Herkese merhaba.Bu rüyayı sabah bir ara lavaboya gitmek için uyanmıştım,ondan sonra gördüm.Gündüz rüyası yani.Rüyama gelince arkadaşlar;bir evdeyim ve okula gitmem gerekmiş,saat çalıyor,hazırlanıyor gidiyorum,yol üstünde arkadaşım evine uğramamı söylemiş,evine uğruyorum ve çantasını alıyorum.Ama her yer kapkaranlık,daha gün aydınlanmamış,gece yani.Ben de korkup eve dönüyorum.Sonra bir bakıyorum,meğer saat daha 5 filanmış,gün aydınlanmamış.
O sırada sadece tanıdığım,pek muhabbetim olmayan bir kız ve 2,3 kız daha geliyor.Sen ne yapıyorsun bu saatte filan diyorlar.Ben de anlatıyorum:'sabah oldu diye okula gidiyordum ama birisi saatimi yanlış ayarlamış...' falan filan olanı anlatıyorum.Sonra birisi bana büyü yapmış galiba filan diyorum,sonra camdan bakıyoruz,siyah çarşaflara sarınmış,sadece gözleri gözüken birkaç tane kadın dizilmiş sıra sıra..Bunlar Katina falındaki kadınlarmış.Ben Tattaret diye bağırıyorum.Bir tane de iyi birisi vardı bu kadınların arasında,Attart demek istiyorum,görüntüsü gözüme geliyor ama adını hatırlayamıyorum.Sonra içeriye giriyoruz,siyah,ince topuklu kocaman bir ayakkabı duruyor yerde,onu alıyorum elime ve üstüme düşmemesi için ayakkabıyı yukarıya doğru itiyorum,o ayakkabı beni ezmeye çalışıyor,ben de onu itiyorum,bir tür ayakkabıyla savaşıyoruz gibi sonra o ayakkabı parçalanıyor ve suya dönüşerek dağılıyor.Çok etkilendim ve korktum açıkcası,yorumlarsanız sevinirim,sizce ne demek olabilir bu?