şuan hamile olmasam yemin ediyorum 5dk durmazdım aldırmak için yasal sürem dolmamış olsaydıda durmazdım
üstelik bu bebek için ne kadar çabaladık anlatamam
İlk sebep çocuklarımız için oluyor aslında.
Onun babasız kalmaması adına kadın her türlü sıkıntıyı çekmeye katlanıyor belkide aldatılıyor şiddet görüyor hep çocuğum için diyor.
Ben şuna inanıyorum çöken bir evliliğide çocuk kurtarmıyor aslında çevremde de gördüm kocam düzelir diye tekrar çocuk yapan var ama değişen bir koca yok maalesef.
Kimse kimseyede katlanmak zorunda değil aslında kadının arkasında duran birailesi varsa kadın için ayrılmak daha kolay oluyor.
işte kilit soru,düzelmesini beklemek,yani yaptıklarına katlanmak
ve ona ayrıca bonustan çıkan zaman tanımak,
bu ne kadar doğru??bizden alıp götürdüklerini kim telafi edecek...??
arkasında ailesi ister dursun,ister durmasın,
olayın ciddiyetini yaşayan bilir bana göre...
babasız çocuk büyütmek!!!!
sadece isimde olan babanın olmaması çok büyük bir kayıp değil bana göre...
yok abla ben haketmediğim hiçbirşeye katlanmam.
eskiden çocuğun olunca görürsün derleri; oldu gene diyorum.
bana değer vermeyen, saygı duymayan insanla ben evli kalamam. çocuğum; annesinin saygı görmediği bir evde büyümemeli.
babasıyla olan ilişkisinin çok iyi olması için elimden geleni yaparım ama evliliğimi sürdürmem ben.
hem ben örnek eşlerden de değilim zaten. çok fedakar değilim, çok alttan almam, mutsuzsam mutsuz ederim.
belki de senin bahsettiklerine katlanınca örnek eş olunuyordur kimbilir
Öz güvenini kaybetmiş kadınlar maalesef katlanmaz zorunda olduklarını düşünüyorlar.
Tamam işte " sen yapamazsın sen beceremezsin" diye sürekli ezilen bir kadın kendine olan öz güvenini yitirir bir süre sonra. Bu psikoloji ile hayatına yeni bir yol çizebilmesi kolay olmaz.Belki yaşadığı yer etken olabilir,
çalışmaması,eşine bağımlı olması etken olabilir,
korkuyor olması etken olabilir,
çocuklarını sebep gösterebilir,
ama neden kendisini düşünmez hiç,neden kendisi için karar veremez?
neden hep 2.planda kalır??
bazen gidilmiyo işte arkadaşlar
özgüvenle, kendini ikinci plana atmakla alakası yok
katlanılacak durum var katlanılmıcak durum var
adam içki içiyosa,dayak atıyosa,sana değer vermiyosa ve saygısızlık sınırdaysa, aldatılıyosan sürekli kimse katlanmaz gelinlikle çıktın kefenle çıkarsın diye bi mantık olamaz
ama ufak sorunlar varsa öle gidiyorum denip gidilmez çocuk oyuncağı değilki evlilik böle olunca dayanıyosun bi şekilde
eşimin ailesi yüzünden bugün nerdeyse gidicektim resmen saçmaladım hamile olmasaydım yapıcaktım bu hatayı onlar yüzünden evliliğim bitecekti ama onları mutlu etmek istemedim benimde bi gururum var neden kendimi ezdireyim dedim aradım sert bi şekilde konuştum sonuç özür dilendi ama asla affetmicem ve onları torunlarını göstermemekle cezalandırıcam
kimse için kendimi ve bebeğimi kasmıcam bilerekmi açıldı bu konu ya rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?