nikli Guru Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2010 138 5 318 Almanya 21 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #21 a m o n r a .!.: benim tüllerim de böyle ama yıkarken takarken nasıl uğraşıcam şimdiden kara kar düşünüyorum. çok şık duruyo o ayrı tabi benim tüllerimin uunda kristal taşlar da var baya havalı. ama zahmetli Genişletmek için tıkla... canim benim kuzenimde diktirdi katlamali ucu boncuklu.ama herkes gbi bende sordum nasil temizlemesi zor olmuyomu diye.cunku herkes anlatirken yok cikartiyosun demirlerini sokuyosun falan falan anlatmisti. o kornise takilanlardan yaptirmis ucunu.normal mekanizmasi kornise takiliyo(annemlerinki tavana monte edilen)kornisten cikariyorum kuvetin icine yatiriyorum icine su deterjan dokuyorum arasira elimle sokup cikariyorum sonra suyla durulayim suyunu cekene kadar kurutuyorum dedi sonrada kornuise takiyomus.zaten agirligiyla asa cekiyo utu gerektirmiyo dedi.bende ona guvendim bende yaptiracam bakalim:)
a m o n r a .!.: benim tüllerim de böyle ama yıkarken takarken nasıl uğraşıcam şimdiden kara kar düşünüyorum. çok şık duruyo o ayrı tabi benim tüllerimin uunda kristal taşlar da var baya havalı. ama zahmetli Genişletmek için tıkla... canim benim kuzenimde diktirdi katlamali ucu boncuklu.ama herkes gbi bende sordum nasil temizlemesi zor olmuyomu diye.cunku herkes anlatirken yok cikartiyosun demirlerini sokuyosun falan falan anlatmisti. o kornise takilanlardan yaptirmis ucunu.normal mekanizmasi kornise takiliyo(annemlerinki tavana monte edilen)kornisten cikariyorum kuvetin icine yatiriyorum icine su deterjan dokuyorum arasira elimle sokup cikariyorum sonra suyla durulayim suyunu cekene kadar kurutuyorum dedi sonrada kornuise takiyomus.zaten agirligiyla asa cekiyo utu gerektirmiyo dedi.bende ona guvendim bende yaptiracam bakalim:)
M Mnyk gurbette ölüyorum Kayıtlı Üye 29 Haziran 2009 2.044 26 116 38 Avusturya 23 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #22 Mnyk .!.: kizlar kumasini tülünü aldim katlamali perdeleri ne kadara yaptiririm acaba lütfen cevap Genişletmek için tıkla... kizlar kimse yazmamis acaba cokmu pahali bu perde modelleri tülünü aldim ben diktirmesi ne kadar olur acaba lütfen cevap yazin
Mnyk .!.: kizlar kumasini tülünü aldim katlamali perdeleri ne kadara yaptiririm acaba lütfen cevap Genişletmek için tıkla... kizlar kimse yazmamis acaba cokmu pahali bu perde modelleri tülünü aldim ben diktirmesi ne kadar olur acaba lütfen cevap yazin