- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
aslında olumsuzu olumlu anlatan kartlarya bu melek kartlarında hiç olumsuz birşey çıkmıyor dimi kartlar bende yokta öyle mi
sağol canım sadece hevesim kırılıyorbir özgüven sorunu veya yapamam
baş edemem söz konusu...
hedefin mi çok bambaşka yoksa sadece ruhsal bir durum mu...çünkü inancını kaybetmişsin kartına göre ve diyor ki
başta kendine inanmalısın,kendine inan ve yolun açılacak...üstesinden gelemdiğin şey her neyse inancın sayesinde yolun açılmış olucak...
anladım canım çok sağolaslında olumsuzu olumlu anlatan kartlar
yolu göstererek...
aslında şöyle işyerindeki bazı kişiler benimle uğraşıyorlar bende onlarla anlaşmaya çalışmıyorum bu da ister istemez sorun oluyor bunlardan biri de bizden sorumlu bayan.bir özgüven sorunu veya yapamam
baş edemem söz konusu...
hedefin mi çok bambaşka yoksa sadece ruhsal bir durum mu...çünkü inancını kaybetmişsin kartına göre ve diyor ki
başta kendine inanmalısın,kendine inan ve yolun açılacak...üstesinden gelemdiğin şey her neyse inancın sayesinde yolun açılmış olucak...
işte bu,buna fırsat vermemelisinsağol canım sadece hevesim kırılıyor
ben bir erkek enerjisi hissetim ama...kim o ?aslında şöyle işyerindeki bazı kişiler benimle uğraşıyorlar bende onlarla anlaşmaya çalışmıyorum bu da ister istemez sorun oluyor bunlardan biri de bizden sorumlu bayan.
evet canım biliyorum zaten bunun için yapıyorlar bende dua ediyorum inşallah hakkıızda hayırlısı olurişte bu,buna fırsat vermemelisin
kendine güven sen...bir saniye dahi
hevesini kırma...
erkek enerjisini bilemiyorum işle ilgili kimse gelmedi aklıma .eski sevgilim var ama onun işle alakası yok ve aslında zaten eski sadece arada aklıma gelince beni olumsuz etkilerben bir erkek enerjisi hissetim ama...kim o ?
yani olumlu mu olumsuz mu işyerinde bir arkadaşım var onunla iyi anlaşıyorumben bir erkek enerjisi hissetim ama...kim o ?
erkek enerjisini bilemiyorum işle ilgili kimse gelmedi aklıma .eski sevgilim var ama onun işle a/QUOTE]
?zayıfça ,yanakları fazla dolgun olmayan bir erkek...aslında temel o...yani belkide
iş falan hikaye...içten bir yerde mutsuzluğunun kaynağı o...
anladım...ama bir erkek enerjisi var seni mutsuz eden...belki ex belki de iş yerindenyani eski sevgilim zayıftır ama yanakları dolgundur eğer o ise. yani hayatıma yeni biri girmediğinden ister istemez arada hatırlayınca canım sıkılır . iş hikaye değil yani aslında şöyle borcum olduğu için çalışmalıyım ve ayrıca boş kalmak istemiyorum çünkü boş kaldığımda gereksiz şeylere kaffamı takıp gereksiz şeylerle meşgul oluyorum bu da beni kötü etkiliyor
tamam canım öyle yapıcam çok sağolanladım...ama bir erkek enerjisi var seni mutsuz eden...belki ex belki de iş yerinden
henüz bilmediğin biri sen sadece kendine güven ve sabırla bekle...:)
iç bi kayfe bakayımAyip ediyorsun be dostum, sen bir baksan falima, sezgilerin oyle acilacak ki sen bile inanamicaksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?