kesinlikle katılıyorum kartların sizi seçmesi gerek kartlar arası ilişkiyi kurabilmek çok zor ..sen hangi açılımlarla bakıyosun canım kendine ben şimdilik sadece kendime bakıyorum yanlış bişey yapmamak için tadridna ya yanaşmadım daha mesela :))
5 ten bire açılım yapıyorum canım.5 ten 1e azalarak diziyorum yani 1-5-4-3-2-1
Stars
You will shine like the shining stars in the sky. People are happy talking to you, listening to you and looking at you. You have gifts and you give your charm freely to the ones that surround you. Your skills are recognized and competition fades away in your presence. You win the person you love.
The Koran
The Koran bestows spiritual gifts. Mysticism. This card stands for a great, deep secret that brings relief. You understand things that were beyond your comprehension. Life reveals its secrets and maybe you realize that you have not been looking in the right places so far. The Koran brings you enlightenment. It gives you the ability to perceive what it is that you really want.
The Ruby of Fire
Great love, mutual feelings, intercourse.
siin için büyük bir aaşk görüyorum,tutkulu bir aşk... eğer evliyseniz her anlamda uyumlusunuz eşinizle.
değilseniz böyle bir eşiniz olacak. manevyata çok önem veriyorsunuz,sizin için ne istediğiniz değil kurallar önemli
yeter ki kuralları çiğnemeyin. başınıza gele bi olumsuzluk var başa çıkamamışsınız kader diyip geçmişsiniz.birisi hakkınıza girmiş...bu birdedikodu olabilir, sanki maddi bir şeyde var,
çok üzülmüşsünüz.üzülmeyin çok büyük bir ferahlık görünüyor size.... bi miktar parada geçcek elinize...sizin hakkınızda konşp,sizi karalayan kiişininde yalanı ortaya çıkacak sabredin.
bir dava mı açtınız? ne bileyim belki kendi kafanızdan yargılıyorsunuz bir şeyleri...umduğunuz gibi sonuçlanacak uğraşmaya değecek
sevgiyi kazanacaksınız,işinizde iyi bir konuma geleceksiniz
büyük bi sıkıntı görünüyor. bu her neyse büyük bi acı yaşamışsınız ya da yaşyacaksınız...hiç üzülmeyin zaman zaman umudnzu yitirsenizde sonunuz aydınlk
büyük bir başarı var.iş-okul? alnında ilerleyeceksiniz ama zamanı var.sabredin azcık inanın zafer sizin olacak
siz çok harreketlisinniz,yılmadan çalışan siz emeğinizin karşılığını alıyorsunz ama dikat bir rakibiniz var bu bir bayan...gülümsüyor ama aldanmayın ve planlarınızdan bahsetmeyin
ortak bir projeniz mi var,yoksa bi olayda yarışıyorsnz terfi mi söz konusu? çok dikkat edin bu kadına.üzülen siz olursunuz
bu kadar çok düşünmeyin her şeyi,rahatlayın azcık....sevdiğiniz kişi sizi aldattı mı,yoksa platonik bi aşk mı
başarıya ulaşacaksınız hayatta ama biraz daha sabır
Aral (Pasha of the Emerald)
Laziness. Total denial without any reason. He keeps secrets that will come to light if the surrounding cards favour it. He will easily betray you. The card on his right shows the cause for his betrayal. Also, a fight between brothers.
At the end, you shall appreciate a deep, true and sincere love from the person that you love, even if you have to pass through many problems
The Gardens
You shall go to a feast, a party, a joyous meeting, or you shall make a new, important meeting, that will prove to be good for you. It will be a loyal and long term relationship. The card also means that the person that you love wishes to meet you.
The Clouds
Fear and anger. Ferociousness. Dark clouds bring panic. Insecurity and anxiety that you do not know where they may lead you. Things are difficult, dark. This card reverse is a herald of a stormy, troubled period, difficult to withstand. Problems and worries, fear.
çeviricek olan var mııı şimdiden çook tşkkür ediorum
bir şey için çok korkuyorsunuz ve çok öfkelisiniz.biraz sorunlu ve fırtınalı bir döneme gireceksiniiz.kardeşleriniz veya akrabalarınız arasında bi sorun görünüyor
maddi mi nedir,miras paylaşımı mı yoksa...sabredin
aslında siz artık bu şeyi istemiyorsunuz ama iş inada binmiş
ama güzel bi aş görünüyor.evliyseniz mutuluğunuz artacak,bekarsanız sorunlarınızı aşıp evleneceksiniz hemde güzelbi düğünle
ya siz biraz şey diyorsunuz şu olayı halledeym öyle v.s. böyle yapmayın inanın böyle yaparak kaybediyorsunuz
eğer dediğim gibi yaparsanız mutluluk kaçınılmaz olacak
güzel bi aşk var