konusmak istedigin biri var ya$cada size oranla büyük gibi görünüyor ama aranizda sanki bir dzvar engel gibi bisey varMerhaba kızlar bu üç falada bakabiliyorum yalnız karşılıklı olmak kaydıyla.
bana bakacak olanlar doğum bilgilerini ve sorularını yazsınlar yeterli.
Ayrıca detaylı fal bakımı istiyorum gerçekten bilenler için balık var,bebek var düşman var gibi değil anlayışınız için teşekkürler. :)
canım sana tarot yorumlayım mı ? kart çek bana gönder.kızlar fallarınızı cok begendim sorularınızı ve bilgilerinizi sevdiğiniz biri varsa onunda dogum bilgileriyle yazın falınıza bakayım
sevdigim biri yok ama hoslandigim diyelim tam olarak öyle olmasada :) ben 28 yasindayim aslan burcuyum oda 31 yasinda koc burcu bu is olur mu :) tanismiyoruz da onu ekliyimkızlar fallarınızı cok begendim sorularınızı ve bilgilerinizi sevdiğiniz biri varsa onunda dogum bilgileriyle yazın falınıza bakayım
olur canım sende bana bilgilerini ver kartım bucanım sana tarot yorumlayım mı ? kart çek bana gönder.
Sen birisine gerçekten gönlüünü kaptırıcaksın ama bu o kişimi bilemicem net cıkmamıs.Aranızda cinsel anlamda yogun cekicilik olabilir sizi bir araya getiren baska kisiler olucak.Ayrıca gecmisten hiç ihtimal vermediğin birisiyle karsılasman var yeniden alevlenebilir ustunu oyle bir cizmissinki geri dönmüyorsun.Bu sordugun kişininde acayip takıntısı var beraber oldugu kisileri cok sıkıyor ve siddete meyilli.Bu erkek bir yere gidiyo uzun süreliğine sizin ilişkiniz olmayabilir olsada kısa sürebilirsevdigim biri yok ama hoslandigim diyelim tam olarak öyle olmasada :) ben 28 yasindayim aslan burcuyum oda 31 yasinda koc burcu bu is olur mu :) tanismiyoruz da onu ekliyim
Geçmişte herşeyi bırakıp gitme isteği olmuş. Nereye olsa giderim ama ne yapacağını nereye gidecegini bilemiyorsun. Hava grubu bir adamla ilişki ters gitmiş sanki. Ilişki güç kaybına uğramış. Zorlamış seni bu nedenle bırakma istegi olmuş hava grubu adamın. Gelecekte tartışma olabilir. Dikkat edin. Toprak grubu bir adamla yine aranızda soguk rüzgarlar esebilir. Buna rağmen yara alsanda bırakıp gitmeyeceksin. İlişki için mücadele edeceksin.olur canım sende bana bilgilerini ver kartım bu
1-kılıç beşlisi
2-tılsım kralı
3-kupa prensi ters
4-kılıç altılısı ters
5-kupa sekizlisi
6-kılıç sovalyesi
7-kuvvet ters
Canım ben boğa burcuyum. O ise koç ne çıkacak merak ediyorum.olur canım sende bana bilgilerini ver kartım bu
1-kılıç beşlisi
2-tılsım kralı
3-kupa prensi ters
4-kılıç altılısı ters
5-kupa sekizlisi
6-kılıç sovalyesi
7-kuvvet ters
tesekkür ederim yazamadimda gecen gün cepten girince problem oluyor bazenSen birisine gerçekten gönlüünü kaptırıcaksın ama bu o kişimi bilemicem net cıkmamıs.Aranızda cinsel anlamda yogun cekicilik olabilir sizi bir araya getiren baska kisiler olucak.Ayrıca gecmisten hiç ihtimal vermediğin birisiyle karsılasman var yeniden alevlenebilir ustunu oyle bir cizmissinki geri dönmüyorsun.Bu sordugun kişininde acayip takıntısı var beraber oldugu kisileri cok sıkıyor ve siddete meyilli.Bu erkek bir yere gidiyo uzun süreliğine sizin ilişkiniz olmayabilir olsada kısa sürebilir
canım sen kısa saclısın ama kapalımısın bilmiyorum böyle bi sal atmıssın sacına ve o an evlenme teklifi geliyo sana.bi H harfi var.dedigm gibi sana evlilik var.Merhaba kızlar bu üç falada bakabiliyorum yalnız karşılıklı olmak kaydıyla.
bana bakacak olanlar doğum bilgilerini ve sorularını yazsınlar yeterli.
Ayrıca detaylı fal bakımı istiyorum gerçekten bilenler için balık var,bebek var düşman var gibi değil anlayışınız için teşekkürler. :)
günceldir
tamam canım bakalim burdaysan bana dogum bilgilerini verebilrsin ve sorularını sormak istersen sorBana katina bakar misiniskambil kahve bakabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?