Katil hücre tedavisi görenler yardımcı olabılır mısınız

torika

🦋
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
67
32
8
31

Kızlar selam.Katil hücre test sonucum bu şekilde. Bendeki oran yüksek. Transferime 1,5 ay var Allah izin verirse. Şimdiden kortizon tedavisine başladım 2 doz prograf 1 doz deltacortil. Transfer öncesi histereskopi ve makrofaj yapılcak
Bu oranda yüksek olup gördüğünüz tedavileri yazar mısınız. Ve gebe kalabıldınız mı

Merhaba benim oranım yüzde 80 civarında yüksek çıkmıştı sizin raporunuza kıyasla daha yüksek. Makrofaj yapıldı transfer öncesi ve lipit serum. Kortizon antibiyotik vs hiç kullanmadım. Pozitif sonucu aldık sonrasını yaşayıp görcez sanırım hangi tedavi şekli doğru bu konuda benim de kafam karışık açıkçası. Doktoruma sorduğumda Makrofaj yeterli dedi. Önceki 5 düsüğümde 12. Haftayı geçmemiştik.. henüz şu anki transferim çok yeni . O yüzden diyemiyorum sonuç aldık diye benim tedavi şeklim o şekilde oldu. Geçmiş olsun size de ..

Cevabınız için teşekkürler umut oldunuz. İnşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler ,bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Merhaba bu testi özel hastane yada özel klinikte mi yaptırıyorsunuz yoksa devlette de yapılıyor mu bilgisi olan var mı acaba

Merhaba bu testi özel hastane yada özel klinikte mi yaptırıyorsunuz yoksa devlette de yapılıyor mu bilgisi olan var mı acaba

Benim de sizinle aynı şekilde çıktı sonucum. Bu transfer öncesinde ve 1 hafta sonra intralipid serum (clinoleic) verilecek. Bir de prograf kullanacağım ek olarak. Onların harici estrofem, progestan Dex, enox, progestan fitil, duphaston var. Vitamin olarak da elenatal 1 verdi dün doktorum. Omega 3 kullanıyordum transfer öncesi onu bırak ve kullanma dedi.

Merhaba, benim de CD158 değerim %30 çıktı. Histeroskopi yapılacak. Umarım zorlu bir işlem değildir. Prograf ve Deltacortil başlayacağım ama reglimin 4. günü henüz, transfere epey zaman gibi. şimdiden içmem biraz erken değil mi, hemen transfer öncesinde en fazla 5 gün boyunca veriliyor sanki?

Sizinkiyle aynı şekilde planlamamızı yaptık hocayla. evet yüksek doz kortizon kullanmakta çekimser olmanızı anlıyorum aynısını yaşadım. Benim oran yüksek çıktığı gün hemen başladım.
İlk transferimde transfere 1 hafta kala prednol kullanıyordum sonra kalp atışına kadar devamdı.
2.transferde prednol + prograf ve negatif gördüm.
Bu benim 2.tedavim sil baştan. ve biz sorunlardan birini tespit ettik ki bu da nk hücre. Mecbur kullanıcam. Çünkü önceki embriyolarımda pgt li idi belki sebep nk belki başka şeydi ama şu an kortizon kullanmayıp riske atamam. Hatta hocayla bugun konuştuk ve benden teyit aldı başladın mı ilaçlarına diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…