Katlamalı perde mi yoksa normal bildiğimiz perdemi sizce?j

Katlamali perde kesinlikle ilk önce göze hitap ediyor..civil civil, renkli ve tasli modelleri...! Daha önce arkadasin dedigi gibi, temizlik konusunda maalesef sinifi gecemiyor...Perdeleri yikamaya kalktiginda cubuklariyla, ipleriyle ben ugrasamam sahsen...!

Öncelikle pratiklik ve temizlikte kolaylik önemli benim icin...zamanim cok kiymetli´dir bu konuda! :umursamaz:

ben cok fazla yenılıklere acık bı ınsan degılım takınlarım var eskı tıp perde ama desenlı simli çok hoş mesela benımkıler boyle ve ben cok memnunum zemuszemus

Son düzenleme:
Katlamalı perde çok güzel duruyor çok da şık.Ancak sürgülü değilse camın açması dert. Bütün perdeyi kaldırman lazım açman için o da çok kötü içerisi gözüküyor karanlıkta..Ama sürgülü camlar için ideal :)

bende katlamalıyla klasik arasında kaldm bi cam için riske girmeye değer dedim sadece salonumu katlamalı yaptırdm

Normal perdede de çok şık modeller var hem arkadaşların dediği gibi temizliği kolay olur makinede yıka as tamaaaam:hulya:.Diğeri çok uğraştırıcı ben klasikten yanayım yani

vallahi başlığı görür görmez atladım tabiri caizse.asla katlamalı perde kullanma taraftarı değilim.yıkması çıkarması geri takması hepsi ayrı ayrı dert.sırf bu yüzen sık sık yıkayamıyo insan.kolay değil çünki.şu an perdelerim katlamalı.ev bizim değil ama bi evim olursa asla katlamalaı perde yaptırmıcam

katllamalı perde çok güzel duruyor ama yıkaması kullanması çok zor özellikle pencerenin içeri doğru açıldığı düşünülürse katlamalı perdeyi tamamen açıp pencereyi açmak gerekiyor o da olmuyor.. en iyisi normal perde kullanmak

eskiden cok begeniodum kalamali ama artik klasikler daha hos geliyoooo..

perdelerim katlamalı 6 aydır kullanıyorum. yıkaması çok kolay.asması diğer düğmeli perdelerden daha rahat. ütü derdi yok en güzeli bu ve birde tüm evin perdesini tek seferde atabiliyorum. diğer perdelerde o seçenek yok. tek sıkıntı yazın cam açmada oluyor ama onunda artık çözümü var camlar yukarı doğru açılıyor. bence kesinlikle katlamalı perde. hem sıkıldığında değiştirmesi bile maliyetli değil. sadece tül parası oda pileli olmadığı için çok az gidiyor.

canım katlamalı perde evi daha güzel gösteriyor bence
ama çok kullanışlı değil açıkçası,
o yüzden evin heryerine yaptırmanı tavsiye etmem
ben sadece salona yaptırdım

Teşekkürler kızlar ipli perdeler nasıl peki sizce?

ipli perdeleri bende beğeniyorum
ama olduğu gibi evin içini gösteriyor
eğer oturduğun evin önü açıkça yapılabilir bence

b ipli perdeler,salonda fon olarak kullanılabilir mi?

ben mutfağımda kullanmayı düşünüyordum sadece ama aklım nu yazıları okuduktan sora iyicene karıştı bende katlamalı çok istiyordum ama almıycam galiba

Katlamalı perdeler diğerlerine göre daha şık durur ama inanınki kullanışsız ürünlerdir.Evlenmeden önce odamda katlamalı perde kullanıyordum. Temizlemesi binbir zahmetli Artı birde mekanizmasının arada arıza yapması binbir türlü zorluk kullanan biri olarak görüntüye aldanmayın derim. Klasik mekanizmasız bir perde her zaman daha kullanışlı şıp diye çıkar yıka sonra lak diye tak perdeyi ohh mis gibi diğerini çıkarcaksın binbir zahmetle onun güneşliğide özel oluyor makinede yıkayamıyorsun terasa serip prilli suyla süngerle güneşliği yıkadığımı bilirim. Uğraşmayın harcamayın luzumsuz şeylere zamanınızı klasik perdeden şaşmayın derim:)

storlar çok hoşuma gidiyor.kibar bir görüntüleri var.
fırfırlı şeyleri çok fazla sevemiyorum.süslü evleri sevsem de degaje yaka gibi gözükenler çok şaşalı geliyor bana.
ipli perdeler ilk alındığında çok güzel ama sürekli takılıyor ele, pencereye (balkon perdesi almıştık) ütüsü çabuk gidip dağınık bir görüntü oluşturuyor.

Arkadaşlar ben de yatak odama arkası stor, önü katlamalı düşünüyorum. Çalışma odasına stor düşünüyorum. Mutfak ve salona da rustik yaptırmayı düşünüyorum. Rustik de güzel bir secenek bence korniştense.

kesinlikle ipli perde derim. ben evimde ipli perde kullanıyorum salonum tül ama en kullanışlı ipli perde. tül kiri sisi hemen gösteriyo ama ipli perde hem çok şık duruyor hemde inan kirlenmiyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…