Katina-İlişki Açılımı

sağol canım sadece hevesim kırılıyor

aslında şöyle işyerindeki bazı kişiler benimle uğraşıyorlar bende onlarla anlaşmaya çalışmıyorum bu da ister istemez sorun oluyor bunlardan biri de bizden sorumlu bayan.

aslında şöyle işyerindeki bazı kişiler benimle uğraşıyorlar bende onlarla anlaşmaya çalışmıyorum bu da ister istemez sorun oluyor bunlardan biri de bizden sorumlu bayan.
ben bir erkek enerjisi hissetim ama...kim o ?

ben bir erkek enerjisi hissetim ama...kim o ?
erkek enerjisini bilemiyorum işle ilgili kimse gelmedi aklıma .eski sevgilim var ama onun işle alakası yok ve aslında zaten eski sadece arada aklıma gelince beni olumsuz etkiler

O nasl bisey ki yeni duydum...iliskiyi kurtarırmı..

bu arada bu bahsettiğim ilişki açılımı şöyle, ben de başka bir siteden gördüm, kime ait olduğunu bilmiyorum ama son zamanlrda bunu kullanıyorum. isteyenler deneyebilirler.

1. kart: aralarındaki durum
2. kart: erkekten kadına (erkeğin, aralarındaki durumda payı, tutumu, duruşu, etkisini ifade ediyor diyebiliriz bu kart için)
3. kart: kadından erkeğe (bu kart için de kadının aralarındaki durumda payı, tutumu, duruşu, etkisini ifade ediyor diyebiliriz)
4. kart: erkeğin içine attıkları/sakladıkları
5. kart: kadının içine attıkları/sakladıkları
6. kart: erkeğin şu anki hisleri
7. kart: kadının şu anki hisleri
8. kart: erkeğin amacı/isteği
9. kart: kadının amacı/isteği
10. kart: erkeğin gündemindeki mesele
11. kart: kadının gündemindeki mesele
12. kart: sonuç

bunları kompoze edeceğiz.

yani eski sevgilim zayıftır ama yanakları dolgundur eğer o ise. yani hayatıma yeni biri girmediğinden ister istemez arada hatırlayınca canım sıkılır . iş hikaye değil yani aslında şöyle borcum olduğu için çalışmalıyım ve ayrıca boş kalmak istemiyorum çünkü boş kaldığımda gereksiz şeylere kaffamı takıp gereksiz şeylerle meşgul oluyorum bu da beni kötü etkiliyor

yani eski sevgilim zayıftır ama yanakları dolgundur eğer o ise. yani hayatıma yeni biri girmediğinden ister istemez arada hatırlayınca canım sıkılır . iş hikaye değil yani aslında şöyle borcum olduğu için çalışmalıyım ve ayrıca boş kalmak istemiyorum çünkü boş kaldığımda gereksiz şeylere kaffamı takıp gereksiz şeylerle meşgul oluyorum bu da beni kötü etkiliyor

anladım...ama bir erkek enerjisi var seni mutsuz eden...belki ex belki de iş yerinden
henüz bilmediğin biri sen sadece kendine güven ve sabırla bekle...:)

bende bakıyorum katina karsılıklı bakmak isteyenler bakısalım :)

kızlar ben fal bakmayı filan bilmem ama bana bakar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…