katlanamyorum artk..

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar o kadar sinirlerim bozuk ki...
yeter artık kaç yıdır onun nazını pozunu tiribini çektiğim...
iki yıldır hep üzülen yıpranan ben oldum... en zor zamanlarında ona destek oldum...
tanıştığımızda dersleri dipteydi şimdi okul derecesinde...
bütün bunlara rağmen duymadığım hakaret kırılmadığım zaman kalmadı...
hep özür diledim haklı da olsam haksız da olsam...
sevgimi kullandı hep ilk adımı benden bekledi...
dün gene her zamanki gibi saçma sapan bir konudan kavga çıkardı ve ben telefonda ağlarken telefonu suratıma kapattı...
ama bu sefer arayan taraf ben olmayacağım dün gece ağlamaktan gözlerim şişti öyle uyudum hiç acımadı demek ki...
fazla naz aşık usandırır sıktı artık beni bnm ona olan sevgimi istismar etti hep
çok ama çok üzgün ve de sinirliyim...
yazıp rahatlamak istedim.... mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada başlık yanlış olmuş o kadar sinirliydim ki yanlış yazmışım kusura bakmayın kızlar :gitme:

Canim, sen elinden geleni yapmissin. Birak artik ondan bir adim gelsin.. Hmmm eger gelmiyorsa ve davranislarinda bir degisme olmuyorsa zaten degmez biridir !!! Unutma kacan kovalanir !!!

Canim, sen elinden geleni yapmissin. Birak artik ondan bir adim gelsin.. Hmmm eger gelmiyorsa ve davranislarinda bir degisme olmuyorsa zaten degmez biridir !!! Unutma kacan kovalanir !!!

doğru söylüyorsun cnm zaten beni bu yüzden bırakırsa demek ki beni hiç haketmemiş ama aramayacağına adım gibi eminim :sinifsinif:

Yazık şu gençliğe..
İnanın üzülüyorum..Hem de çok üzülüyorum..:çok üzgünüm:
Elin oğlu gelip size hakaretler ediyor,sizi ağlatıyor ve siz sanki mecburmuşsunuz ki boynunuzu eğiyorsunuz..
Eski günlerin hatrı vs. vs...
Şimdiye bakın,geleceğe bakın..

bence sen onu bidaha sakın arama...
seni elinde sanıo herşeyine katlandıgını düşünüo..
bu yuzden sevginide sana karşı iyi kullanıo..
yuz verme acı çektigin bi ilişiyi neden hala sürdürüosun anlamadım...
biraz üüzlürüzsun zamanlar herşey öyle bi unutuluoki..
yazık etme kendine..

Bırak arama..Sevmek karşı tarafa incitmek olmamalı..Karşılıklıdır hayatta herşey.
Sen ne kadar değer verirsen o kadarını beklersin...Yazık değil mi sana..Duygularına..Bunu istismar eden adam seni hak etmemiş..Niye ağlıyorsun..
Lütfen mantığını dinle...Bir ömür böyle geçemezki..İyi düşün asla ama asla ARAMAlmaz:
:

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun cnm zaten beni bu yüzden bırakırsa demek ki beni hiç haketmemiş ama aramayacağına adım gibi eminim :sinifsinif:

aramasın, kurtulmuş olursun :lepi:

2 yıl çektiklerin yeter, dayandığın da

kıymet bilmez bu erkeklerkötükedihüso

canım bence artık geri dönmeyi düşünme ve onun aramasınıda düşünme....
bence bu kadar iyilik ve fedakarlık onun seviyeye fazla gelmiş takma hayatına bak yaşamına...

elin herifi küfürler ediyor siz eski gün hatırı diyorsunuz..
duyanda zannedecek ki 35 yıllık kocanız..
hala da diyorsunuz ki arayan ben olmayacğım; yani arayan o olursa "aa aradı beni sveiyor hadi devam diyeceksiniz"
yazık...
hakettiğiniz ilişki bu mudur sizin..

fazla naz aşık usandırır sıktı artık beni bnm ona olan sevgimi istismar etti hep
çok ama çok üzgün ve de sinirliyim...

Canim uzulme, sinirlenme, hele sakin gurur yapma,senin de dedigin gibi fazla naz asik usandirir,sana deger vermeyen sen niye deger veriyorsun? Biliyorum ,zor olacak ama onun da hakkinda hayirlisi olsun deyip,unut,gitsin bu hayatta seni daha cok sevecek, sayacak baska biri mutlaka vardir,unutma.. opuyorumnanaktan

arkadaşım yapma lutfen.ya ne gururundan bahsedıyorsun 2 yıldır herşeyi ypmışsın adamı kaybetmemek adına kendı değerini kendın kaybetmışsın.suçsuzken bıle özür dileyerek pes...
bu adamın bu kadar zaman sonra sana değer vereceğini düşünmen bıle hata.2 yılda kazanamadığın saygıyı son kavaganızdada kazanamazsın ancak kendını kandırırsın .hem senı bu kadar üzmesine niçin izin veriyorsun hayattakı ne ılk ne son erkek o topla kendıne ve onsuzda bır yaşam oldugunu,sana saygı duyacak br ınsana ıhtıyacının oldugunun farkına var.

cnm bence de seni cepte biliyo ve senin sevgini suistimal ediyo. böylelerine yol vermessen, gün gelince onlar veriyo.. o zaman daha da üzülürsün.. onla bi ömür böyle geçer mi düşün bi.. kaç kere geliyoruz hayata? niye mutlu olmak varken sürünelim?

arama arama aramaaaaaaaaa.ben yaptım sen yapmaa 8 seneme mal oldu sana hakaret eden adam 8 senede benım gıbı tokatta atarrrrr yapmaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook

sen bugüne kadar elinden geleni yapmışsın kıymetini bilseydi.hele bide hakaret ediyosun eğer bikaç kez hakarete göz yumarsan gün geçtikçe duyduklarına inanamaz hale gelirsin emin ol ki düzelmez sana saygı duymayan adam birden saygı duymaya başlamaz.sakın arama sonra çok pişman olursun bende snein gibi düzelir diye bekledim nerdeyse 4 yılıma mal oldu sen sakın yapma bu hatayı

yerimseniben
Canım bende az önce ayrı bi başlıkta arkadaşlardan yardım istedim.Senin yazını okuyunca kendimi görür gibi oldum valla haksız olsam bile özürdileyen ben oluyorum bi şekilde baskın çıkıyor.Aşık olduğum için acizlik gösteriyorum.Ayrılmayı denedim ama ikimizde yapamadık açıkçası ne zor bi durum bu yaaa mafoldumben Sanırım en mantıklısı ayrılmak hiç ağlama kendini yıpratırsın sadece biz bunlara vuralım tekmeyi

Son düzenleme:
salla gitsin bir genç kızı üzen erkeklere çok uyuz oluyorum kızlarda uzak dursun bunlardan

zaten erkeklerin % 70 kötü %30 iyi iyileri bulmaya çalış ne kadar zor olsada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…