- 4 Temmuz 2019
- 1.455
- 987
- 63
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sağolYardımcı olamıcam ama
Dert denilen şey bu asıl
Allah yardimciniz olsun bütün kapılar size açılsın
inşaallah istediginiz yere gelirsiniz![]()
Merhaba canm bende çalışıyorum klavye amaQ klavyedeym ben M5 bilişimi tavsiye ediyorumKelime sayım artmıyor 140 kelime yazıyorum. Ama yeterli değil torpilim olmadığı için mülakata girdim önceden ama elendim. Şimdi l 150 160 yazabilmek için ne yapmak gerek nasıl çalışmalıyım proğramınıs tavsiyeleriniz varmı??
Merhaba ben geçen yıl klavye sınavını geçip, mülakatta elendim yaş itibariyle son şansımdı, kardeşim 7 senelik katip bana tavsiye ettiği şey mesela o an bir kelimeyi yazarken gözlerinle diğer kelimeye geçmek onu yazarken diğer kelimeye geçmek, dudaklarınla okumamak gözlerinle okumak, birde yanlışları silmemek bunun için programda silmeyi iptal edebiliyorsun inşallah gönlünüzce olur kolaylıklar diliyorum.Kelime sayım artmıyor 140 kelime yazıyorum. Ama yeterli değil torpilim olmadığı için mülakata girdim önceden ama elendim. Şimdi l 150 160 yazabilmek için ne yapmak gerek nasıl çalışmalıyım proğramınıs tavsiyeleriniz varmı??
bazıları zengin oluyor malum kesimden oldukları için benim hakimlik savcılık sınavına girecek arkadaşlarım var çoğu torpilli.zaten zengin ve malum kesimden olunca torpilide buluyorsun.Bu torpili nerden buluyolar yaaaa