Katina'nın Deste Falını Deneyin Bir de !!

The Great Diamond

The Diamond outshines all other gemstones and foretells the accumulation of goods. Gold, money, wealth.

The Opium

You will overcome and forget the unpleasant things that you have gone through. You may go through a lot, but new situations will make you forget. You shall find peace. The Opium says that time is on your side. No matter how much you hurt now, the conditions will become better, the situation will heal. This card appearing on another person of the Deste cards symbolizes strong addictions. Alcohol, gambling and drugs.

Tree

Good health and strength. If this card appears, the predictions are positive. The card also stands for healing, for a fine birth, also for recovery. Should it appear next to a love card, and then it symbolizes a healthy relationship with deep, strong roots. No difficulty will bend it. Next to a love card, it also means that you companion loves you deeply.

benimkinide yorumlar mısınz zahmet olmazsa?

Son düzenleme:
katina oldukça zor bi faldır.sadece kartların anlamlarını bilmek yetmez

falcının hisleri ve deneyimleride önemlidir

tarottan çok farklıdır katina destesi.eğer tam anlamıyla biliyorsanız kesin çıkar

ama dediğim gibi.kartların anlamlarını bilmek yetmez.

his ve deneyim önemli.ilgilenen olursa bakarım

ama sadece resimlerini ekleyin:)

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum kartların sizi seçmesi gerek kartlar arası ilişkiyi kurabilmek çok zor ..sen hangi açılımlarla bakıyosun canım kendine ben şimdilik sadece kendime bakıyorum yanlış bişey yapmamak için tadridna ya yanaşmadım daha mesela :))

katina oldukça zor bi faldır.sadece kartların anlamlarını bilmek yetmez

falcının hisleri ve deneyimleride önemlidir

tarottan çok farklıdır katina destesi.eğer tam anlamıyla biliyorsanız kesin çıkar

ama dediğim gibi.kartların anlamlarını bilmek yetmez.

his ve deneyim önemli.ilgilenen olursa bakarım

ama sadece resimlerini ekleyin:)

Stars

You will shine like the shining stars in the sky. People are happy talking to you, listening to you and looking at you. You have gifts and you give your charm freely to the ones that surround you. Your skills are recognized and competition fades away in your presence. You win the person you love.

The Koran

The Koran bestows spiritual gifts. Mysticism. This card stands for a great, deep secret that brings relief. You understand things that were beyond your comprehension. Life reveals its secrets and maybe you realize that you have not been looking in the right places so far. The Koran brings you enlightenment. It gives you the ability to perceive what it is that you really want.

The Ruby of Fire

Great love, mutual feelings, intercourse.

$9a.gif$11o.gif$62o.gif...........................
The Emerald of the Waters

The success is certain, but to to the expected extends.
ikinci kart
The Moon

Tears, and heartache. You shall go through some trouble that will bring tears to your eye. But if the card is surrounded by good card, then the ill luck shall be of a short, temporary nature.
üçüncü kart Tattaret (Princess of the Ebony)

Feverish lust for marriage and children. If the card is close to the person inquiring, it passes this characteristic to it.

A computational relationship. A relationship in order to inforce one’s own interest. An arrivistic marriage of opportunism.

Son düzenleme:
Aral (Pasha of the Emerald)

Laziness. Total denial without any reason. He keeps secrets that will come to light if the surrounding cards favour it. He will easily betray you. The card on his right shows the cause for his betrayal. Also, a fight between brothers.

At the end, you shall appreciate a deep, true and sincere love from the person that you love, even if you have to pass through many problems

The Gardens

You shall go to a feast, a party, a joyous meeting, or you shall make a new, important meeting, that will prove to be good for you. It will be a loyal and long term relationship. The card also means that the person that you love wishes to meet you.

The Clouds

Fear and anger. Ferociousness. Dark clouds bring panic. Insecurity and anxiety that you do not know where they may lead you. Things are difficult, dark. This card reverse is a herald of a stormy, troubled period, difficult to withstand. Problems and worries, fear.

çeviricek olan var mııı şimdiden çook tşkkür ediorum :54:

Çoğunlukla İstanbul'da fal ve falcılar topiğini takip ediyorum Orada bir arkadaşımızın, "Bunları boş verin. Katına Destesi aldım. Şimdi açılımlar yapıyorum. " şeklindeki yorumu üzerine internette araştırma yaptım bazı fikirler edindim Fakat sormak istediğim bir şey var. Biraz kahve falı bakarım, 6 hissime çok güvenirim ve çoğunlukla rüyalarım klavuzumdur. Tarot bakmayı hep öğrenilmesi imkansız, zor bir uğraş gördüm. Pek ısınamadım. Birazda bakan kişiden kaynaklanıyor. Bilmeyen herkesin elinde kartlar var. Ve her yaptırdığım bakımda aynı kartı farklı kimseler farklı yorumluyor. Ama nedense Katina destesininin adını ilk duyduğum andan beri (İzmir Büyücülerü kitabını okumuştum, orda da bahsediliyordu dikkatimi çekmişti fakat o zamanlar bu tip konularla pek ilgili değildim. Ki Katina resmi nedense hafızamda çok kalıcı oldu çok sık karşılaştığım bir resim de değil ki kitabı okuyalı 5 yıl falan oldu) dönem dönem isimi bir şekilde karşıma çıkıyordu. Son zamanlarda daha sık karşılaşır oldum. Ve ben desteyi satın alıp almama konusunda kararsızım. Aslında kararsız da değilim, internetten sipariş verecektim teslim süresi 3 gün olunca akşam bir mağzadan gidip almaya karar verdim. Ama bazen tereddüte düşüyorum. Tereddütüm de şu;
Destenin sizi çağırdığından bahsetmişsiniz ve ben bu tip şeylere inanırım. Bu durumda destenin beni çağırdığı pek söylenemez, gerçi çağırmadığı da söylenemez :)

Bir fikir verebilirseniz sevinirim.

Çoğunlukla İstanbul'da fal ve falcılar topiğini takip ediyorum Orada bir arkadaşımızın, "Bunları boş verin. Katına Destesi aldım. Şimdi açılımlar yapıyorum. " şeklindeki yorumu üzerine internette araştırma yaptım bazı fikirler edindim Fakat sormak istediğim bir şey var. Biraz kahve falı bakarım, 6 hissime çok güvenirim ve çoğunlukla rüyalarım klavuzumdur. Tarot bakmayı hep öğrenilmesi imkansız, zor bir uğraş gördüm. Pek ısınamadım. Birazda bakan kişiden kaynaklanıyor. Bilmeyen herkesin elinde kartlar var. Ve her yaptırdığım bakımda aynı kartı farklı kimseler farklı yorumluyor. Ama nedense Katina destesininin adını ilk duyduğum andan beri (İzmir Büyücülerü kitabını okumuştum, orda da bahsediliyordu dikkatimi çekmişti fakat o zamanlar bu tip konularla pek ilgili değildim. Ki Katina resmi nedense hafızamda çok kalıcı oldu çok sık karşılaştığım bir resim de değil ki kitabı okuyalı 5 yıl falan oldu) dönem dönem isimi bir şekilde karşıma çıkıyordu. Son zamanlarda daha sık karşılaşır oldum. Ve ben desteyi satın alıp almama konusunda kararsızım. Aslında kararsız da değilim, internetten sipariş verecektim teslim süresi 3 gün olunca akşam bir mağzadan gidip almaya karar verdim. Ama bazen tereddüte düşüyorum. Tereddütüm de şu;
Destenin sizi çağırdığından bahsetmişsiniz ve ben bu tip şeylere inanırım. Bu durumda destenin beni çağırdığı pek söylenemez, gerçi çağırmadığı da söylenemez :)

Bir fikir verebilirseniz sevinirim.

bir şekilde sürekli karşına çıkıyorsa aranızda iletişim başlamış bile :) ama tek tavsiyem internetten satın alma kartların eksik gelme durumu olmuş bazı arkadaşlarda bence kitapçıdan görerek alman daha iyi canım ..

benimkinide yorumlayabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Eprahhat (Sultan of the Emerald)

Ungratefulness and vindictiveness. The goals shall remain unachieved.

A meeting, a new love shall get you carried away, turning your life upside down. Prepare to accept it.
The Nile

Your job is doing well and it shall bring fruits. A good seed is a fact. Whatever you start now, shall be fruitful later on. Fertility and bliss. Wealth that is earned with hard labour. If this card appears upon the person inquiring, then this person will become a workaholic, craving for wealth. The card brings success in business and trade.
Tree

Good health and strength. If this card appears, the predictions are positive. The card also stands for healing, for a fine birth, also for recovery. Should it appear next to a love card, and then it symbolizes a healthy relationship with deep, strong roots. No difficulty will bend it. Next to a love card, it also means that you companion loves you deeply.

kesinlikle katılıyorum kartların sizi seçmesi gerek kartlar arası ilişkiyi kurabilmek çok zor ..sen hangi açılımlarla bakıyosun canım kendine ben şimdilik sadece kendime bakıyorum yanlış bişey yapmamak için tadridna ya yanaşmadım daha mesela :))
5 ten bire açılım yapıyorum canım.5 ten 1e azalarak diziyorum yani 1-5-4-3-2-1
Stars

You will shine like the shining stars in the sky. People are happy talking to you, listening to you and looking at you. You have gifts and you give your charm freely to the ones that surround you. Your skills are recognized and competition fades away in your presence. You win the person you love.

The Koran

The Koran bestows spiritual gifts. Mysticism. This card stands for a great, deep secret that brings relief. You understand things that were beyond your comprehension. Life reveals its secrets and maybe you realize that you have not been looking in the right places so far. The Koran brings you enlightenment. It gives you the ability to perceive what it is that you really want.

The Ruby of Fire

Great love, mutual feelings, intercourse.
siin için büyük bir aaşk görüyorum,tutkulu bir aşk... eğer evliyseniz her anlamda uyumlusunuz eşinizle.

değilseniz böyle bir eşiniz olacak. manevyata çok önem veriyorsunuz,sizin için ne istediğiniz değil kurallar önemli

yeter ki kuralları çiğnemeyin. başınıza gele bi olumsuzluk var başa çıkamamışsınız kader diyip geçmişsiniz.birisi hakkınıza girmiş...bu birdedikodu olabilir, sanki maddi bir şeyde var,

çok üzülmüşsünüz.üzülmeyin çok büyük bir ferahlık görünüyor size.... bi miktar parada geçcek elinize...sizin hakkınızda konşp,sizi karalayan kiişininde yalanı ortaya çıkacak sabredin.

bir dava mı açtınız? ne bileyim belki kendi kafanızdan yargılıyorsunuz bir şeyleri...umduğunuz gibi sonuçlanacak uğraşmaya değecek

sevgiyi kazanacaksınız,işinizde iyi bir konuma geleceksiniz

büyük bi sıkıntı görünüyor. bu her neyse büyük bi acı yaşamışsınız ya da yaşyacaksınız...hiç üzülmeyin zaman zaman umudnzu yitirsenizde sonunuz aydınlk

büyük bir başarı var.iş-okul? alnında ilerleyeceksiniz ama zamanı var.sabredin azcık inanın zafer sizin olacak
siz çok harreketlisinniz,yılmadan çalışan siz emeğinizin karşılığını alıyorsunz ama dikat bir rakibiniz var bu bir bayan...gülümsüyor ama aldanmayın ve planlarınızdan bahsetmeyin

ortak bir projeniz mi var,yoksa bi olayda yarışıyorsnz terfi mi söz konusu? çok dikkat edin bu kadına.üzülen siz olursunuz
bu kadar çok düşünmeyin her şeyi,rahatlayın azcık....sevdiğiniz kişi sizi aldattı mı,yoksa platonik bi aşk mı
başarıya ulaşacaksınız hayatta ama biraz daha sabır
Aral (Pasha of the Emerald)

Laziness. Total denial without any reason. He keeps secrets that will come to light if the surrounding cards favour it. He will easily betray you. The card on his right shows the cause for his betrayal. Also, a fight between brothers.

At the end, you shall appreciate a deep, true and sincere love from the person that you love, even if you have to pass through many problems

The Gardens

You shall go to a feast, a party, a joyous meeting, or you shall make a new, important meeting, that will prove to be good for you. It will be a loyal and long term relationship. The card also means that the person that you love wishes to meet you.

The Clouds

Fear and anger. Ferociousness. Dark clouds bring panic. Insecurity and anxiety that you do not know where they may lead you. Things are difficult, dark. This card reverse is a herald of a stormy, troubled period, difficult to withstand. Problems and worries, fear.

çeviricek olan var mııı şimdiden çook tşkkür ediorum :54:

bir şey için çok korkuyorsunuz ve çok öfkelisiniz.biraz sorunlu ve fırtınalı bir döneme gireceksiniiz.kardeşleriniz veya akrabalarınız arasında bi sorun görünüyor

maddi mi nedir,miras paylaşımı mı yoksa...sabredin

aslında siz artık bu şeyi istemiyorsunuz ama iş inada binmiş

ama güzel bi aş görünüyor.evliyseniz mutuluğunuz artacak,bekarsanız sorunlarınızı aşıp evleneceksiniz hemde güzelbi düğünle

ya siz biraz şey diyorsunuz şu olayı halledeym öyle v.s. böyle yapmayın inanın böyle yaparak kaybediyorsunuz

eğer dediğim gibi yaparsanız mutluluk kaçınılmaz olacak

güzel bi aşk var

acaab benim kartlarıda yorumlarmısınız??

Eklentiler

• $7o.gif
    $7o.gif
    11 KB · Görüntüleme: 143
  • $9o.gif
    $9o.gif
    17,1 KB · Görüntüleme: 137
  • $35o.gif
    $35o.gif
    20,1 KB · Görüntüleme: 145
bir konu hakkında yeni bir başlangıç kararı almışsınız ama iyi sonuçlanmayacak

zaten tereddütlüsünüz bu konu hakkında.boşa risk almayın üzülürsünüz sonra

ama çok güçlü bir insansınız.büyük bir başarı görünüyor,okul-iş hayatınızda

siz zaten zafere odaklı bir insansınız. sınava hazırlanıyorsanız azcık daha sıkın dişinizi

belki de işinizde yükseleceksiniz bilemiyorum

bi sağlı sorununuz vara eğer bunu atlatacaksınız

biri sizi çok üzmüş önce uğraşıp bırakmışsınız ama bu kişi hala devam ediyor size kötülük yapmaya.... bi konu hakkında bunu alt edeceksiniz

sizi üzmesine izin vermeyin,kıskanç biri bu.kırmasın hevesinizi

bir aşk var. evlilik mi düşünüyorsunuz? yapacaksınız...yalnız atlatamadığınızbir sorun var korkunuz bundan,

önce sorunu halledin aksi halde evlilik olacaksak çok sıkar canınızı

yok evlysenz geçmişten gelen bir sıkıntı var zamana bırakmışsınız

halledeceksiniz

biraz üzüntü görünüyor ama zafer sizin:34:

çok teşekkür eder,im yorumladığın için.. gerçekten şuan bir sağlık sorunum var..önemli inşalalh atlatırm..
bekarım demek yeni bir aşk var:) ama sorun demişsin ..ne acaba????

Mida (Princess of the Emerald)

Using your intelligence you shall deal with the situation. The obstacle presented by this woman shall be overcome.

Difficulties in the relationship. Quarrels, jealousy and a lot of wining. The person that you care for is cheating on you. You shall understand it and swiftly give an end to all this.

Tattaret (Princess of the Ebony)

Feverish lust for marriage and children. If the card is close to the person inquiring, it passes this characteristic to it.

A computational relationship. A relationship in order to inforce one’s own interest. An arrivistic marriage of opportunism.

he Great Diamond

The Diamond outshines all other gemstones and foretells the accumulation of goods. Gold, money, wealth.

canım birincisi ters diğerleri düzdü teşekkürler

The Dog

When the card of the Dog appears reverse on another Deste figure it brings trouble, quarrels, and break ups in this person’s house. If it appears on you, it then devours you. You shall be betrayed by a friend, especially if the card is surrounded by evil cards.

The Sun

The bright Sun will fill your life with light, it will outshine all misery and every problem of yours shall find a solution. Good luck, good omens. If you are disappointed now, and you have lost your courage, fear not, for the brightest Deste card, the Sun, will shine again in the end, even brighter.

Tree

The reverse Tree is a card of ill luck. It brings disease. If it is surrounded by evil cards, then the disease shall be serious. If not, it shall be overcome.

Güneş düz diğerleri tersti, şimdiden çokk teşekkürler:54:

Eprahhat (Sultan of the Emerald) -DÜZ-

Adjustment. He is searching for the borders between the truth and lies. The facts appear to be in one way, but the truth lies elsewhere. Great ability to adjust, ingenuity and good memory.

A meeting, a new love shall get you carried away, turning your life upside down. Prepare to accept it.

The Sun -dÜZ-

The meaning remains the same. The meaning of the Sun does not change.

Saah (Pasha of the Ruby) -Ters-

Responsibilities will be asked. Intrigues and flippancies on behalf of this person shall harm the target, the aim. The eastern card shows whether the damage is beyond repair or not

The person that you love thinks of you all the time and shall send you a message of love.

:)

Back
X