Katina Destesi'yle fal bakımı yapıyorum

axii

Huysuz ve axii kadın ˙·٠•●♥
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
31
0
296
Katina Destesi'yle fal bakımı yapıyorum fakat bana özelden ulaşan kimi üyenin kendine ait konusu olmuyor.

Baktığım fallar konulara dağılmasın, baktığım kişiler kolay bulsun diye bu konuyu açtım.

Sadece özel mesajla bana ulaşan kişilere bakıyorum. O yüzden lütfen konuya istek mesajı yazmayın.

Bu konu sadece bakım yaptığım kişilerin falları, ve o kişilerin kendi falları hakkındaki olumlu, olumsuz yorumları için açılmıştır.

Fal bakımını sadece boş zamanlarımı değerlendirmek, eğlenmek ve kendimi bu konuda geliştirmek için yapıyorum.

Bu konuda herhangi bir iddiam yoktur.

Not: İlişki açılımı için sizin ve karşınızdaki kişinin adı, yaşı, saç, göz ve ten rengi gerekiyor.

Mümkünse ilişkinizin derecesinide ekleyin (sevgili, nişanlı, evli, ayrı, yada daha aranızda bi resmiyet yoksa belirtin lütfen)

Sorununuzu söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim, böyle bazı yerler havada kalıyor.

Sadece kendinizle ilgili bir soruda sorabilirsiniz. O zaman kendi bilgilerinizi ve sorunuzu eklemeniz yeterli.

Not -II- : Birde düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevinirim..

Not -III- : Lütfen tekrar belirtiyorum konuda sadece benim fal yorumum ve karşılığında tercih ederse fal baktığım kişinin falına yorumu bulunsun istiyorum.

Extra herhangi birşey yazmayın lütfen !

Bu rica mı dikkate almayan kullanıcılara tercihen fal bakımı yapmayacağım..

Son düzenleme:
Reddmars'ın yorumu..

İlişkiniz dışarıdan yolunda görünüyor ama pek öyle değil sanırım.

Karşınızdaki kişinin ilişkinin geleceğiyle ilgili ekonomik bir kaygısı var. Bu büyük sorun olacak. Yakında bu konuyla ilgili sizinle konuşmayı düşünüyor. Bu konuşma şiddetli olacağa benziyor. Tartışma desek daha doğru olur.. Yada şuan konu çok taze, öfkeli çıkmış..

Sizin düşünceniz ilişkinizin ölmüş olduğu yönünde, yada hissiniz böyle.. Ama bitsin istemiyorsunuz. Sizde gergin çıkmışsınız sanırım tartışma tek taraflı olmayacak.

Sorunlardan boğulmuşsunuz.. Sıkıntıların son bulmasını, yeni bir başlangıç yapmayı istiyorsunuz.

İsteğinizin gerçekleşecek, yada gerçekleşiyor. Bir değişim rüzgarı, yeni bir fırsat, hoş tecrübeler yaşayacağın bir yolculuk görünüyor gündemde..

Reddmars'ın yorumu..

İlişkiniz dışarıdan yolunda görünüyor ama pek öyle değil sanırım.

Karşınızdaki kişinin ilişkinin geleceğiyle ilgili ekonomik bir kaygısı var. Bu büyük sorun olacak. Yakında bu konuyla ilgili sizinle konuşmayı düşünüyor. Bu konuşma şiddetli olacağa benziyor. Tartışma desek daha doğru olur.. Yada şuan konu çok taze, öfkeli çıkmış..

Sizin düşünceniz ilişkinizin ölmüş olduğu yönünde, yada hissiniz böyle.. Ama bitsin istemiyorsunuz. Sizde gergin çıkmışsınız sanırım tartışma tek taraflı olmayacak.

Sorunlardan boğulmuşsunuz.. Sıkıntıların son bulmasını, yeni bir başlangıç yapmayı istiyorsunuz.

İsteğinizin gerçekleşecek, yada gerçekleşiyor. Bir değişim rüzgarı, yeni bir fırsat, hoş tecrübeler yaşayacağın bir yolculuk görünüyor gündemde..

Ben sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Benimle konuşmayı tercih etmiyor beyfendi. :) çok teşekkür ederim canım.

Ceylin1717'nin yorumu..

Ya birlikteliğiniz şuan doğru yolda değil, ya da yanlış bir birliktelik yapmışsınız..

İlişkiniz yeni ise bu kötü bir başlangıç yaptığınız anlamına da gelir.

Birbirinize karşı çok olumsuz olduğunuzu görüyorum.

Herşeye sebepsiz yere itiraz ediyorsun bunun farkındasın. O karşılık olarak sessiz kalıyor, sabretmeyi tercih etmiş.

Sanırım kavuşmanız biraz zor olmuş ve siz çektiğiniz sıkıntılara değmediğini düşünüyorsunuz. Oysa o bir türlü iletişim kuramamanızdan şikayetçi.

Ama ikinizin de amacı, isteği barışma yönünde.

Ne kadar olumsuz düşünüp, davranırsanız davranın kartlar ona bayağı aşık olduğunuzu gösteriyor ^^

Evli misiniz sevgili misiniz bilmiyorum, kimse ilişki durumuyla ilgili bilgi vermediği için yorumlamakta zorlanıyorum..

Evliyseniz sorunlarınızı çözecek fikirleri var sanırım rahata ermiş. Değilseniz, kendi hanesindeki huzuru sağlamış. Ne sorunu varsa artık hallolmuş.

İlişkinizde tutarsızlıklar var hangi taraf olduğu çıkmamış ama biriniz birşeyler saklıyor ya da saklamış..

Sorunda buradan kaynaklanıyor sanırım..

canım özelden sana msj atmıştım ben çok oldu hatta unuttun galiba banada bakar mısın??

choles'in yorumu..

Sanırım geçmişte evliliğinize bir bayan musallat olmuş. Siz onu bir arkadaşınızın da yardımıyla hayatınızdan çıkarmışsınız. Fakat yaşananların verdiği üzüntüyü uzun süre üzerinizden atamamışsınız.

Bu kadar çabanın, mücadelenin sonunda yinede hakettiğiniz karşılığı pek almış değilsiniz. Bir hatanızı fark etmişsiniz sanırım ve size zarar vermeden düzeltmişsiniz / düzelteceksiniz..

Gelecekte eşinizin biriyle ilişkisi olduğu çıkmış. Ve siz bir karar vermek zorunda kalacaksınız. Verdiğiniz karar ilerisi için doğru bir karar olacak ve bu yaşananların sonunda pek fazla önemsemediğiniz birinin size karşı olan dürüst, içten ve derin aşkını takdir edip ona bir şans vereceksiniz.

Yaşadıklarınız sizi bir süre bunalıma sürekleyecek yalnızlık ve yaşamdan uzaklaşma gözüküyor.

- Falda çıkanlar çok netti o yüzden başka türlü yorumlayamadım. Bende şaşkınım. Tabi ki bu sadece bir fal ve fallar yaptıklarımızla değişikliğe uğrar. -

Son düzenleme:
Ceylin1717 canım işte bu yüzden konuyla ilgili bir iki bişey söyleyin diyorum. Anlatsaydın yorumu çok daha farklı olabilirdi.

Yinede hatırladığım kartları hatırladığım kadarıyla tekrar yorumlayabilirim. Çünkü kısa aralıklarla fal açılımı doğru sonuçlar vermeyebiliyor.

Aranızdaki durumda ters yol kartı vardı bunu yollarınızın ayrıldığına yada ayrılmakla hata ettiğinize yorulabilir.

Hayalkırıklığına uğradığınız çıkmıştı..

Onun size ulaşabilme imkanı var mı bilmiyorum eğer yoksa bundan şikayetçi şuan.

Geri kalanı 2 şekilde yorumlanabilir. Çünkü falın bütününü hatırlayamadığım için orda olan bir kartın yorumunda kesin karar veremiyorum şuan.

Eğer ailevi problemleri varsa şuan onları halletmiş ve size ulaşmayı düşünüyor. Ve size ayrılırken bir konuda yalan söylemiş.

İkinci ihtimalse ailevi problemler konusu yalan olabilir. Sonuç kartında taraflardan birinin yalan söylediği çıkmıştı fakat falı bilgilere göre tekrar yorumladığımızda o ailevi sorun konusu, dağılan bir ailenin -yani ilişki- tekrar toparlanması olarak değişiklik gösterebilir. Ve size ulaşma isteği sabit kalıyor fakat ulaşamıyor.​

Son düzenleme:
Ceylin1717 canım işte bu yüzden konuyla ilgili bir iki bişey söyleyin diyorum. Anlatsaydın yorumu çok daha farklı olabilirdi.

Yinede hatırladığım kartları hatırladığım kadarıyla tekrar yorumlayabilirim. Çünkü kısa aralıklarla fal açılımı doğru sonuçlar vermeyebiliyor.

Aranızdaki durumda ters yol kartı vardı bunu yollarınızın ayrıldığına yada ayrılmakla hata ettiğinize yorulabilir.

Hayalkırıklığına uğradığınız çıkmıştı..

Onun size ulaşabilme imkanı var mı bilmiyorum eğer yoksa bundan şikayetçi şuan.

Geri kalanı 2 şekilde yorumlanabilir. Çünkü falın bütününü hatırlayamadığım için orda olan bir kartın yorumunda kesin karar veremiyorum şuan.

Eğer ailevi problemleri varsa şuan onları halletmiş ve size ulaşmayı düşünüyor. Ve size ayrılırken bir konuda yalan söylemiş.

İkinci ihtimalse ailevi problemler konusu yalan olabilir. Sonuç kartında taraflardan birinin yalan söylediği çıkmıştı fakat falı bilgilere göre tekrar yorumladığımızda o ailevi sorun konusu, dağılan bir ailenin -yani ilişki- tekrar toparlanması olarak değişiklik gösterebilir. Ve size ulaşma isteği sabit kalıyor fakat ulaşamıyor.​

canım aradan 1-2 gün gectikden sonra bana tekrar bakarmısın canım persembe gnü dogum gnüm onun beni ogün arayıp aramicagnı cok merak ediyorum bana ulaşabilme durumu var ama o aramak isteyıpde telefonu elinde saatlerce tutan ve karar veremeyen bir insan belkide hep aramaya kalktı beni arayamadı bilemiyorum :( evet ben hic inanmamıştım ailesinle ilgili mazeret gösterdiginde bana bunu dediğinde inanmadım hic ve en kötüsü benden ayrıldıktan sonra birdaha ceyline asla dönmicem evlenrsem bile bu ceylin olmicak asla demiş arkdaşlarıma :(:( bunlarda yalandr umarım ben yalan söylemediğime göre o yalan söyledi canım sonuc kartında öyle cıkmış ya evet onların ailesi dağıılmştı yani herkez biyerlerde ailesinde peki bana ulaşamicakmı hic yani barışmamız zormu canım :14:

Not -III- : Lütfen tekrar belirtiyorum konuda sadece benim fal yorumum ve karşılığında tercih ederse fal baktığım kişinin falına yorumu bulunsun istiyorum.

Extra herhangi birşey yazmayın lütfen !

Bu rica mı dikkate almayan kullanıcılara tercihen fal bakımı yapmayacağım..

canım aradan 1-2 gün gectikden sonra bana tekrar bakarmısın canım persembe gnü dogum gnüm onun beni ogün arayıp aramicagnı cok merak ediyorum bana ulaşabilme durumu var ama o aramak isteyıpde telefonu elinde saatlerce tutan ve karar veremeyen bir insan belkide hep aramaya kalktı beni arayamadı bilemiyorum :( evet ben hic inanmamıştım ailesinle ilgili mazeret gösterdiginde bana bunu dediğinde inanmadım hic ve en kötüsü benden ayrıldıktan sonra birdaha ceyline asla dönmicem evlenrsem bile bu ceylin olmicak asla demiş arkdaşlarıma :(:( bunlarda yalandr umarım ben yalan söylemediğime göre o yalan söyledi canım sonuc kartında öyle cıkmış ya evet onların ailesi dağıılmştı yani herkez biyerlerde ailesinde peki bana ulaşamicakmı hic yani barışmamız zormu canım :14:

Kısa aralıklarla ilişki açılımı yapamam ama, üç kartlık soru bakımı yaptım.

Seninleyken mutluymuş fakat bir yolculuğu sırasında veya tesadüfen bir ortamda seninle ilgili bir şey öğrenmiş ve bu onu hayalkırıklığına uğratmış.

Seninle ilgili yanlış düşüncelere kapılmış.

Ama sanırım yavaş yavaş yanlış düşündüğünü fark ediyor. O da mutlu görünmüyor ama dış etkenler engel oluyor.

Onun hakkında hiç olumsuz konuştun mu bilmiyorum ama sevdiği birinden duymuş bunu. Bayan sanırım.

Size ulaşmayı denemiş, yada deneyecek yine biri engel olmaya çalışacak.

Kısa aralıklarla ilişki açılımı yapamam ama, üç kartlık soru bakımı yaptım.

Seninleyken mutluymuş fakat bir yolculuğu sırasında veya tesadüfen bir ortamda seninle ilgili bir şey öğrenmiş ve bu onu hayalkırıklığına uğratmış.

Seninle ilgili yanlış düşüncelere kapılmış.

Ama sanırım yavaş yavaş yanlış düşündüğünü fark ediyor. O da mutlu görünmüyor ama dış etkenler engel oluyor.

Onun hakkında hiç olumsuz konuştun mu bilmiyorum ama sevdiği birinden duymuş bunu. Bayan sanırım.

Size ulaşmayı denemiş, yada deneyecek yine biri engel olmaya çalışacak.

ne olabilirki benimle ilgili duyduğu :( evet olumsuz konuştum hep onun şerefsiz oldugunu fln vb. bunun gibi birsürü sey söyledim ayrıldıktan sonra sinirmden haketti oda bunları 2-3 kez söyledim birdahada demedim birşey bakalım bana ulaşabilecek mi cok istyorm yarın aramasını beni :( :14: teşkkrederm buarada cok zahmet oldu sizede

ne olabilirki benimle ilgili duyduğu :( evet olumsuz konuştum hep onun şerefsiz oldugunu fln vb. bunun gibi birsürü sey söyledim ayrıldıktan sonra sinirmden haketti oda bunları 2-3 kez söyledim birdahada demedim birşey bakalım bana ulaşabilecek mi cok istyorm yarın aramasını beni :( :14: teşkkrederm buarada cok zahmet oldu sizede

Ne demek canım (:

turkuaz01'in yorumu..

Herşey yolunda gidecek. Hastalığınız ne bilmiyorum ama burda ölüme karşı zafer kazanma çıkmış.

Fakat etrafınızda sürekli moralinizi bozan biri var onu uzaklaştırmanızı tavsiye ederim.

Herşey iyiye gidecek demiştim. Sağlığınızla birlikte hayatınızda da herşey iyiye gidecek. İşinizde yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Bir ihtimal seyahat gözüküyor. Sizi mutlu edecek değişimler olacak.

choles'in yorumu..

Sanırım geçmişte evliliğinize bir bayan musallat olmuş. Siz onu bir arkadaşınızın da yardımıyla hayatınızdan çıkarmışsınız. Fakat yaşananların verdiği üzüntüyü uzun süre üzerinizden atamamışsınız.

Bu kadar çabanın, mücadelenin sonunda yinede hakettiğiniz karşılığı pek almış değilsiniz. Bir hatanızı fark etmişsiniz sanırım ve size zarar vermeden düzeltmişsiniz / düzelteceksiniz..

Gelecekte eşinizin biriyle ilişkisi olduğu çıkmış. Ve siz bir karar vermek zorunda kalacaksınız. Verdiğiniz karar ilerisi için doğru bir karar olacak ve bu yaşananların sonunda pek fazla önemsemediğiniz birinin size karşı olan dürüst, içten ve derin aşkını takdir edip ona bir şans vereceksiniz.

Yaşadıklarınız sizi bir süre bunalıma sürekleyecek yalnızlık ve yaşamdan uzaklaşma gözüküyor.

- Falda çıkanlar çok netti o yüzden başka türlü yorumlayamadım. Bende şaşkınım. Tabi ki bu sadece bir fal ve fallar yaptıklarımızla değişikliğe uğrar. -

Aaaa çok şaşırdım. Ben de konu başlığını yeni görüp az önce mesaj attım. Fal yorumu ilginç ve olumsuz çıkmış. Evet bayan musallat oldu ama ailesindeki bayanlar. Ben eşimin başkasıyla ilişkisi olduğunu mu öğrenice kara verceğim? Bu o zaman yakın bir sürede olmalı. 40 gündür eşimden ayrıyım da. Biz birleşmeden boşanacak mıyız? Yoksa birleştikten sonra mı başkasıyla olacak? Açıkcası bu ay da haber çıkmazsa eşimden ben boşanacağım çok fazla beklemeden Şimdlik kararım bu. Falım çok kötü ya. Yeni verdiğim bilglere göre bir daha bakar mısın rica etsem? Canım sıkıldı. Bütün olumsuzluklar beni mi bulur anlamadım gitti:5::5::5::5::5:

Back
X