Katina-İlişki Açılımı

xx_9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
1.363
1.504
123
İstanbul
Karşılıklı Katina açılımları çalışabileceğimiz kişiler gelirse ve onlarla açılımlar ve kombinasyonlar üstüne konuşup karşılıklı açılım yapabilirsek sevinirim. Ben bu aralar özellikle ilişki açılımları üstüne çalışmaya başladım, oldukça kuvvetli ve her şeyi ortaya seren bir açılım.
Sadece "bana da fal bak" diye gelenler gelmesin lütfen.

ben biliyorum ilişki açılımını genelde onu kullanıyorum .

sen bi ara tarot bakıyordun bana
sanırım tarottu yada iskambilmiydi...
vhalla iyidin oldukça
katina konusunda canın istedikçe üstümde deney yapabilirsin :) hayır demem :)
canım önce tarot bakıyordum sonra katinaya başladım bir ara da iskambil baktım ama ona devam etmedim. . peki bakayım sana saç ten göz rengini burcunu yaz eğer ilişkin varsa sevgilinin bilgilerini de yaz

canım önce tarot bakıyordum sonra katinaya başladım bir ara da iskambil baktım ama ona devam etmedim. . peki bakayım sana saç ten göz rengini burcunu yaz eğer ilişkin varsa sevgilinin bilgilerini de yaz
sevindim ya :)
kumral yeşil gözlü beyaz tenliyim zayıfım biraz burcum kova....
eşim esmer kahve göz koyu kumral kıvırcık saç oğlak burcu

canım eşin konuşkan biri galiba bir şeye de taktımı diretiyor sanırım çok konuşup seni ikna etmeye çalışan biri sanırım.sanki kocan seni çok seviyor ve bu yüzden senin sosyalleimeni istemiyor.çalışıyormusun belki de çalışmanı istemiyor emin olamadım.aranızdaki bu konularda konuşup bir sonuca varacaksınız belki de konuşmuşsunuzdur.kocanın beklediği bir haber ver yakında bu konu sonuçlanacak.canım senin tarafına baktığımda ise sen kocanı çok seviyorsun o da seni çok seviyor fakat sizi mutsuz eden bazı şeyler var ve sen bunları daha çok takıyorsun ama ne olursa olsun sizin bu sorunlarınız aşılmayacak şeyler değil ve bence siz bunları aşacaksınız.burada en önemli şey birbirinize karşılıklı olan sevginiz bağlılığınız.
bunlar çıktı canım.

canım sen fal bakabiliyorsan sende bana bişeyler sallayabilirsen hayır demem bu arada

çalışma konusunda evet...yani daha zamanı var ona ama şimdiden konuyu açınca şakayla karışık takılıyor bende orda çalışıcam diye...aslında free rahat takılı belli etmez kısıtlamaz gibi görünuyor
ama şuan zaten öyle bir ortam yok
olunca görücez :)...emeğine sağlık
zahmetin için teşekkürler :)

işimle ilgili çekersen sevinirim
bir özgüven sorunu veya yapamam
baş edemem söz konusu...
hedefin mi çok bambaşka yoksa sadece ruhsal bir durum mu...çünkü inancını kaybetmişsin kartına göre ve diyor ki
başta kendine inanmalısın,kendine inan ve yolun açılacak...üstesinden gelemdiğin şey her neyse inancın sayesinde yolun açılmış olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…