak
sorun yok canım ben sondaki değerim 17 çıktı tedaviye ek ilaçlar eklendi gene de doktor yorumlasın tabiarkadaşlar nk hücre paneli yaptırdım sonuçlar böyle hiç anlamadım yardımcı olur musunuz lütfen ne demek
çok geçmiş olsun umarım sonuç alırız. yani burdan okuduğum yüksek olması katil hücre olduğunu gösteriyo öyle mi, ona göre benim normal. düşük olması peki bi önemi var mı acaba? teşekkür ederimsorun yok canım ben sondaki değerim 17 çıktı tedaviye ek ilaçlar eklendi gene de doktor yorumlasın tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?