saçımı 6 ay önce aslan yelesi modelinde kestirdim. Alt kısımları karnıma geliyor üst kısımları çok kısa ve baya bir katlı. Uzaması için saçımı hep örülü tutuyorum artık ( bugunden itibaren ) Saçım uzadıkça eski haline ( dümdüz kesimli , gür ) dönermi. bu model yüzünden saçımın kulağıma kadar olan kısmı çokk gür alt kısımLarı çok az bi miktar saç. üst kısımlarınINA ara maakas attırmaya kıyamıyorum Nefret ettim bu modelden.. . Lütfen yardım edin
. Lütfen yardım edin  

. Lütfen yardım edin
. Lütfen yardım edin  

sırf uzaması için. saçımda şuan kırık yok , hergün kırıklarını alıyorum. daha hızlı uzatıyorr.sarımsaklı şampuan kullanacağım şimdide. hergün örüyorum uzasın diye. SIRF O KAT MODELİNDEN KURTULABİLMEK İÇİN.
 sırf uzaması için. saçımda şuan kırık yok , hergün kırıklarını alıyorum. daha hızlı uzatıyorr.sarımsaklı şampuan kullanacağım şimdide. hergün örüyorum uzasın diye. SIRF O KAT MODELİNDEN KURTULABİLMEK İÇİN. 

) saçına bakım yap ama bulduğun herşeyide sürme
) saçına bakım yap ama bulduğun herşeyide sürme  forumda sinamekili tarif vardı (ben denemedim ama) deneyenler çok memnun
 forumda sinamekili tarif vardı (ben denemedim ama) deneyenler çok memnun haftada 2 defa olmasada 1 defa dene bence (deneyenler çook memnun foruma bir bak istersen aklına yatarsa yaparsın)
 haftada 2 defa olmasada 1 defa dene bence (deneyenler çook memnun foruma bir bak istersen aklına yatarsa yaparsın) ) benim saçlarım 2 ayda beyağı uzadı tavsiye ederim...bide şampuanını mutlaka arada değiştir çünkü birsüre sonra işe yaramıyor saç hep ona alıştığı için işlemiyor bence
 ) benim saçlarım 2 ayda beyağı uzadı tavsiye ederim...bide şampuanını mutlaka arada değiştir çünkü birsüre sonra işe yaramıyor saç hep ona alıştığı için işlemiyor bence