Katina & Tarot & Kahve Falı

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
Merhaba kızlar bu üç falada bakabiliyorum yalnız karşılıklı olmak kaydıyla.
bana bakacak olanlar doğum bilgilerini ve sorularını yazsınlar yeterli.
Ayrıca detaylı fal bakımı istiyorum gerçekten bilenler için balık var,bebek var düşman var gibi değil anlayışınız için teşekkürler. :)

Eklentiler

• DSC_0003.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 124
  • DSC_0004.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 125
  • DSC_0007.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 116
  • DSC_0006.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 108
  • DSC_0008.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 91
Çok çelişkili bi hal içindesin sen. Çok düşünüyorsun bazen çok karamsar oluyorsun.
Balıkların var ama onlarda kapalı yerlerde sadece bir balığın açık yerde falın biraz kapalı çıkmış.
Yani yakında karşına birkaç tane seçenek çıkacak, doğru olanı seçersen rahatlayacaksın.
Yoksa için biraz daha sıkılacak.
Bir mahkeme, dava gibi birşey var. Bununla uğraşıyorsunuz yada uğraşacaksınız.
Bu her neyse bunun sonucu uzayacak biraz. Ama sonunda lehinizine olabilir.
Sen çok şanslı birisin sanırım. Kendi hanenin dışında bir hane daha var.
Bir gözaydının var. Sanırım evlilik gibi birşey bu. Tam çözemedim.
Önünde çok ayrımlı yolların var. Bütün ayrımların temiz ve ferah.
Bu yolların sonunda hepside güzel temiz bir eve çıkıyor.
Güzel sonlu yolların çıkacak karşına. Hatta yakın bir zaman içerisinde olacak bu.
İşle ilgili veya okulla ilgili onu yoramıyorum ani bir yükseliş yaşayabilirsin.
Sanki hane içinde hanenin lideri senmişsin gibi çıkmış.
Haneyi resmen koruma altına almışsın.
Her işe sen koşuyorsun, dostlarına bile koşuyorsun.
Buda biraz seni yoruyor ama sen yinede mutlu oluyorsun bunlardan dolayı.

konusmak istedigin biri var ya$cada size oranla büyük gibi görünüyor ama aranizda sanki bir dzvar engel gibi bisey var
iletisime gecmenizi engelliyor
siz zamaninda cok emek vermissiniz bir is konusunda cok ugrasmissiniz halende ugrasiyorsunuz ama aklinizdada bu bey kalmis ama öyle bir durumdasiniz ki sanki zit yerlerdesiniz
bayan bir arkadasinizla derstleseceksiniz
ardindan sonraki bir zaman diliminde bu bey ile ba$baäa bir konusma görünüyor
fakat siz sonrasinda yine yanlizsiniz
sizin hayatinizdaki bu karisiklik gecmisten kalma olaylara dayaniyor ve bazi alakasiz insanlar olaylarin akisini degistirmis
tabakta mutlu görüsmeler ve bulusmalar görnüyor 7 ye dikkat cekilmis ne yakin ne uzak ama bazi baslangiclar olabilir bu 7 vadeli bir durumdan sonrada olabilir aile kurma konusunda ilk adimlar gibi sanki

kızlar fallarınızı cok begendim sorularınızı ve bilgilerinizi sevdiğiniz biri varsa onunda dogum bilgileriyle yazın falınıza bakayım

kızlar fallarınızı cok begendim sorularınızı ve bilgilerinizi sevdiğiniz biri varsa onunda dogum bilgileriyle yazın falınıza bakayım
sevdigim biri yok ama hoslandigim diyelim tam olarak öyle olmasada :) ben 28 yasindayim aslan burcuyum oda 31 yasinda koc burcu bu is olur mu :) tanismiyoruz da onu ekliyim

canım sana tarot yorumlayım mı ? kart çek bana gönder.
olur canım sende bana bilgilerini ver kartım bu
1-kılıç beşlisi
2-tılsım kralı
3-kupa prensi ters
4-kılıç altılısı ters
5-kupa sekizlisi
6-kılıç sovalyesi
7-kuvvet ters

sevdigim biri yok ama hoslandigim diyelim tam olarak öyle olmasada :) ben 28 yasindayim aslan burcuyum oda 31 yasinda koc burcu bu is olur mu :) tanismiyoruz da onu ekliyim
Sen birisine gerçekten gönlüünü kaptırıcaksın ama bu o kişimi bilemicem net cıkmamıs.Aranızda cinsel anlamda yogun cekicilik olabilir sizi bir araya getiren baska kisiler olucak.Ayrıca gecmisten hiç ihtimal vermediğin birisiyle karsılasman var yeniden alevlenebilir ustunu oyle bir cizmissinki geri dönmüyorsun.Bu sordugun kişininde acayip takıntısı var beraber oldugu kisileri cok sıkıyor ve siddete meyilli.Bu erkek bir yere gidiyo uzun süreliğine sizin ilişkiniz olmayabilir olsada kısa sürebilir

1-kılıç beşlisi
2-tılsım kralı
3-kupa prensi ters
4-kılıç altılısı ters
5-kupa sekizlisi
6-kılıç sovalyesi
7-kuvvet ters
Geçmişte herşeyi bırakıp gitme isteği olmuş. Nereye olsa giderim ama ne yapacağını nereye gidecegini bilemiyorsun. Hava grubu bir adamla ilişki ters gitmiş sanki. Ilişki güç kaybına uğramış. Zorlamış seni bu nedenle bırakma istegi olmuş hava grubu adamın. Gelecekte tartışma olabilir. Dikkat edin. Toprak grubu bir adamla yine aranızda soguk rüzgarlar esebilir. Buna rağmen yara alsanda bırakıp gitmeyeceksin. İlişki için mücadele edeceksin.

1-kılıç beşlisi
2-tılsım kralı
3-kupa prensi ters
4-kılıç altılısı ters
5-kupa sekizlisi
6-kılıç sovalyesi
7-kuvvet ters
Canım ben boğa burcuyum. O ise koç ne çıkacak merak ediyorum.

tesekkür ederim yazamadimda gecen gün cepten girince problem oluyor bazen

keşke bilseydim bende baktırırdım o zaman

canım sen kısa saclısın ama kapalımısın bilmiyorum böyle bi sal atmıssın sacına ve o an evlenme teklifi geliyo sana.bi H harfi var.dedigm gibi sana evlilik var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/falimi-yorumlarmsnz-rica-ediyorumm.801340/ yorumlarmısn bide katina bakar mısın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…